KuchyněPitíPodnikyRadostTučný čtvrtek se blíží! Čekají vás dvojité porce i škvarkové dobrotySpousta masopustních tradic upadla v zapomnění, „Tučňák“ jsme si ale nechali a svátek obžerství držíme dodnes.PodnikyLidéKuchyněTrochu dohlíží, často pomáhá. Co všechno dělá výkonný šéfkuchař Lokálů?Co přesně má na starost výkonný šéfkuchař Lokálů? Seznamte se s Liborem Baďurou! PlacKuchyněPozoruhodné surovinyJak se z pilota dopravního letadla stane importér vanilky do prvorepublikové cukrárny?Pilotní průkaz, pracovní výjezdy na Madagaskar, entuziasmus a schopnost navázat kontakt s místními pěstiteli. Jak složité je dostat do Česka prémiovou vanilku?PodnikyKuchyněReceptyČočková polévka podle kuchaře Václava KoubyRecept z Lokálu, který potěší nejen na Nový rok! PodnikyKuchyněReceptyNěkdo to rád sladké? Připravte si karamelový větrník z MyšákaVyzkoušejte recept na oblíbený dezert z cukrárny Myšák.RadostCo koupit dědovi a babičce k Vánocům? Jídlem nezarmoutíte, ba naopak!I letos si lámete hlavu, čím pod stromečkem potěšit babičku a dědečka, případně rodiče? Jídlo a zážitky s ním spojené jsou sázkou na jistotu!PodnikyKuchyněReceptyVětrníky, nebo věnečky? Vyzkoušejte odpalované těsto z MyšákaJak se odpaluje těsto na větrníky i věnečky pod rukama cukrářů z Myšáka?PodnikyLidéRadost7 projektů, kterým se Ambiente věnuje z nadšeníTou nejlepší ingrediencí je totiž radost a dobrý pocit!
KuchyněPitíPodnikyRadostTučný čtvrtek se blíží! Čekají vás dvojité porce i škvarkové dobrotySpousta masopustních tradic upadla v zapomnění, „Tučňák“ jsme si ale nechali a svátek obžerství držíme dodnes.
PodnikyLidéKuchyněTrochu dohlíží, často pomáhá. Co všechno dělá výkonný šéfkuchař Lokálů?Co přesně má na starost výkonný šéfkuchař Lokálů? Seznamte se s Liborem Baďurou!
PlacKuchyněPozoruhodné surovinyJak se z pilota dopravního letadla stane importér vanilky do prvorepublikové cukrárny?Pilotní průkaz, pracovní výjezdy na Madagaskar, entuziasmus a schopnost navázat kontakt s místními pěstiteli. Jak složité je dostat do Česka prémiovou vanilku?
PodnikyKuchyněReceptyČočková polévka podle kuchaře Václava KoubyRecept z Lokálu, který potěší nejen na Nový rok!
PodnikyKuchyněReceptyNěkdo to rád sladké? Připravte si karamelový větrník z MyšákaVyzkoušejte recept na oblíbený dezert z cukrárny Myšák.
RadostCo koupit dědovi a babičce k Vánocům? Jídlem nezarmoutíte, ba naopak!I letos si lámete hlavu, čím pod stromečkem potěšit babičku a dědečka, případně rodiče? Jídlo a zážitky s ním spojené jsou sázkou na jistotu!
PodnikyKuchyněReceptyVětrníky, nebo věnečky? Vyzkoušejte odpalované těsto z MyšákaJak se odpaluje těsto na větrníky i věnečky pod rukama cukrářů z Myšáka?
PodnikyLidéRadost7 projektů, kterým se Ambiente věnuje z nadšeníTou nejlepší ingrediencí je totiž radost a dobrý pocit!