SurovinyOkurkový speciál: Jak se pěstují nakládačky a co s nimi v kuchyni?Víte, že okurky pocházejí z Indie a původně chutnaly hořce? A jak se vlastně pěstují nakládačky? Sladké pečeníTeorie, tipy a trikyJak vyšlehat sníh z bílků?Povinná kapitola pro všechny, kteří chtějí ovládnout cukrářské umění, nebo si zkrátka jen vyšlehat sníh na kremrole. ReceptySladké pečeníMalinové mascarpone z PastacafféKdyž maliny, tak mascarpone! Jak je spolu kombinuje pověstný dezert z Pastacaffé? NNChlebaMise obilíOsobnosti gastronomieAntonio Carlini: Chleba vzniká už na poliRozhovor s pekařem Antoniem Carlini – o živé mouce, „špatném“ lepku a současné pekařině, o modu vivendi a době, která zvěstuje olivovníky na Moravě. ReceptySurovinyOvoce naslano?! Zkuste olivy ze špendlíků nebo rybíz s česnekemLetní exkurze do světa ovocného kvašení – tentokrát naslano. ZákulisíAnselm ReyleKdo je a jak tvoří berlínský umělec Anselm Reyle? Osobnosti gastronomieVe dvaceti farmářkou. Začínala s kolečkem, dnes vede svoji farmuRozhovor s farmářkou Hanou Součkovou. Nejen o pěstování zeleniny a životě s rukama od hlíny! Teorie, tipy a trikyJak upravit houby jako šéfkuchař? Marinujte, kvaste, glazujte, experimentujte!Houbový speciál aneb Co všechno se dá připravit z jednoho košíku hub.
SurovinyOkurkový speciál: Jak se pěstují nakládačky a co s nimi v kuchyni?Víte, že okurky pocházejí z Indie a původně chutnaly hořce? A jak se vlastně pěstují nakládačky?
Sladké pečeníTeorie, tipy a trikyJak vyšlehat sníh z bílků?Povinná kapitola pro všechny, kteří chtějí ovládnout cukrářské umění, nebo si zkrátka jen vyšlehat sníh na kremrole.
ReceptySladké pečeníMalinové mascarpone z PastacafféKdyž maliny, tak mascarpone! Jak je spolu kombinuje pověstný dezert z Pastacaffé?
NNChlebaMise obilíOsobnosti gastronomieAntonio Carlini: Chleba vzniká už na poliRozhovor s pekařem Antoniem Carlini – o živé mouce, „špatném“ lepku a současné pekařině, o modu vivendi a době, která zvěstuje olivovníky na Moravě.
ReceptySurovinyOvoce naslano?! Zkuste olivy ze špendlíků nebo rybíz s česnekemLetní exkurze do světa ovocného kvašení – tentokrát naslano.
Osobnosti gastronomieVe dvaceti farmářkou. Začínala s kolečkem, dnes vede svoji farmuRozhovor s farmářkou Hanou Součkovou. Nejen o pěstování zeleniny a životě s rukama od hlíny!
Teorie, tipy a trikyJak upravit houby jako šéfkuchař? Marinujte, kvaste, glazujte, experimentujte!Houbový speciál aneb Co všechno se dá připravit z jednoho košíku hub.