Jednou za čas vám pošleme výběr článků. Žádný spam – jen to nejchutnější.
A je to! Děkujeme.
Zadali jste již přihlášený e-mail.
Něco se pokazilo. Zkuste to znovu.
Adresa je ve špatném formátu.
O nás
Jsme lidé z Ambiente. Dělíme se s vámi o to, co víme, kde se učíme a inspirujeme – a řekneme vám, proč naše maso chutná jinak nebo za jaké dodavatele dáme ruku do ohně. Co si dáte?
Co nás čeká?
Tento měsíc nemáme nic v plánu, ale už brzy něco uvaříme!
Kontakt
Chcete se na něco zeptat? Máte nápad na článek? Ozvěte se nám!
Eska v průběhu června a července projde renovací. Znamená to i uzavření pekárny. O vypečenou „třicet trojku“ však nepřijdete! Oblíbený chleba totiž už brzy čeká dobrodružství – z Karlína se vydá na výlet do propůjčené pece.
Velké množství potravin skladujeme s dobrým úmyslem v lednici, aby vydržely dlouho čerstvé a nekazily se. Existují ale suroviny, které do chladu vyloženě nepatří. Které to jsou?
Patří ženy do gastronomie? Patří! Cestu k rondonu a vyšším pozicím však mají mnohdy trnitou. Na realitu a zážitky z praxe jsme se zeptali přímo kuchařek (i kuchařů).
Tučným čtvrtkem vrcholí masopustní hodování – a starým dobrým zvykem bylo nacpat si v tento den břicho dosyta. Odkud svátek pochází a jak ho letos pojme česká gastronomie?