PPPivní radostiPorta Coeli: jediný klášterní ležák na Moravě i na výčepu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu. Co se děje v gastruSlavnosti svobody v plzeňském Lokálu Pod DivadlemZažijte Slavnosti svobody v Plzni i na talíři – 3. a 4. května 2025 nabídne Lokál Pod Divadlem speciální americké menu k 80. výročí osvobození města. MMRecepty s masemVelikonoční oběd pro celou rodinu: pečené kuře z LokáluJednoduchý recept, který zasytí celou rodinu? Pečené kuře z Lokálu a k tomu nádivka! MMCo se děje v gastruZe života řezníkůJak si Česko vedlo na World Butchers‘ Challenge?Během posledních březnových dní se v Paříži uskutečnil světový řeznický šampionát, World Butchers‘ Challenge. Česko v letošním roce poprvé vyslalo svou reprezentantku, stala se jí Monika Remeš. PPPivní radostiÚnětický pivovar: z dávných kronik až na výčep PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu. MMZe života řezníkůJak se připravujeme na řeznickou olympiádu?Na konci března proběhne v Paříži světový řeznický šampionát. V letošním roce se jej poprvé zúčastní i Česká republika. Zastupuje ji Monika Remeš. Co se děje v gastruPřejídání povoleno! Kde vás na Tučný čtvrtek pohostí porcí navíc? Povolte si opasky, přichází Tučný čtvrtek. Svátek plný dvojitých porcí jídla i pití si můžete vychutnat v podnicích Ambiente. PPPivní radostiPivovar Permon: odvážné speciály i ležák, který nadchl degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
PPPivní radostiPorta Coeli: jediný klášterní ležák na Moravě i na výčepu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
Co se děje v gastruSlavnosti svobody v plzeňském Lokálu Pod DivadlemZažijte Slavnosti svobody v Plzni i na talíři – 3. a 4. května 2025 nabídne Lokál Pod Divadlem speciální americké menu k 80. výročí osvobození města.
MMRecepty s masemVelikonoční oběd pro celou rodinu: pečené kuře z LokáluJednoduchý recept, který zasytí celou rodinu? Pečené kuře z Lokálu a k tomu nádivka!
MMCo se děje v gastruZe života řezníkůJak si Česko vedlo na World Butchers‘ Challenge?Během posledních březnových dní se v Paříži uskutečnil světový řeznický šampionát, World Butchers‘ Challenge. Česko v letošním roce poprvé vyslalo svou reprezentantku, stala se jí Monika Remeš.
PPPivní radostiÚnětický pivovar: z dávných kronik až na výčep PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
MMZe života řezníkůJak se připravujeme na řeznickou olympiádu?Na konci března proběhne v Paříži světový řeznický šampionát. V letošním roce se jej poprvé zúčastní i Česká republika. Zastupuje ji Monika Remeš.
Co se děje v gastruPřejídání povoleno! Kde vás na Tučný čtvrtek pohostí porcí navíc? Povolte si opasky, přichází Tučný čtvrtek. Svátek plný dvojitých porcí jídla i pití si můžete vychutnat v podnicích Ambiente.
PPPivní radostiPivovar Permon: odvážné speciály i ležák, který nadchl degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.