NNVzděláváme sePro inspiraciCo se čte v UMu: kuchařky, próza, filosofie i historieProlistujte si oblíbené knihy kreativních šéfkuchařů a head baristů.NNStředoevropská kuchyněVzděláváme seKe kořenům: Vzdělávací seminář pro profíky, kteří chtějí znát suroviny do hloubkyGastronomie nezačíná u receptů, ale u surovin.NNVzděláváme seUM na cestě za poznáním: Jak vznikl manifest nordické kuchyně a jak se na severu vzdělává v gastru?Co si generální manažerka UMu Jana Slabá přivezla z Kodaně? Inspiraci pro fungování kulinářských institucí a také podporu.NNVzděláváme seCo se děje v gastruRodinné recepty, vlastní kuchařka a příprava slavnosti. Tak vypadá pilotní projekt gastrovýchovy pro základní školyJak by mohlo probíhat vzdělávání o gastronomii na základních školách?Co se děje v gastruSpousta cest za inspirací, lepší mouka i nové kurzy pro veřejnost. Co přinesl uplynulý rok v UMu a co dalšího se plánuje?Hoříte pro gastronomii? Pak jste v UMu na správné adrese. Vzdělávací centrum připravilo bohatou nabídku kurzů pro veřejnost.Co se děje v gastruZákulisíLze techniky vaření přenést i na nádobí? Odpověď hledá mladý designér ve svých produktech, které ukáže na pop-upu s AmbientePředstavujeme vám projekt Cooking The Craft.NNCo se děje v gastruVzděláváme seVzájemná inspirace a propojování generací. V UMu se setkali kuchaři Staré gardy a AmbienteCo může vzniknou propojením kuchařů Ambiente se Starou gardou? První vlaštovkou je pop-up Ozvěny.Co se děje v gastruVlastní okurky, lepší mouka i kurzy pro veřejnost. Vzdělávací centrum UM slaví a chystá spoustu novinekProstor pro školení, inovace a vzdělávání chystá v novém školním spoustu novinek. Nahlédněte pod pokličku vzdělávacího centra Ambiente.
NNVzděláváme sePro inspiraciCo se čte v UMu: kuchařky, próza, filosofie i historieProlistujte si oblíbené knihy kreativních šéfkuchařů a head baristů.
NNStředoevropská kuchyněVzděláváme seKe kořenům: Vzdělávací seminář pro profíky, kteří chtějí znát suroviny do hloubkyGastronomie nezačíná u receptů, ale u surovin.
NNVzděláváme seUM na cestě za poznáním: Jak vznikl manifest nordické kuchyně a jak se na severu vzdělává v gastru?Co si generální manažerka UMu Jana Slabá přivezla z Kodaně? Inspiraci pro fungování kulinářských institucí a také podporu.
NNVzděláváme seCo se děje v gastruRodinné recepty, vlastní kuchařka a příprava slavnosti. Tak vypadá pilotní projekt gastrovýchovy pro základní školyJak by mohlo probíhat vzdělávání o gastronomii na základních školách?
Co se děje v gastruSpousta cest za inspirací, lepší mouka i nové kurzy pro veřejnost. Co přinesl uplynulý rok v UMu a co dalšího se plánuje?Hoříte pro gastronomii? Pak jste v UMu na správné adrese. Vzdělávací centrum připravilo bohatou nabídku kurzů pro veřejnost.
Co se děje v gastruZákulisíLze techniky vaření přenést i na nádobí? Odpověď hledá mladý designér ve svých produktech, které ukáže na pop-upu s AmbientePředstavujeme vám projekt Cooking The Craft.
NNCo se děje v gastruVzděláváme seVzájemná inspirace a propojování generací. V UMu se setkali kuchaři Staré gardy a AmbienteCo může vzniknou propojením kuchařů Ambiente se Starou gardou? První vlaštovkou je pop-up Ozvěny.
Co se děje v gastruVlastní okurky, lepší mouka i kurzy pro veřejnost. Vzdělávací centrum UM slaví a chystá spoustu novinekProstor pro školení, inovace a vzdělávání chystá v novém školním spoustu novinek. Nahlédněte pod pokličku vzdělávacího centra Ambiente.