ReceptySlané pečeníJak se v Čestru peče brioška? A proč se rozhodli zadělávat těsto z celozrnné mouky mleté na kameni? ZákulisíNeony z Berlína v Marii BNeony, punk a estetická omšelost. Interiér podniku Marie B doplňuje tvorba berlínského umělce Anselma Reyleho. Seznamte se! ZákulisíDesignér Michal Froněk: Restaurace potřebuje mít genius lociKdo zvítězí? Designér, nebo historie prostoru? O interiéru v podniku Marie B a proteinovém lustru, o patině v Praze 1 a instantní době jsme mluvili s designérem Michalem Froňkem. ReceptyTeorie, tipy a trikyPravý čas zavařit kompoty! Co radí šéfkuchaři?Jak se kompotuje ovoce a co přimíchat do nálevu, aby chutnal jako od babičky – anebo ještě líp! ZákulisíJak vzniká keramika, ze které hodujete v degustační restauraci Štangl Jak se vyrábí keramika na míru nové restauraci Štangl? Nejen o tom jsme si povídali s keramičkou Hankou Vrbicovou – u hrnčířského kruhu v Říkovicích poblíž Litomyšle. SurovinyJedlé květy v kuchyni: Co kvete v létě a kam s tím?Některých květin je do vázy škoda! Co říkáte? NNMise obilíMoukaZpátky k celozrnné mouce aneb Výzva pro řemeslné pekárnyCelozrnná mouka navrací pekaře k prvopočátku řemesla. Proč se znovu mísí do těsta? A co se dozvěděli lidé z Ambiente v Turíně? SurovinyKřupavé zajímavosti ze světa hranolekSpeciální odrůdy brambor, první recept, nejlepší friterie ve Francii... Servírujeme zábavná fakta o hranolkách!
ReceptySlané pečeníJak se v Čestru peče brioška? A proč se rozhodli zadělávat těsto z celozrnné mouky mleté na kameni?
ZákulisíNeony z Berlína v Marii BNeony, punk a estetická omšelost. Interiér podniku Marie B doplňuje tvorba berlínského umělce Anselma Reyleho. Seznamte se!
ZákulisíDesignér Michal Froněk: Restaurace potřebuje mít genius lociKdo zvítězí? Designér, nebo historie prostoru? O interiéru v podniku Marie B a proteinovém lustru, o patině v Praze 1 a instantní době jsme mluvili s designérem Michalem Froňkem.
ReceptyTeorie, tipy a trikyPravý čas zavařit kompoty! Co radí šéfkuchaři?Jak se kompotuje ovoce a co přimíchat do nálevu, aby chutnal jako od babičky – anebo ještě líp!
ZákulisíJak vzniká keramika, ze které hodujete v degustační restauraci Štangl Jak se vyrábí keramika na míru nové restauraci Štangl? Nejen o tom jsme si povídali s keramičkou Hankou Vrbicovou – u hrnčířského kruhu v Říkovicích poblíž Litomyšle.
SurovinyJedlé květy v kuchyni: Co kvete v létě a kam s tím?Některých květin je do vázy škoda! Co říkáte?
NNMise obilíMoukaZpátky k celozrnné mouce aneb Výzva pro řemeslné pekárnyCelozrnná mouka navrací pekaře k prvopočátku řemesla. Proč se znovu mísí do těsta? A co se dozvěděli lidé z Ambiente v Turíně?
SurovinyKřupavé zajímavosti ze světa hranolekSpeciální odrůdy brambor, první recept, nejlepší friterie ve Francii... Servírujeme zábavná fakta o hranolkách!