Co se děje v gastruAmbiente novinky: Co jsme servírovali v září?Září v Ambiente: rekonstrukce Brasileira Slovanský dům, narozeniny Burger Service i představení knihy La Degustation. MMHovězíPoznáváme partie hovězího masa: kližkaHovězí kližka je ideálním masem pro přípravu guláše, ragú i vývaru. Ptejte se po ní v řeznictví Naše maso! MMHovězíTeorie, tipy a trikyVaření s masemSmash burger: Jak si doma připravit šťavnatý hit z fastfoodu?Co je smash burger? Plochý burger s křupavou kůrkou a sýrem, který si snadno zvládnete připravit sami. MMHovězíPoznáváme partie hovězího masa: karabáčekHovězí karabáček – méně známý kus masa mezi kližkou a šálem. Libový, šťavnatý a ideální na guláš i pečení. PPO čepování pivaStartuje osmý ročník soutěže výčepních Ambiente: Kdo letos zabojuje ve Zlaté pípě?V Ambiente startuje osmý ročník soutěže Zlatá pípa. Poznejte sedm výčepních, kteří se utkají nejen v pivním pětiboji. MMReceptyRecepty s masemLahodná paštika z kuřecích jater z KuchyněPaštika z kuřecích jater: snadný recept z Kuchyně na jemnou domácí paštiku, ideální s pečivem i jako předkrm. Co se děje v gastruAmbiente novinky: Co jsme servírovali v srpnu?Zasedání degustační rady v Pultu, testování půllitrů pro Lokály a Ambiente i rekonstrukce Brasilera. Mrkněte na přehled novinek, které jsme pro vás nachystali. VínoZákulisíAlchymie skla: Jak vznikla unikátní kolekce pro restauraci Štangl?Pro restauraci Štangl vznikla kolekce skla inspirovaná alchymií. Spojuje ruční výrobu sklárny Květná a design od studia Olgoj Chorchoj.
Co se děje v gastruAmbiente novinky: Co jsme servírovali v září?Září v Ambiente: rekonstrukce Brasileira Slovanský dům, narozeniny Burger Service i představení knihy La Degustation.
MMHovězíPoznáváme partie hovězího masa: kližkaHovězí kližka je ideálním masem pro přípravu guláše, ragú i vývaru. Ptejte se po ní v řeznictví Naše maso!
MMHovězíTeorie, tipy a trikyVaření s masemSmash burger: Jak si doma připravit šťavnatý hit z fastfoodu?Co je smash burger? Plochý burger s křupavou kůrkou a sýrem, který si snadno zvládnete připravit sami.
MMHovězíPoznáváme partie hovězího masa: karabáčekHovězí karabáček – méně známý kus masa mezi kližkou a šálem. Libový, šťavnatý a ideální na guláš i pečení.
PPO čepování pivaStartuje osmý ročník soutěže výčepních Ambiente: Kdo letos zabojuje ve Zlaté pípě?V Ambiente startuje osmý ročník soutěže Zlatá pípa. Poznejte sedm výčepních, kteří se utkají nejen v pivním pětiboji.
MMReceptyRecepty s masemLahodná paštika z kuřecích jater z KuchyněPaštika z kuřecích jater: snadný recept z Kuchyně na jemnou domácí paštiku, ideální s pečivem i jako předkrm.
Co se děje v gastruAmbiente novinky: Co jsme servírovali v srpnu?Zasedání degustační rady v Pultu, testování půllitrů pro Lokály a Ambiente i rekonstrukce Brasilera. Mrkněte na přehled novinek, které jsme pro vás nachystali.
VínoZákulisíAlchymie skla: Jak vznikla unikátní kolekce pro restauraci Štangl?Pro restauraci Štangl vznikla kolekce skla inspirovaná alchymií. Spojuje ruční výrobu sklárny Květná a design od studia Olgoj Chorchoj.