Práce v gastruVše, co potřebuje obsluha vědět o hostechČeho si všímat a jak se na hosta napojit, aby se rád vracel? Vyzkoušené tipy z placu od Filipa Trčky. Osobnosti gastronomieSang-Hoon Degeimbre: Tradice neexistuje bez moderny„Vaření je spojení techniky, suroviny a emocí,“ říká belgický šéfkuchař korejského původu Sang-Hoon Degeimbre. Tenhle rozhovor vás bude inspirovat! VínoNoky, zpěv a víno. O čem veršuje Bogdan Trojak v nové sbírce básní? Věděli jste, že zakladatel vinných Autentistů je jedním z nejvýznamnějších českých básníků? A právě vydává „gastro básně“ pro děti! Gastro výletyKam (nejen) na jídlo v Amsterdamu aneb Kombinuj a sdílejNebezpečně chutný průvodce městem. Varování: Nečtěte hladoví! Práce v gastruTenkrát poprvé... na place v Esce!Nášup s Fävikenem nebyl výlet za hranice komfortní zóny jen pro některé z hostů. Aneb pop-up očima vetřelce na place. MoukaPravda o lepku, kterou byste měli znátProč se z lepku stal takový strašák – a proč dost neprávem. Co se děje v gastruEnigma: 700 m² pro 24 lidíJeště ani neotevřeli, a už mají 2500 rezervací. Jak to bratři Adriovi, zakladatelé legendárního El Bulli, dělají? BarCzech Bar Awards 2016 rozdányKomu, komu, komu? Schválně, zabodoval i váš oblíbený bar, případně barman?
Práce v gastruVše, co potřebuje obsluha vědět o hostechČeho si všímat a jak se na hosta napojit, aby se rád vracel? Vyzkoušené tipy z placu od Filipa Trčky.
Osobnosti gastronomieSang-Hoon Degeimbre: Tradice neexistuje bez moderny„Vaření je spojení techniky, suroviny a emocí,“ říká belgický šéfkuchař korejského původu Sang-Hoon Degeimbre. Tenhle rozhovor vás bude inspirovat!
VínoNoky, zpěv a víno. O čem veršuje Bogdan Trojak v nové sbírce básní? Věděli jste, že zakladatel vinných Autentistů je jedním z nejvýznamnějších českých básníků? A právě vydává „gastro básně“ pro děti!
Gastro výletyKam (nejen) na jídlo v Amsterdamu aneb Kombinuj a sdílejNebezpečně chutný průvodce městem. Varování: Nečtěte hladoví!
Práce v gastruTenkrát poprvé... na place v Esce!Nášup s Fävikenem nebyl výlet za hranice komfortní zóny jen pro některé z hostů. Aneb pop-up očima vetřelce na place.
MoukaPravda o lepku, kterou byste měli znátProč se z lepku stal takový strašák – a proč dost neprávem.
Co se děje v gastruEnigma: 700 m² pro 24 lidíJeště ani neotevřeli, a už mají 2500 rezervací. Jak to bratři Adriovi, zakladatelé legendárního El Bulli, dělají?
BarCzech Bar Awards 2016 rozdányKomu, komu, komu? Schválně, zabodoval i váš oblíbený bar, případně barman?