Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Nejdřív umění, potom jídlo. Kam vyrazit po návštěvě galerie?
Kam v PrazeProcházka za dobrým jídlem? Vyrazte z Malé Strany Vlašskou ulicí až na Hrad do KuchyněNedělní procházka Prahou? Zkuste trasu z Malé Strany až na Hrad. Nebo to vezmete z kopce?Práce v gastru„Rozdíl mezi dobrou a nejlepší hospodou dělá tým.“Rozhovor s generálním manažerem Tomášem Hrušovským – o pohostinství a zkušenostech z Londýna, ale také o pádu a …VínoOsobnosti gastronomieSommelier Lukáš z Kuchyně: K řízkům třeba šampaňskéRozhovor s hlavním sommelierem Kuchyně na Hradě.caretcaret
Kam v PrazeProcházka za dobrým jídlem? Vyrazte z Malé Strany Vlašskou ulicí až na Hrad do KuchyněNedělní procházka Prahou? Zkuste trasu z Malé Strany až na Hrad. Nebo to vezmete z kopce?
Práce v gastru„Rozdíl mezi dobrou a nejlepší hospodou dělá tým.“Rozhovor s generálním manažerem Tomášem Hrušovským – o pohostinství a zkušenostech z Londýna, ale také o pádu a …
VínoOsobnosti gastronomieSommelier Lukáš z Kuchyně: K řízkům třeba šampaňskéRozhovor s hlavním sommelierem Kuchyně na Hradě.
ReceptyDochucováníFenomén koprovka! Jak ji dokážou vychutit šéfkuchaři?Jaký postup dodržují šéfkuchaři nad hrncem koprové omáčky? Návod na milovanou českou klasiku nám objasnili v Kuchyni, U …ReceptyRecept na kynutý ovocný knedlík z hradní KuchyněChutná ještě líp, než vypadá! Jak kynou ovocné knedlíky v Kuchyni na Hradě? ReceptyŠípková omáčka z Kuchyně. Jak ji připravit?Legendární filmová omáčka v podání šéfkuchaře Marka Janoucha z restaurace Kuchyň. S dančím a knedlíkem.Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemHovězí veverka na víně podle šéfkuchaře KuchyněUvařte si ji stejně jako na plotně v Kuchyni!Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemKlasika k nedělnímu obědu: Znojemská pečeně z KuchyněS horou okurek navrch!Milujeme dobré masoVepřovéRecepty s masemJako od babičky. Připravte vepřový řízek na sádle a s kostí podle receptu z Kuchyně Jak si doma připravit krásně šťavnatý řízek s křupavou strouhankou?caretcaret
ReceptyDochucováníFenomén koprovka! Jak ji dokážou vychutit šéfkuchaři?Jaký postup dodržují šéfkuchaři nad hrncem koprové omáčky? Návod na milovanou českou klasiku nám objasnili v Kuchyni, U …
ReceptyRecept na kynutý ovocný knedlík z hradní KuchyněChutná ještě líp, než vypadá! Jak kynou ovocné knedlíky v Kuchyni na Hradě?
ReceptyŠípková omáčka z Kuchyně. Jak ji připravit?Legendární filmová omáčka v podání šéfkuchaře Marka Janoucha z restaurace Kuchyň. S dančím a knedlíkem.
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemHovězí veverka na víně podle šéfkuchaře KuchyněUvařte si ji stejně jako na plotně v Kuchyni!
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemKlasika k nedělnímu obědu: Znojemská pečeně z KuchyněS horou okurek navrch!
Milujeme dobré masoVepřovéRecepty s masemJako od babičky. Připravte vepřový řízek na sádle a s kostí podle receptu z Kuchyně Jak si doma připravit krásně šťavnatý řízek s křupavou strouhankou?
PPPivní průvodceLetní pivní styly, které vás osvěží i překvapíChuť po tropickém ovoci i skořici. Tereza Pospíšilová z Pultu vybrala sedm pivních stylů, které vás během léta osvěží. Práce v gastruMystery shopping v restauraci chrání proti provozní slepotěTajný host pomáhá restauracím vidět to, co samy často přehlížejí. Nabízí objektivní pohled a zpětnou vazbu přesně na míru. NNStředoevropská kuchyněSurovinyZelenina jako téma pro českou gastronomiiMalá lekce zbožíznalství. O půdě, krajových odrůdách a zeleninové tradici v Česku. Co se děje v gastruČervenec v Ambiente: kávový pop-up a beseda s šéfkuchařem Janem HartwigemČervenec v Ambiente přinesl kávový pop-up v Esce, diskusi v UMu s michelinským šéfkuchařem Janem Hartwigem a menší rekonstrukce podniků. NNReceptyStředoevropská kuchyněOkurková omáčka: Krémová, svěží i křupaváOkurková sezona? Vyzkoušejte svěží omáčku z čerstvých okurek. ReceptyItalské tiramisu podle Pasty FrescaChcete si doma připravit pravé italské tiramisu? Šéfkuchař Pasty Fresca nám prozradil recept na mistrovské dílo s mascarpone. Recepty17 receptů na lehká a výživná jídla nejen na létoCo vařit, když je horko? Recepty na lehká jídla plná chuti, zeleniny a sezonních surovin. MMHovězíGrilováníGrilování hovězího masa: jak na steaky a burgeryJak na hovězí maso, aby bylo perfektně propečené, šťavnaté a plné chuti? Objevte tipy od řezníků z Našeho masa a vychutnejte si doma ty nejlepší steaky a speciality z grilu.
PPPivní průvodceLetní pivní styly, které vás osvěží i překvapíChuť po tropickém ovoci i skořici. Tereza Pospíšilová z Pultu vybrala sedm pivních stylů, které vás během léta osvěží.
Práce v gastruMystery shopping v restauraci chrání proti provozní slepotěTajný host pomáhá restauracím vidět to, co samy často přehlížejí. Nabízí objektivní pohled a zpětnou vazbu přesně na míru.
NNStředoevropská kuchyněSurovinyZelenina jako téma pro českou gastronomiiMalá lekce zbožíznalství. O půdě, krajových odrůdách a zeleninové tradici v Česku.
Co se děje v gastruČervenec v Ambiente: kávový pop-up a beseda s šéfkuchařem Janem HartwigemČervenec v Ambiente přinesl kávový pop-up v Esce, diskusi v UMu s michelinským šéfkuchařem Janem Hartwigem a menší rekonstrukce podniků.
NNReceptyStředoevropská kuchyněOkurková omáčka: Krémová, svěží i křupaváOkurková sezona? Vyzkoušejte svěží omáčku z čerstvých okurek.
ReceptyItalské tiramisu podle Pasty FrescaChcete si doma připravit pravé italské tiramisu? Šéfkuchař Pasty Fresca nám prozradil recept na mistrovské dílo s mascarpone.
Recepty17 receptů na lehká a výživná jídla nejen na létoCo vařit, když je horko? Recepty na lehká jídla plná chuti, zeleniny a sezonních surovin.
MMHovězíGrilováníGrilování hovězího masa: jak na steaky a burgeryJak na hovězí maso, aby bylo perfektně propečené, šťavnaté a plné chuti? Objevte tipy od řezníků z Našeho masa a vychutnejte si doma ty nejlepší steaky a speciality z grilu.