Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Pečlivě ošetřené pivoZrození ležáku. Jak se vaří pivo u Dvou kohoutů?
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoDva kohouti vaří naostro. Jak vznikal tamní ležák?Kde se vzal Místní ležák a čím je jiný?Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePadesát piv a osmnáct podniků. Dva kohouti hledali inspiraci v KodaniČím pro nás může být inspirativní dánská pivní kultura – a čím se liší od té naší?Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoJak sládek Lukáš Tomsa z pivovaru Dva kohouti vařil v Americe české pivoČeský chmel a americké technologie – jak to jde dohromady? Uvidíme na Craft Brewers Conference v Las Vegas!Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKyseláč vs. ležákV čem si konkurují odvážný kyseláč a konzervativní ležák? Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoDva kohouti a Budějovický Budvar společně uvařili letní speciál Na PoolCo spolupráce přinesla malému i velkému pivovaru?caretcaret
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoDva kohouti vaří naostro. Jak vznikal tamní ležák?Kde se vzal Místní ležák a čím je jiný?
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePadesát piv a osmnáct podniků. Dva kohouti hledali inspiraci v KodaniČím pro nás může být inspirativní dánská pivní kultura – a čím se liší od té naší?
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoJak sládek Lukáš Tomsa z pivovaru Dva kohouti vařil v Americe české pivoČeský chmel a americké technologie – jak to jde dohromady? Uvidíme na Craft Brewers Conference v Las Vegas!
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKyseláč vs. ležákV čem si konkurují odvážný kyseláč a konzervativní ležák?
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoDva kohouti a Budějovický Budvar společně uvařili letní speciál Na PoolCo spolupráce přinesla malému i velkému pivovaru?
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceJak se vaří pivoVyzkoušejte si řemeslo sládka! Celodenní pivní zážitek u Dvou kohoutůMáte rádi malé pivovary? Zajímá vás práce sládka? Tak přesně pro vás je zážitek Den se sládkem u Dvou kohoutů!Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoO čepování pivaBeer the Czech way míří do Kanady. Co chtějí Češi naučit pivaře z Ontaria?Čeští výčepní budou šířit osvětu v cizině – už podruhé!Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoMaximum o pivuPrvních 10 účastníků úspěšně absolvovalo kurz Maximum o pivu. Oslavili to vlastním ležákemAmbiente přesně před rokem představilo unikátní kurz Maximum o pivu, jehož první ročník úspěšně absolvovalo deset …Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceO čepování pivaDeníček z Las Vegas: Jak jsme učili Američany čepovat české pivoJak se 13 statečných vydalo na Craft Brewers Conference – jednu z největších konferencí o pivu v Americe.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceJak se vaří pivoO chmelu i šnytu. Výprava sládků a výčepních dělala dobré jméno českému léžáku v KanaděKdo jsou Beer the Czech Way a jak učili pít i čepovat české pivo sedm tisíc kilometrů od domova?Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceTeorie, tipy a trikyJak napárovat pivo s jídlem? Ležák k rybě a kyseláč k řízku!Nejdřív pivo, pak jídlo! S čím si rozumějí různé druhy piv?Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoCo se stane, když se spojí markeťák a sládek? Vznikne pivo 4PKdyž se dají dohromady markeťák Lokálu a sládek Dvou kohoutů, vznikne Místní 4P – první pivo po práci.caretcaret
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceJak se vaří pivoVyzkoušejte si řemeslo sládka! Celodenní pivní zážitek u Dvou kohoutůMáte rádi malé pivovary? Zajímá vás práce sládka? Tak přesně pro vás je zážitek Den se sládkem u Dvou kohoutů!
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoO čepování pivaBeer the Czech way míří do Kanady. Co chtějí Češi naučit pivaře z Ontaria?Čeští výčepní budou šířit osvětu v cizině – už podruhé!
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoMaximum o pivuPrvních 10 účastníků úspěšně absolvovalo kurz Maximum o pivu. Oslavili to vlastním ležákemAmbiente přesně před rokem představilo unikátní kurz Maximum o pivu, jehož první ročník úspěšně absolvovalo deset …
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceO čepování pivaDeníček z Las Vegas: Jak jsme učili Američany čepovat české pivoJak se 13 statečných vydalo na Craft Brewers Conference – jednu z největších konferencí o pivu v Americe.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceJak se vaří pivoO chmelu i šnytu. Výprava sládků a výčepních dělala dobré jméno českému léžáku v KanaděKdo jsou Beer the Czech Way a jak učili pít i čepovat české pivo sedm tisíc kilometrů od domova?
