ReceptySuroviny8 + 1 tip, jak naložit s úrodou paprikCo s přebytkem paprik? Naučte se 8+1 způsobů, jak je naložit, usušit, upéct nebo proměnit v lahodné omáčky a dipy. NNInovace a výzkumRestaurace Štangl má vlastní farmu! Zeleninu vypěstují v kontejneruVertikální farmaření ve městě má budoucnost! Jakou? A co plánují sklízet v restauraci Štangl, kde se nedávno instalovala malá hydroponická farma? ReceptySezonní recept: Čerstvé tagliatelle s liškamiVýtečný způsob, jak oslavit houbovou sezonu a poctít italskou pšenici. Dejte vařit vodu na tagliatelle z Pasty Fresca! Co se děje v gastruPop-up De Luxe – restaurace Ambiente otevřená pouze dva dnyPřed týdnem se odehrál unikátní pop-up De Luxe. Vydáváme první report o večeři v letenském pavilonu Expo 58! Co se děje v gastruJak probíhal první dětský tábor od Ambiente?Kolik dětí přišlo do UMu na Národní, aby si užily kulinářský příměstský tábor – a kdo je provázel na výpravě za dobrým jídlem? NNChlebaMise obilíMoukaChleba se peče z chlebové mouky!O čem si to povídají pekaři, když se řeší chlebovka? ZákulisíArchitektka Tereza Froňková o restauraci Štangl: Identitu podniku tvoří hlavně její zaměstnanciRozhovor s architektkou Terezou Froňkovou – o interiéru restaurace Štangl a staronové Esky, o spolupráci s Tomášem Karpíškem, souladu a projektování v gastronomii. ReceptySurovinyLák na okurky podle šéfkuchařůPřipravte si domácí lák na okurky jako šéfkuchaři! Krok za krokem, jak dosáhnout perfektní chuti a křupavosti nakládaných okurek.
ReceptySuroviny8 + 1 tip, jak naložit s úrodou paprikCo s přebytkem paprik? Naučte se 8+1 způsobů, jak je naložit, usušit, upéct nebo proměnit v lahodné omáčky a dipy.
NNInovace a výzkumRestaurace Štangl má vlastní farmu! Zeleninu vypěstují v kontejneruVertikální farmaření ve městě má budoucnost! Jakou? A co plánují sklízet v restauraci Štangl, kde se nedávno instalovala malá hydroponická farma?
ReceptySezonní recept: Čerstvé tagliatelle s liškamiVýtečný způsob, jak oslavit houbovou sezonu a poctít italskou pšenici. Dejte vařit vodu na tagliatelle z Pasty Fresca!
Co se děje v gastruPop-up De Luxe – restaurace Ambiente otevřená pouze dva dnyPřed týdnem se odehrál unikátní pop-up De Luxe. Vydáváme první report o večeři v letenském pavilonu Expo 58!
Co se děje v gastruJak probíhal první dětský tábor od Ambiente?Kolik dětí přišlo do UMu na Národní, aby si užily kulinářský příměstský tábor – a kdo je provázel na výpravě za dobrým jídlem?
NNChlebaMise obilíMoukaChleba se peče z chlebové mouky!O čem si to povídají pekaři, když se řeší chlebovka?
ZákulisíArchitektka Tereza Froňková o restauraci Štangl: Identitu podniku tvoří hlavně její zaměstnanciRozhovor s architektkou Terezou Froňkovou – o interiéru restaurace Štangl a staronové Esky, o spolupráci s Tomášem Karpíškem, souladu a projektování v gastronomii.
ReceptySurovinyLák na okurky podle šéfkuchařůPřipravte si domácí lák na okurky jako šéfkuchaři! Krok za krokem, jak dosáhnout perfektní chuti a křupavosti nakládaných okurek.