Co se děje v gastruDuben v Ambiente: Bohaté velikonoční menu i piva z USANáš duben? To byly velikonoční slavnosti s beránky a mazanci, americká piva na čepu, rozšíření Esky o nový e-shop i první česká účast na řeznické olympiádě v Paříži. MMHovězí z čestruPoznáváme partie hovězího masa: holubičkaMramorované maso známé jako holubička se hodí na šťavnaté steaky i na rostbíf. ZákulisíV Pizza Nuova kuchaři servírují italskou burratu z ŘíčanReportáž z rodinné sýrárny v Říčanech, která zásobuje Pasta Frescu i Pizza Nuovu. MMPro inspiraciRyby a mořské plodyKam pro čerstvé ryby: 3+1 tipy šéfkuchaře Martina ŠtanglaMáme pro vás tipy od šéfkuchaře Martina Štangla, kde koupit kvalitní a čerstvé ryby! MMVaření s masemHovězí z čestruPoznáváme partie hovězího masa: válečekVáleček je nejjemnější částí velkého ořechu a připravíte z něj šťavnaté steaky, roastbeef i tatarák.- MMRecepty s masemVelikonoční oběd pro celou rodinu: pečené kuře z LokáluJednoduchý recept, který zasytí celou rodinu? Pečené kuře z Lokálu a k tomu nádivka! Co se děje v gastruPředstavujeme limitovanou edici talířů s kaprem od MaskeraŽádný obyčejný talíř, ale umělecký předmět. Díky precizní spolupráci malíře, designéra a mistra keramické dílny vzniklo třináct porcelánových talířů s kaprem. Sladké pečeníVelikonoční beránek podle mistrů cukrářů z MyšákaRecept na lahodného velikonočního beránka, kterého zvládne upéct i začátečník.
Co se děje v gastruDuben v Ambiente: Bohaté velikonoční menu i piva z USANáš duben? To byly velikonoční slavnosti s beránky a mazanci, americká piva na čepu, rozšíření Esky o nový e-shop i první česká účast na řeznické olympiádě v Paříži.
MMHovězí z čestruPoznáváme partie hovězího masa: holubičkaMramorované maso známé jako holubička se hodí na šťavnaté steaky i na rostbíf.
ZákulisíV Pizza Nuova kuchaři servírují italskou burratu z ŘíčanReportáž z rodinné sýrárny v Říčanech, která zásobuje Pasta Frescu i Pizza Nuovu.
MMPro inspiraciRyby a mořské plodyKam pro čerstvé ryby: 3+1 tipy šéfkuchaře Martina ŠtanglaMáme pro vás tipy od šéfkuchaře Martina Štangla, kde koupit kvalitní a čerstvé ryby!
MMVaření s masemHovězí z čestruPoznáváme partie hovězího masa: válečekVáleček je nejjemnější částí velkého ořechu a připravíte z něj šťavnaté steaky, roastbeef i tatarák.-
MMRecepty s masemVelikonoční oběd pro celou rodinu: pečené kuře z LokáluJednoduchý recept, který zasytí celou rodinu? Pečené kuře z Lokálu a k tomu nádivka!
Co se děje v gastruPředstavujeme limitovanou edici talířů s kaprem od MaskeraŽádný obyčejný talíř, ale umělecký předmět. Díky precizní spolupráci malíře, designéra a mistra keramické dílny vzniklo třináct porcelánových talířů s kaprem.
Sladké pečeníVelikonoční beránek podle mistrů cukrářů z MyšákaRecept na lahodného velikonočního beránka, kterého zvládne upéct i začátečník.