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceTeorie, tipy a trikyJak napárovat pivo s jídlem? Ležák k rybě a kyseláč k řízku!Nejdřív pivo, pak jídlo! S čím si rozumějí různé druhy piv?
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoCo se stane, když se spojí markeťák a sládek? Vznikne pivo 4PKdyž se dají dohromady markeťák Lokálu a sládek Dvou kohoutů, vznikne Místní 4P – první pivo po práci.
Hospodská historieCo vypráví zdi domu, kde sídlí Pasta Fresca?Historie domu, kde sídlí restaurace Pasta Fresca, je opravdu pozoruhodná. Nacházela se tu cukrárna i známé nakladatelství. MMZvěřinaZvěřina v kuchyni: Jaké maso se hodí na pečeni, guláš nebo steak?Zvěřina a její druhy: Co si uvařit ze srnce, jelena, daňka nebo divočáka? MMRecepty s masemRecept na karbanátky nakládané v octu s cibulíKarbanátky nakládané v octu podle receptu z Lokálu jsou ideální svačina k pivu nebo jen tak k čerstvému chlebu. NNInovace a výzkumVejce z farmy Štamberk a sýry z Bláta. Na návštěvě u dodavatelů restaurace ŠtanglPříběh za surovinami restaurace Štangl: Od regenerativního chovu slepic k sýru Vidlák z farmy Bláto. PPPivní průvodce10 pivních stylů, které hýbou světem i českými výčepyPivo už dávno není pouze hořká dvanáctka. Tohle jsou aktuální pivní trendy. Co se děje v gastruSlovinská šéfkuchařka Ana Roš podpořila sebevědomí české gastronomieAna Roš a Oldřich Sahajdák spojili síly při unikátní večeři na podporu spolku Nová česká. MMZvěřinaPodzim na talíři: Naučte se pracovat se zvěřinou jako profesionálovébjevte kouzlo zvěřiny. Naučte se ji připravovat jako profesionálové – od guláše přes svíčkovou až po grilování. Tipy na recepty i kombinace chutí. ReceptySladké pečeníGranola 4x jinak. Upečte si doma snídani na celý týdenRecepty a praktické tipy na přípravu domácí granoly.
Hospodská historieCo vypráví zdi domu, kde sídlí Pasta Fresca?Historie domu, kde sídlí restaurace Pasta Fresca, je opravdu pozoruhodná. Nacházela se tu cukrárna i známé nakladatelství.
MMZvěřinaZvěřina v kuchyni: Jaké maso se hodí na pečeni, guláš nebo steak?Zvěřina a její druhy: Co si uvařit ze srnce, jelena, daňka nebo divočáka?
MMRecepty s masemRecept na karbanátky nakládané v octu s cibulíKarbanátky nakládané v octu podle receptu z Lokálu jsou ideální svačina k pivu nebo jen tak k čerstvému chlebu.
NNInovace a výzkumVejce z farmy Štamberk a sýry z Bláta. Na návštěvě u dodavatelů restaurace ŠtanglPříběh za surovinami restaurace Štangl: Od regenerativního chovu slepic k sýru Vidlák z farmy Bláto.
PPPivní průvodce10 pivních stylů, které hýbou světem i českými výčepyPivo už dávno není pouze hořká dvanáctka. Tohle jsou aktuální pivní trendy.
Co se děje v gastruSlovinská šéfkuchařka Ana Roš podpořila sebevědomí české gastronomieAna Roš a Oldřich Sahajdák spojili síly při unikátní večeři na podporu spolku Nová česká.
MMZvěřinaPodzim na talíři: Naučte se pracovat se zvěřinou jako profesionálovébjevte kouzlo zvěřiny. Naučte se ji připravovat jako profesionálové – od guláše přes svíčkovou až po grilování. Tipy na recepty i kombinace chutí.
ReceptySladké pečeníGranola 4x jinak. Upečte si doma snídani na celý týdenRecepty a praktické tipy na přípravu domácí granoly.