Práce v gastru9 nešvarů z placu. Znáte je?Čím servis otravuje hostům život – a co se s tím dá dělat. Osobnosti gastronomieFenomén Jamie Oliver: z kuchaře aktivistouObdivuhodný případ využití vlastní mediální popularity ke společenské změně. Jak to Jamie Oliver dělá a o co mu teď zrovna jde? Osobnosti gastronomieZuzka a Honza z Taste of Prague: Restaurace potřebuje příběh, koncept a kvalituPodle čeho si Taste of Prague vybírají restaurace? Kolik toho snědí? Co chtějí turisté v Praze? Dočtete v rozhovoru Lucie Kohoutové. Kam v PrazeJíst Prahu 6Dejvice a Bubeneč nabízejí mnohem víc než jen zeleň, důchodce a ambasády! Tady je velmi osobní gastro výběr nadšeného rezidenta se slabostí pro retro ve všech podobách. BarJak vypadá nápojový lístek v restauraci 108?Avantgarda, dynamika i věrnost osobnímu příběhu a přátelům: tak vzniká vinný lístek v kodaňském podniku 108, sestře slavné Nomy. VínoOsobnosti gastronomieRiccardo Marcon ze 108: Žádný madame, monsieur… na to kašlemeRozhovor s Riccardem Marconem, hlavním sommelierem nové kodaňské restaurace 108. Jak se zrodila neformálnější sestra Nomy – a proč vlastně? PPPivní průvodceŠtamgast je pán aneb v hospodě jako domaJak žijí „lokální“ komunity štamgastů? Osobnosti gastronomieOd fine diningu k hospodě s hercem a podnikatelem Jankem MartinkovičemBrněnský koeficient a brněnská pivní kultura očima Janka Martinkoviče.
Osobnosti gastronomieFenomén Jamie Oliver: z kuchaře aktivistouObdivuhodný případ využití vlastní mediální popularity ke společenské změně. Jak to Jamie Oliver dělá a o co mu teď zrovna jde?
Osobnosti gastronomieZuzka a Honza z Taste of Prague: Restaurace potřebuje příběh, koncept a kvalituPodle čeho si Taste of Prague vybírají restaurace? Kolik toho snědí? Co chtějí turisté v Praze? Dočtete v rozhovoru Lucie Kohoutové.
Kam v PrazeJíst Prahu 6Dejvice a Bubeneč nabízejí mnohem víc než jen zeleň, důchodce a ambasády! Tady je velmi osobní gastro výběr nadšeného rezidenta se slabostí pro retro ve všech podobách.
BarJak vypadá nápojový lístek v restauraci 108?Avantgarda, dynamika i věrnost osobnímu příběhu a přátelům: tak vzniká vinný lístek v kodaňském podniku 108, sestře slavné Nomy.
VínoOsobnosti gastronomieRiccardo Marcon ze 108: Žádný madame, monsieur… na to kašlemeRozhovor s Riccardem Marconem, hlavním sommelierem nové kodaňské restaurace 108. Jak se zrodila neformálnější sestra Nomy – a proč vlastně?
Osobnosti gastronomieOd fine diningu k hospodě s hercem a podnikatelem Jankem MartinkovičemBrněnský koeficient a brněnská pivní kultura očima Janka Martinkoviče.