Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Pečlivě ošetřené pivoZrození ležáku. Jak se vaří pivo u Dvou kohoutů?
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoDva kohouti vaří naostro. Jak vznikal tamní ležák?Kde se vzal Místní ležák a čím je jiný?Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePadesát piv a osmnáct podniků. Dva kohouti hledali inspiraci v KodaniČím pro nás může být inspirativní dánská pivní kultura – a čím se liší od té naší?Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoJak sládek Lukáš Tomsa z pivovaru Dva kohouti vařil v Americe české pivoČeský chmel a americké technologie – jak to jde dohromady? Uvidíme na Craft Brewers Conference v Las Vegas!Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKyseláč vs. ležákV čem si konkurují odvážný kyseláč a konzervativní ležák? Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoDva kohouti a Budějovický Budvar společně uvařili letní speciál Na PoolCo spolupráce přinesla malému i velkému pivovaru?caretcaret
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoDva kohouti vaří naostro. Jak vznikal tamní ležák?Kde se vzal Místní ležák a čím je jiný?
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePadesát piv a osmnáct podniků. Dva kohouti hledali inspiraci v KodaniČím pro nás může být inspirativní dánská pivní kultura – a čím se liší od té naší?
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoJak sládek Lukáš Tomsa z pivovaru Dva kohouti vařil v Americe české pivoČeský chmel a americké technologie – jak to jde dohromady? Uvidíme na Craft Brewers Conference v Las Vegas!
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKyseláč vs. ležákV čem si konkurují odvážný kyseláč a konzervativní ležák?
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoDva kohouti a Budějovický Budvar společně uvařili letní speciál Na PoolCo spolupráce přinesla malému i velkému pivovaru?
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceJak se vaří pivoVyzkoušejte si řemeslo sládka! Celodenní pivní zážitek u Dvou kohoutůMáte rádi malé pivovary? Zajímá vás práce sládka? Tak přesně pro vás je zážitek Den se sládkem u Dvou kohoutů!Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoO čepování pivaBeer the Czech way míří do Kanady. Co chtějí Češi naučit pivaře z Ontaria?Čeští výčepní budou šířit osvětu v cizině – už podruhé!Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoMaximum o pivuPrvních 10 účastníků úspěšně absolvovalo kurz Maximum o pivu. Oslavili to vlastním ležákemAmbiente přesně před rokem představilo unikátní kurz Maximum o pivu, jehož první ročník úspěšně absolvovalo deset …Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceO čepování pivaDeníček z Las Vegas: Jak jsme učili Američany čepovat české pivoJak se 13 statečných vydalo na Craft Brewers Conference – jednu z největších konferencí o pivu v Americe.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceJak se vaří pivoO chmelu i šnytu. Výprava sládků a výčepních dělala dobré jméno českému léžáku v KanaděKdo jsou Beer the Czech Way a jak učili pít i čepovat české pivo sedm tisíc kilometrů od domova?Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceTeorie, tipy a trikyJak napárovat pivo s jídlem? Ležák k rybě a kyseláč k řízku!Nejdřív pivo, pak jídlo! S čím si rozumějí různé druhy piv?Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoCo se stane, když se spojí markeťák a sládek? Vznikne pivo 4PKdyž se dají dohromady markeťák Lokálu a sládek Dvou kohoutů, vznikne Místní 4P – první pivo po práci.caretcaret
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceJak se vaří pivoVyzkoušejte si řemeslo sládka! Celodenní pivní zážitek u Dvou kohoutůMáte rádi malé pivovary? Zajímá vás práce sládka? Tak přesně pro vás je zážitek Den se sládkem u Dvou kohoutů!
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoO čepování pivaBeer the Czech way míří do Kanady. Co chtějí Češi naučit pivaře z Ontaria?Čeští výčepní budou šířit osvětu v cizině – už podruhé!
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoMaximum o pivuPrvních 10 účastníků úspěšně absolvovalo kurz Maximum o pivu. Oslavili to vlastním ležákemAmbiente přesně před rokem představilo unikátní kurz Maximum o pivu, jehož první ročník úspěšně absolvovalo deset …
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceO čepování pivaDeníček z Las Vegas: Jak jsme učili Američany čepovat české pivoJak se 13 statečných vydalo na Craft Brewers Conference – jednu z největších konferencí o pivu v Americe.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceJak se vaří pivoO chmelu i šnytu. Výprava sládků a výčepních dělala dobré jméno českému léžáku v KanaděKdo jsou Beer the Czech Way a jak učili pít i čepovat české pivo sedm tisíc kilometrů od domova?
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceTeorie, tipy a trikyJak napárovat pivo s jídlem? Ležák k rybě a kyseláč k řízku!Nejdřív pivo, pak jídlo! S čím si rozumějí různé druhy piv?
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoCo se stane, když se spojí markeťák a sládek? Vznikne pivo 4PKdyž se dají dohromady markeťák Lokálu a sládek Dvou kohoutů, vznikne Místní 4P – první pivo po práci.
Co se děje v gastruZákulisíBrasileiro Slovanský dům v novém. Co přinesla rekonstrukce?Podívejte se, jak vypadá Brasileiro Slovanský dům po rekonstrukci podle návrhu studia Qarta. Kam v PrazeKam v Praze vyrazit na svatomartinskou husu? V Ambiente ochutnáte českou klasiku i v netradičním podáníVánoční obžerství už čeká za dveřmi, a tak je nejvyšší čas začít trénovat. Svatomartinské hody jsou skvělá příležitost! MMHovězíRecepty s masemRigatoni s plátky svíčkové jako vydatný oběd nebo večeře z PastacafféPřipravte si doma čerstvé těstoviny s hovězí svíčkovou a rozmarýnem – recept na jídlo s hvězdou Ambiente. MMTeorie, tipy a trikyDrůbežVelký husí speciál: Tipy, jak upéct husu doma, a recept na zelí i knedlíkyPřipravte se na svatomartinské hody. Jak upéct husu, uvařit knedlíky a zelí a upéct lokše podle Ambiente? Co se děje v gastruZákulisíJe to hospoda v tom nejlepším smyslu, říká autorka knihy o La Degustation Bohême BourgeoiseO michelinské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise vznikla kniha. Jaká je? NNReceptySladké pečeníStředoevropská kuchyněKynutá bábovka s makovou náplní. Tradiční dezert trochu jinakObjevte zapomenutý recept z Kuchařky naší vesnice: kynutá bábovka s bílým mákem. Nadýchané těsto, jemná náplň a návrat k tradici. MMKam v PrazeZvěřinaKam v Praze na zvěřinu? Tipy na nejlepší restauraceDostali jste chuť na zvěřinu? