Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Hvězda Ambiente: Co znamená tento symbol u jídel na menu?
Co se děje v gastruLegendy Ambiente aneb Jídla, která jsou na menu víc než 20 letNěkterá jídla v Ambiente už za sebou mají slušnou kariéru – a pořád bodují! Která to jsou?Co se děje v gastruKartičku máte? 7 důvodů, proč se stát členem věrnostního programu AmbienteUžívejte si výhod a nechte se zvát na důležité akce mezi prvními. Pro inspiraciCo si užít za 2000 Kč v Ambiente?Lahodné tipy od snídaně až po večeři. Kupte svým milovaným dárkovou kartu do Ambiente a inspirujte je, ať se mají na co …Pro inspiraciNechte ji plavat nebo nalepte místo etikety na lahev. Jak originálně darovat dárkovou kartu?Zážitek potěší a originální věnování hned dvojnásob.Pro inspiraciDárky do obálky: Všechny pořídíte online nebo v centru PrahyNení poukaz jako poukaz! Naše tipy na dárky neznačí nedostatek fantazie, ale naopak příslib nevšedního zážitku. Všechny …caretcaret
Co se děje v gastruLegendy Ambiente aneb Jídla, která jsou na menu víc než 20 letNěkterá jídla v Ambiente už za sebou mají slušnou kariéru – a pořád bodují! Která to jsou?
Co se děje v gastruKartičku máte? 7 důvodů, proč se stát členem věrnostního programu AmbienteUžívejte si výhod a nechte se zvát na důležité akce mezi prvními.
Pro inspiraciCo si užít za 2000 Kč v Ambiente?Lahodné tipy od snídaně až po večeři. Kupte svým milovaným dárkovou kartu do Ambiente a inspirujte je, ať se mají na co …
Pro inspiraciNechte ji plavat nebo nalepte místo etikety na lahev. Jak originálně darovat dárkovou kartu?Zážitek potěší a originální věnování hned dvojnásob.
Pro inspiraciDárky do obálky: Všechny pořídíte online nebo v centru PrahyNení poukaz jako poukaz! Naše tipy na dárky neznačí nedostatek fantazie, ale naopak příslib nevšedního zážitku. Všechny …
ReceptyV hlavní roli špagety Ambiente! Recept na jednoduchou dobrotuPřipravte si špagety podle Ambiente! Jednoduchý, ale dokonale vyladěný recept, který si zamilujete.ReceptySladké pečeníNěkdo to rád sladké? Připravte si karamelový větrník z MyšákaVyzkoušejte recept na oblíbený dezert z cukrárny Myšák.Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemZkuste francouzskou klasiku: Tatarák Parisian z Café SavoyDíky které ingredienci je tak skvělý? Recept vám naservíruje šéfkuchař František Skopec.ReceptySmažák podle šéfkuchařůDali byste si smažák jako z Lokálu? ReceptySladké pečeníBuchtičky se šodó z MyšákaDalší recept, který probouzí emoce – a nutí vyjíst talíř do poslední lžičky! ReceptyRecept na legendární brambory v popelu z EskyOchutnali jste je v Esce? Víme, jak je šéfkuchař Martin Štangl připravuje! NealkoBarJak se kvasí tibi limonáda?Voda, cukr, ovoce, bylinky… A tibi krystaly! Podle jakého receptu fermentují limonády v karlínské Esce? ReceptyItalské tiramisu podle Pasty FrescaChcete si doma připravit pravé italské tiramisu? Šéfkuchař Pasty Fresca nám prozradil recept na mistrovské dílo s …ReceptyDochucováníFenomén koprovka! Jak ji dokážou vychutit šéfkuchaři?Jaký postup dodržují šéfkuchaři nad hrncem koprové omáčky? Návod na milovanou českou klasiku nám objasnili v Kuchyni, U …caretcaret
ReceptyV hlavní roli špagety Ambiente! Recept na jednoduchou dobrotuPřipravte si špagety podle Ambiente! Jednoduchý, ale dokonale vyladěný recept, který si zamilujete.
ReceptySladké pečeníNěkdo to rád sladké? Připravte si karamelový větrník z MyšákaVyzkoušejte recept na oblíbený dezert z cukrárny Myšák.
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemZkuste francouzskou klasiku: Tatarák Parisian z Café SavoyDíky které ingredienci je tak skvělý? Recept vám naservíruje šéfkuchař František Skopec.
