Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.12 věcí, které jste nevěděli o Pastacaffé
Co se děje v gastru„Co kdybychom měli kavárnu Lamborghini?“Historka o tom, jak vzniklo Pastacaffé. Osobnosti gastronomieVařím Itálii, miluju guláš, zaznívá od šéfkuchaře PastacafféJirka Bergman má na povel kuchyni Pastacaffé Vězeňská už třináct let. Co je jeho největší vášní? Co se děje v gastruFood merch. Které podniky můžete podpořit od hlavy k patě?Hodila by se vám pěkná plátěná taška na vaše oblíbené dobroty? Nebo snad pytlík na chleba, který máte ze všech …caretcaret
Osobnosti gastronomieVařím Itálii, miluju guláš, zaznívá od šéfkuchaře PastacafféJirka Bergman má na povel kuchyni Pastacaffé Vězeňská už třináct let. Co je jeho největší vášní?
Co se děje v gastruFood merch. Které podniky můžete podpořit od hlavy k patě?Hodila by se vám pěkná plátěná taška na vaše oblíbené dobroty? Nebo snad pytlík na chleba, který máte ze všech …
Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodySvěží salát s uzeným lososem z PastacafféUzený losos a pořádná porce zeleniny. Připravte si oblíbený salát z italské restaurace Pastacaffé.ReceptyRecept na krémovou rýžovou kaši z PastacafféRecept na sladkou rýžovou kaši s ovocem, která vás zasytí od snídaně až do oběda.ReceptyVanilkové rohlíčky z PastacafféKdybyste náááhodou neměli vlastní recept, tak tenhle je vážně skvělý! Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemRecept na italské lasagne z Pastacaffé. Od jemného bešamelu po šťavnaté hovězí ragúVydatné italské jídlo na velkou party i k filmovému večeru.ReceptySladké pečeníMalinové mascarpone z PastacafféKdyž maliny, tak mascarpone! Jak je spolu kombinuje pověstný dezert z Pastacaffé?ReceptySladké pečeníVyhlášený drobenkový koláč z PastacafféDobré věci nemusí být složité! Přesvědčí vás o tom recept z Pastacaffé. caretcaret
Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodySvěží salát s uzeným lososem z PastacafféUzený losos a pořádná porce zeleniny. Připravte si oblíbený salát z italské restaurace Pastacaffé.
ReceptyRecept na krémovou rýžovou kaši z PastacafféRecept na sladkou rýžovou kaši s ovocem, která vás zasytí od snídaně až do oběda.
ReceptyVanilkové rohlíčky z PastacafféKdybyste náááhodou neměli vlastní recept, tak tenhle je vážně skvělý!
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemRecept na italské lasagne z Pastacaffé. Od jemného bešamelu po šťavnaté hovězí ragúVydatné italské jídlo na velkou party i k filmovému večeru.
ReceptySladké pečeníMalinové mascarpone z PastacafféKdyž maliny, tak mascarpone! Jak je spolu kombinuje pověstný dezert z Pastacaffé?
ReceptySladké pečeníVyhlášený drobenkový koláč z PastacafféDobré věci nemusí být složité! Přesvědčí vás o tom recept z Pastacaffé.
MMReceptyGrilováníUltimátní průvodce grilováním: jednoduché menu, správné načasování a šťavnaté receptyJak sestavit menu na gril a kterým masem začít? A které maso chutná všem? NNReceptyStředoevropská kuchyněRajská omáčka podle kuchařky Marie B. SvobodovéTradiční recept na rajskou omáčku – ze staré kuchařky a v podání kreativního šéfkuchaře. PPZákulisíO čepování pivaAmbiente s UMPRUM a sklárnou Bomma připravují návrat českých půllitrů do restauracíČeské půllitry se vracejí na výčepy! Ambiente spojilo síly se sklárnou Bomma a UMPRUM a oživilo jejich výrobu. Co se děje v gastruZákulisíO uvolněnosti v gastronomii s ombudsmanem hostů AmbienteJak se změnila kultura servisu za posledních 30 let a kam směřuje dál? Teorie, tipy a trikySurovinyHouby od A do Z. Co všechno z hub v kuchyni uvařit?Přehled hub rostoucích na jaře, v létě, na podzim a v zimě. A tipy na houbové recepty. Práce v gastruChef patron – šéf, který kormidluje hospodu a podporuje týmKomu přísluší role chef patrona a co takové „patronství“ obnáší v praxi? PPO čepování pivaV plzeňském Výčepu servíruje Bára Zajacová kyseláče i ostrý humorO plzeňském Výčepu, osudu i nepovedeném domácím pivu. Práce v gastruOsobnosti gastronomieSommelier z Café Savoy: Obsluhoval jsem anglickou královnu. Skoro!Jaké to je obsluhovat královnu Alžbětu II.? Studentské vzpomínky zůstanou v hlavě celý život!
MMReceptyGrilováníUltimátní průvodce grilováním: jednoduché menu, správné načasování a šťavnaté receptyJak sestavit menu na gril a kterým masem začít? A které maso chutná všem?
NNReceptyStředoevropská kuchyněRajská omáčka podle kuchařky Marie B. SvobodovéTradiční recept na rajskou omáčku – ze staré kuchařky a v podání kreativního šéfkuchaře.
PPZákulisíO čepování pivaAmbiente s UMPRUM a sklárnou Bomma připravují návrat českých půllitrů do restauracíČeské půllitry se vracejí na výčepy! Ambiente spojilo síly se sklárnou Bomma a UMPRUM a oživilo jejich výrobu.
Co se děje v gastruZákulisíO uvolněnosti v gastronomii s ombudsmanem hostů AmbienteJak se změnila kultura servisu za posledních 30 let a kam směřuje dál?
Teorie, tipy a trikySurovinyHouby od A do Z. Co všechno z hub v kuchyni uvařit?Přehled hub rostoucích na jaře, v létě, na podzim a v zimě. A tipy na houbové recepty.
Práce v gastruChef patron – šéf, který kormidluje hospodu a podporuje týmKomu přísluší role chef patrona a co takové „patronství“ obnáší v praxi?
PPO čepování pivaV plzeňském Výčepu servíruje Bára Zajacová kyseláče i ostrý humorO plzeňském Výčepu, osudu i nepovedeném domácím pivu.
Práce v gastruOsobnosti gastronomieSommelier z Café Savoy: Obsluhoval jsem anglickou královnu. Skoro!Jaké to je obsluhovat královnu Alžbětu II.? Studentské vzpomínky zůstanou v hlavě celý život!