Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Milujeme dobré masoTatarák z Našeho masa
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemMajonéza z černého česneku a hovězí garum. Jak na bylinkový tatarák z Esky?Libové hovězí, našlehaná majonéza z černého česneku a spousta jarních bylinek! Co se píše v receptu na jednoduše …Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemPřipravte si tatarák z KantýnyZnáte vůbec někoho, kdo by nemiloval tatarák?Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemTatarák à la parisienne podle receptu Café SavoyJak si doma připravíte jedno z erbovních jídel Café Savoy? Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemZkuste francouzskou klasiku: Tatarák Parisian z Café SavoyDíky které ingredienci je tak skvělý? Recept vám naservíruje šéfkuchař František Skopec.Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemRecept na telecí tatarák z Brasileira U Zelené žábyJemnou chuť telecího masa zakápněte lanýžovým olejem, a začnou se dít divy!Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemAby vynikla chuť masa. Připravte si tatarák od KalendůVe svérázné kombinaci s topinkou s uzeným morkem!caretcaret
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemMajonéza z černého česneku a hovězí garum. Jak na bylinkový tatarák z Esky?Libové hovězí, našlehaná majonéza z černého česneku a spousta jarních bylinek! Co se píše v receptu na jednoduše …
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemPřipravte si tatarák z KantýnyZnáte vůbec někoho, kdo by nemiloval tatarák?
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemTatarák à la parisienne podle receptu Café SavoyJak si doma připravíte jedno z erbovních jídel Café Savoy?
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemZkuste francouzskou klasiku: Tatarák Parisian z Café SavoyDíky které ingredienci je tak skvělý? Recept vám naservíruje šéfkuchař František Skopec.
Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemRecept na telecí tatarák z Brasileira U Zelené žábyJemnou chuť telecího masa zakápněte lanýžovým olejem, a začnou se dít divy!
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemAby vynikla chuť masa. Připravte si tatarák od KalendůVe svérázné kombinaci s topinkou s uzeným morkem!
MMReceptyGrilováníUltimátní průvodce grilováním: jednoduché menu, správné načasování a šťavnaté receptyJak sestavit menu na gril a kterým masem začít? A které maso chutná všem? NNReceptyStředoevropská kuchyněRajská omáčka podle kuchařky Marie B. SvobodovéTradiční recept na rajskou omáčku – ze staré kuchařky a v podání kreativního šéfkuchaře. PPZákulisíO čepování pivaAmbiente s UMPRUM a sklárnou Bomma připravují návrat českých půllitrů do restauracíČeské půllitry se vracejí na výčepy! Ambiente spojilo síly se sklárnou Bomma a UMPRUM a oživilo jejich výrobu. Co se děje v gastruZákulisíO uvolněnosti v gastronomii s ombudsmanem hostů AmbienteJak se změnila kultura servisu za posledních 30 let a kam směřuje dál? Teorie, tipy a trikySurovinyHouby od A do Z. Co všechno z hub v kuchyni uvařit?Přehled hub rostoucích na jaře, v létě, na podzim a v zimě. A tipy na houbové recepty. Práce v gastruChef patron – šéf, který kormidluje hospodu a podporuje týmKomu přísluší role chef patrona a co takové „patronství“ obnáší v praxi? PPO čepování pivaV plzeňském Výčepu servíruje Bára Zajacová kyseláče i ostrý humorO plzeňském Výčepu, osudu i nepovedeném domácím pivu. Práce v gastruOsobnosti gastronomieSommelier z Café Savoy: Obsluhoval jsem anglickou královnu. Skoro!Jaké to je obsluhovat královnu Alžbětu II.? Studentské vzpomínky zůstanou v hlavě celý život!
MMReceptyGrilováníUltimátní průvodce grilováním: jednoduché menu, správné načasování a šťavnaté receptyJak sestavit menu na gril a kterým masem začít? A které maso chutná všem?
NNReceptyStředoevropská kuchyněRajská omáčka podle kuchařky Marie B. SvobodovéTradiční recept na rajskou omáčku – ze staré kuchařky a v podání kreativního šéfkuchaře.
PPZákulisíO čepování pivaAmbiente s UMPRUM a sklárnou Bomma připravují návrat českých půllitrů do restauracíČeské půllitry se vracejí na výčepy! Ambiente spojilo síly se sklárnou Bomma a UMPRUM a oživilo jejich výrobu.
Co se děje v gastruZákulisíO uvolněnosti v gastronomii s ombudsmanem hostů AmbienteJak se změnila kultura servisu za posledních 30 let a kam směřuje dál?
Teorie, tipy a trikySurovinyHouby od A do Z. Co všechno z hub v kuchyni uvařit?Přehled hub rostoucích na jaře, v létě, na podzim a v zimě. A tipy na houbové recepty.
Práce v gastruChef patron – šéf, který kormidluje hospodu a podporuje týmKomu přísluší role chef patrona a co takové „patronství“ obnáší v praxi?
PPO čepování pivaV plzeňském Výčepu servíruje Bára Zajacová kyseláče i ostrý humorO plzeňském Výčepu, osudu i nepovedeném domácím pivu.
Práce v gastruOsobnosti gastronomieSommelier z Café Savoy: Obsluhoval jsem anglickou královnu. Skoro!Jaké to je obsluhovat královnu Alžbětu II.? Studentské vzpomínky zůstanou v hlavě celý život!