PPPivní průvodceHospodská historieNováčci bez praxe a čochtan na čepu. Vzpomínáme na otvíračku Lokálu Dlouhááá15+1 zajímavost nejen pro štamgasty a pamětníky. NNOsobnosti gastronomieVzděláváme seKristína Nemčková o práci v michelinské restauraci Geranium: 10 zajímavostí, kterými se může inspirovat celý gastro světČím se vymyká jedna z nejlepších restaurací světa? PPO čepování pivaStartuje sedmý ročník Zlaté pípy: Kdo o ni zabojuje?Pozlacená pípa se sotva zabydlela v Lokále U Zavadilů a už si na ni brousí zuby dalších 11 výčepních. Práce v gastruKuchař z Brasileira U Zelené žáby v São Paolu: Co ho překvapilo v churrasceriích a s čím přijel do Prahy?Bude se v Žábě podávat sushi s marakujou? Co se děje v gastruBrasileiro Slovanský dům slaví 20 let: Jak šel čas s churrascerií v centru Prahy?Jak a proč se zrodila mladší sestra Brasileira U Zelené žáby? PPJak se vaří pivoDva kohouti a Budějovický Budvar společně uvařili letní speciál Na PoolCo spolupráce přinesla malému i velkému pivovaru? Co se děje v gastruZákulisíHvězda Ambiente: Co znamená tento symbol u jídel na menu?Hvězda rovná se výhody. Tak jednoduché to je. PPPivní průvodceO čepování pivaDeníček z Las Vegas: Jak jsme učili Američany čepovat české pivoJak se 13 statečných vydalo na Craft Brewers Conference – jednu z největších konferencí o pivu v Americe.
PPPivní průvodceHospodská historieNováčci bez praxe a čochtan na čepu. Vzpomínáme na otvíračku Lokálu Dlouhááá15+1 zajímavost nejen pro štamgasty a pamětníky.
NNOsobnosti gastronomieVzděláváme seKristína Nemčková o práci v michelinské restauraci Geranium: 10 zajímavostí, kterými se může inspirovat celý gastro světČím se vymyká jedna z nejlepších restaurací světa?
PPO čepování pivaStartuje sedmý ročník Zlaté pípy: Kdo o ni zabojuje?Pozlacená pípa se sotva zabydlela v Lokále U Zavadilů a už si na ni brousí zuby dalších 11 výčepních.
Práce v gastruKuchař z Brasileira U Zelené žáby v São Paolu: Co ho překvapilo v churrasceriích a s čím přijel do Prahy?Bude se v Žábě podávat sushi s marakujou?
Co se děje v gastruBrasileiro Slovanský dům slaví 20 let: Jak šel čas s churrascerií v centru Prahy?Jak a proč se zrodila mladší sestra Brasileira U Zelené žáby?
PPJak se vaří pivoDva kohouti a Budějovický Budvar společně uvařili letní speciál Na PoolCo spolupráce přinesla malému i velkému pivovaru?
Co se děje v gastruZákulisíHvězda Ambiente: Co znamená tento symbol u jídel na menu?Hvězda rovná se výhody. Tak jednoduché to je.
PPPivní průvodceO čepování pivaDeníček z Las Vegas: Jak jsme učili Američany čepovat české pivoJak se 13 statečných vydalo na Craft Brewers Conference – jednu z největších konferencí o pivu v Americe.