ReceptySladké pečeníBuchtičky se šodó z MyšákaDalší recept, který probouzí emoce – a nutí vyjíst talíř do poslední lžičky!
ReceptyRecept na legendární brambory v popelu z EskyOchutnali jste je v Esce? Víme, jak je šéfkuchař Martin Štangl připravuje!
NealkoBarJak se kvasí tibi limonáda?Voda, cukr, ovoce, bylinky… A tibi krystaly! Podle jakého receptu fermentují limonády v karlínské Esce?
ReceptyItalské tiramisu podle Pasty FrescaChcete si doma připravit pravé italské tiramisu? Šéfkuchař Pasty Fresca nám prozradil recept na mistrovské dílo s …
ReceptyDochucováníFenomén koprovka! Jak ji dokážou vychutit šéfkuchaři?Jaký postup dodržují šéfkuchaři nad hrncem koprové omáčky? Návod na milovanou českou klasiku nám objasnili v Kuchyni, U …
MMReceptyGrilováníUltimátní průvodce grilováním: jednoduché menu, správné načasování a šťavnaté receptyJak sestavit menu na gril a kterým masem začít? A které maso chutná všem? NNReceptyStředoevropská kuchyněRajská omáčka podle kuchařky Marie B. SvobodovéTradiční recept na rajskou omáčku – ze staré kuchařky a v podání kreativního šéfkuchaře. PPZákulisíO čepování pivaAmbiente s UMPRUM a sklárnou Bomma připravují návrat českých půllitrů do restauracíČeské půllitry se vracejí na výčepy! Ambiente spojilo síly se sklárnou Bomma a UMPRUM a oživilo jejich výrobu. Co se děje v gastruZákulisíO uvolněnosti v gastronomii s ombudsmanem hostů AmbienteJak se změnila kultura servisu za posledních 30 let a kam směřuje dál? Teorie, tipy a trikySurovinyHouby od A do Z. Co všechno z hub v kuchyni uvařit?Přehled hub rostoucích na jaře, v létě, na podzim a v zimě. A tipy na houbové recepty. Práce v gastruChef patron – šéf, který kormidluje hospodu a podporuje týmKomu přísluší role chef patrona a co takové „patronství“ obnáší v praxi? PPO čepování pivaV plzeňském Výčepu servíruje Bára Zajacová kyseláče i ostrý humorO plzeňském Výčepu, osudu i nepovedeném domácím pivu. Práce v gastruOsobnosti gastronomieSommelier z Café Savoy: Obsluhoval jsem anglickou královnu. Skoro!Jaké to je obsluhovat královnu Alžbětu II.? Studentské vzpomínky zůstanou v hlavě celý život!
MMReceptyGrilováníUltimátní průvodce grilováním: jednoduché menu, správné načasování a šťavnaté receptyJak sestavit menu na gril a kterým masem začít? A které maso chutná všem?
NNReceptyStředoevropská kuchyněRajská omáčka podle kuchařky Marie B. SvobodovéTradiční recept na rajskou omáčku – ze staré kuchařky a v podání kreativního šéfkuchaře.
PPZákulisíO čepování pivaAmbiente s UMPRUM a sklárnou Bomma připravují návrat českých půllitrů do restauracíČeské půllitry se vracejí na výčepy! Ambiente spojilo síly se sklárnou Bomma a UMPRUM a oživilo jejich výrobu.
Co se děje v gastruZákulisíO uvolněnosti v gastronomii s ombudsmanem hostů AmbienteJak se změnila kultura servisu za posledních 30 let a kam směřuje dál?
Teorie, tipy a trikySurovinyHouby od A do Z. Co všechno z hub v kuchyni uvařit?Přehled hub rostoucích na jaře, v létě, na podzim a v zimě. A tipy na houbové recepty.
Práce v gastruChef patron – šéf, který kormidluje hospodu a podporuje týmKomu přísluší role chef patrona a co takové „patronství“ obnáší v praxi?
PPO čepování pivaV plzeňském Výčepu servíruje Bára Zajacová kyseláče i ostrý humorO plzeňském Výčepu, osudu i nepovedeném domácím pivu.
Práce v gastruOsobnosti gastronomieSommelier z Café Savoy: Obsluhoval jsem anglickou královnu. Skoro!Jaké to je obsluhovat královnu Alžbětu II.? Studentské vzpomínky zůstanou v hlavě celý život!