Jak se vybírají piva pro Pult?
Pivní bar v říjnu zahájí už třetí sezonu – a to si žádá nové chutě! Kdo a jak je volí?
Jednou za čas vám pošleme výběr článků. Žádný spam – jen to nejchutnější.
Jsme lidé z Ambiente. Dělíme se s vámi o to, co víme, kde se učíme a inspirujeme – a řekneme vám, proč naše maso chutná jinak nebo za jaké dodavatele dáme ruku do ohně. Co si dáte?
Chcete se na něco zeptat? Máte nápad na článek? Ozvěte se nám!
Pivní bar v říjnu zahájí už třetí sezonu – a to si žádá nové chutě! Kdo a jak je volí?
Předvánoční porce tipů, se kterými se podaří každá várka cukroví!
Rozhovor s grafikem Michalem Cihlářem, autorem (ne)vánočního kapra z dárkových poukázek Ambiente.
Rozhovor s architektem Michalem Froňkem o vytváření prostoru i atmosféry nového pivního baru Pult.
Lahodné tipy od snídaně až po večeři. Kupte svým blízkým dárkovou kartu a navrhněte jim, na co se těšit.
Jak probíhal redesign Našeho masa a co byla největší výzva? Probírali jsme to s designérkami Yvetou Kroupovou a Michaelou Tomiškovou.
Rozhovor s Beatou Alexovou z ekologického květinářství Plevel, které má na starost třeba květinovou výzdobu Esky.
Jak se kreativní šéfkuchař Sláva Grigoryk dostal k rybaření, jaká dobrodružství ho už brzy čekají – a co znamenají jeho tetování?
Svěží dezert plný vitaminů! Takhle ho dělají v Brasileiru U Zelené žáby.
Kolik restaurací Ambiente muselo skončit a jaké byly důvody?
Marko Jelič o vínech, která dováží, i o tom, jak vidí vinařskou budoucnost.
Příběh chleba z Ambiente v podání Tomáše Karpíška a jeho bratra Aleše, někdejšího šéfpekaře Esky
Ovčí hubička, Jeptiška, Řehtáč soudkovitý, Bezručovo panenské, Přeloučský šišák, Zvonkové, Zapovězené... Reportáž přímo z terénu.
Architektka Tereza Froňková o tom, jak se jí navrhovala „hradní“ restaurace – Kuchyň v Salmovském paláci.
Rozhovor s prvním vítězem soutěže Zlatá pípa. Jestli rádi chodíte do Kuželky, určitě ho znáte: je to výčepní Tomáš Hrnčíř.
Co české farmáře žene dál, a co je naopak štve? Zjišťovali jsme to přímo u zdroje.
Jak se vařilo v palácových kuchyních a čím inspirovaly restauraci, kterou Ambiente brzy otevírá na Hradě?