Osobnosti gastronomieJak se za osm let proměnila Kuchyň? Rozhovor s šéfkuchařem Markem JanouchemŠéfkuchař Marek Janouch vede restauraci Kuchyň od prvního dne. Rozhovor o české kuchyni, hostech i posunu restaurace. Co se děje v gastruAmbiente novinky: Co jsme servírovali v říjnu?Říjen v Ambiente: nové ležáky v Pultu, Oktoberfest v Bufetu a Dvou kohoutech a křest knihy La Degustation. Co se děje v gastruZákulisíBrasileiro Slovanský dům v novém. Co přinesla rekonstrukce?Podívejte se, jak vypadá Brasileiro Slovanský dům po rekonstrukci podle návrhu studia Qarta. MMKam v PrazeZvěřinaKam v Praze na zvěřinu? Tipy na nejlepší restauraceDostali jste chuť na zvěřinu? Máme pro vás přehled pražských restaurací, kde se právě teď servírují poctivé pokrmy z lesa. Osobnosti gastronomieŠéfkuchař Jirka Horák o cestě Ambiente a novém podniku BiskupŠéfkuchař Jirka Horák o své cestě Ambiente, inspiraci z Japonska a snack-baru s obchodem Biskup. MMZvěřinaZvěřina v kuchyni: Jaké maso se hodí na pečeni, guláš nebo steak?Zvěřina a její druhy: Co si uvařit ze srnce, jelena, daňka nebo divočáka? MMRecepty s masemRecept na karbanátky nakládané v octu s cibulíKarbanátky nakládané v octu podle receptu z Lokálu jsou ideální svačina k pivu nebo jen tak k čerstvému chlebu. NNInovace a výzkumVejce z farmy Štamberk a sýry z Bláta. Na návštěvě u dodavatelů restaurace ŠtanglPříběh za surovinami restaurace Štangl: Od regenerativního chovu slepic k sýru Vidlák z farmy Bláto.
Osobnosti gastronomieJak se za osm let proměnila Kuchyň? Rozhovor s šéfkuchařem Markem JanouchemŠéfkuchař Marek Janouch vede restauraci Kuchyň od prvního dne. Rozhovor o české kuchyni, hostech i posunu restaurace.
Co se děje v gastruAmbiente novinky: Co jsme servírovali v říjnu?Říjen v Ambiente: nové ležáky v Pultu, Oktoberfest v Bufetu a Dvou kohoutech a křest knihy La Degustation.
Co se děje v gastruZákulisíBrasileiro Slovanský dům v novém. Co přinesla rekonstrukce?Podívejte se, jak vypadá Brasileiro Slovanský dům po rekonstrukci podle návrhu studia Qarta.
MMKam v PrazeZvěřinaKam v Praze na zvěřinu? Tipy na nejlepší restauraceDostali jste chuť na zvěřinu? Máme pro vás přehled pražských restaurací, kde se právě teď servírují poctivé pokrmy z lesa.
Osobnosti gastronomieŠéfkuchař Jirka Horák o cestě Ambiente a novém podniku BiskupŠéfkuchař Jirka Horák o své cestě Ambiente, inspiraci z Japonska a snack-baru s obchodem Biskup.
MMZvěřinaZvěřina v kuchyni: Jaké maso se hodí na pečeni, guláš nebo steak?Zvěřina a její druhy: Co si uvařit ze srnce, jelena, daňka nebo divočáka?
MMRecepty s masemRecept na karbanátky nakládané v octu s cibulíKarbanátky nakládané v octu podle receptu z Lokálu jsou ideální svačina k pivu nebo jen tak k čerstvému chlebu.
NNInovace a výzkumVejce z farmy Štamberk a sýry z Bláta. Na návštěvě u dodavatelů restaurace ŠtanglPříběh za surovinami restaurace Štangl: Od regenerativního chovu slepic k sýru Vidlák z farmy Bláto.