Teorie, tipy a trikySurovinyHranolky z Bufetu – hranolkové desatero podle šéfkuchařůObjednali jsme si hranolky v karlínském Bufetu. A návod s sebou! ReceptyTeorie, tipy a trikyJak vyšlehat šlehačku?Malá lekce šlehání přímo od cukrářů! Co se děje v gastruExpo 58 se vrací na Letnou! Dvoudenní pop-up šéfkuchařů Ambiente cestuje v čase.Chystá se exkluzivní pop-up, který připomene světovou výstavu Expo 58 v Bruselu. Co se zjistilo při přípravě degustační večeře – a co ochutnají hosté? SurovinyMed od A do Z. 16 zajímavostí o zlatém přírodním pokladuVíte, jaký poklad si mažete na chleba s máslem? Osobnosti gastronomieJak včelaří šéfkuchař Honza Všetečka od Kalendů?Kdyby nebyl šéfkuchařem U Kalendů, určitě by se stal včelařem! Jak Honza Všetečka přišel k úlům a čím ho fascinují tisíce včel, které mu i letos nadělují fantastický med? MMGrilováníTipy na přílohy, které jsou ideální ke grilovanému masuMasem to začíná, ale rozhodně nekončí! Jakými přílohami si zpestřit grilování? ReceptySladké pečeníVyhlášený drobenkový koláč z PastacafféDobré věci nemusí být složité! Přesvědčí vás o tom recept z Pastacaffé. NNMise obilíNa exkurzi v genové bance. Jaká je budoucnost obilí?Jak se archivují stoleté odrůdy obilovin a které z nich mají budoucnost na poli i v gastronomii? Zašli jsme na polní workshop do genové banky v Praze-Ruzyni.
Teorie, tipy a trikySurovinyHranolky z Bufetu – hranolkové desatero podle šéfkuchařůObjednali jsme si hranolky v karlínském Bufetu. A návod s sebou!
Co se děje v gastruExpo 58 se vrací na Letnou! Dvoudenní pop-up šéfkuchařů Ambiente cestuje v čase.Chystá se exkluzivní pop-up, který připomene světovou výstavu Expo 58 v Bruselu. Co se zjistilo při přípravě degustační večeře – a co ochutnají hosté?
SurovinyMed od A do Z. 16 zajímavostí o zlatém přírodním pokladuVíte, jaký poklad si mažete na chleba s máslem?
Osobnosti gastronomieJak včelaří šéfkuchař Honza Všetečka od Kalendů?Kdyby nebyl šéfkuchařem U Kalendů, určitě by se stal včelařem! Jak Honza Všetečka přišel k úlům a čím ho fascinují tisíce včel, které mu i letos nadělují fantastický med?
MMGrilováníTipy na přílohy, které jsou ideální ke grilovanému masuMasem to začíná, ale rozhodně nekončí! Jakými přílohami si zpestřit grilování?
ReceptySladké pečeníVyhlášený drobenkový koláč z PastacafféDobré věci nemusí být složité! Přesvědčí vás o tom recept z Pastacaffé.
NNMise obilíNa exkurzi v genové bance. Jaká je budoucnost obilí?Jak se archivují stoleté odrůdy obilovin a které z nich mají budoucnost na poli i v gastronomii? Zašli jsme na polní workshop do genové banky v Praze-Ruzyni.