PPO čepování pivaVítejte v Pultu! Vytváříme výčep pro 21. století, říká o podniku Lukáš Svoboda Rozhovor s výčepním a sládkem Lukášem Svobodou – o novém pojetí tradice v pivním baru Pult, o českém ležáku i slepé degustaci piva. Co se děje v gastru12 věcí, které jste nevěděli o PastacafféRestaurace Pastacaffé ve Vězeňské slaví 20 let! Co se (ne)změnilo od jejího otevření? Pro inspiraciVánoční nadílka aneb Knihy a kuchařky pro kulinářeJakou kuchařku si na Vánoce přeje rozbalit vášnivý hobík i zkušený profesionál? SurovinyReceptyTopinambur na scénu, prosím. Připravte ho se špekem a řasou kombuSérie receptů z pozoruhodných surovin pokračuje! Tentokrát dostal slovo topinambur – co s ním? Co se děje v gastruZvěřinový Kulinář Martina Čáslavky a Tomáše VlčkaZima voní zvěřinou. Jakou hostinu z ní uvařili v Café Savoy? NNVzděláváme sePráce v gastruVzdělání jako firemní benefit: Jak funguje v Ambiente?Akademie manažerů, řemeslné dílny pro kuchaře i novátorská střední škola. O vzdělávání v Ambiente jsme si povídali s Evou Královou, která stojí v čele těchto zajímavých projektů. MMZvěřinaRecepty s masemObjevujeme neobyčejné suroviny: Panenka z kance s tuřínem a kapustouKmín, kapusta, tuřín… Říkáme jim pozoruhodné a máme pro to ryze kulinářské důvody. Vyzkoušejte recepty ze surovin, které mají v kuchyni nárok na hlavní roli! Pro inspiraciDarujte letos zážitek z jídla – a zlaté prase k tomu!Už jste si rozepsali seznam dárků na Vánoce? Máme pro vás první tipy!
PPO čepování pivaVítejte v Pultu! Vytváříme výčep pro 21. století, říká o podniku Lukáš Svoboda Rozhovor s výčepním a sládkem Lukášem Svobodou – o novém pojetí tradice v pivním baru Pult, o českém ležáku i slepé degustaci piva.
Co se děje v gastru12 věcí, které jste nevěděli o PastacafféRestaurace Pastacaffé ve Vězeňské slaví 20 let! Co se (ne)změnilo od jejího otevření?
Pro inspiraciVánoční nadílka aneb Knihy a kuchařky pro kulinářeJakou kuchařku si na Vánoce přeje rozbalit vášnivý hobík i zkušený profesionál?
SurovinyReceptyTopinambur na scénu, prosím. Připravte ho se špekem a řasou kombuSérie receptů z pozoruhodných surovin pokračuje! Tentokrát dostal slovo topinambur – co s ním?
Co se děje v gastruZvěřinový Kulinář Martina Čáslavky a Tomáše VlčkaZima voní zvěřinou. Jakou hostinu z ní uvařili v Café Savoy?
NNVzděláváme sePráce v gastruVzdělání jako firemní benefit: Jak funguje v Ambiente?Akademie manažerů, řemeslné dílny pro kuchaře i novátorská střední škola. O vzdělávání v Ambiente jsme si povídali s Evou Královou, která stojí v čele těchto zajímavých projektů.
MMZvěřinaRecepty s masemObjevujeme neobyčejné suroviny: Panenka z kance s tuřínem a kapustouKmín, kapusta, tuřín… Říkáme jim pozoruhodné a máme pro to ryze kulinářské důvody. Vyzkoušejte recepty ze surovin, které mají v kuchyni nárok na hlavní roli!
Pro inspiraciDarujte letos zážitek z jídla – a zlaté prase k tomu!Už jste si rozepsali seznam dárků na Vánoce? Máme pro vás první tipy!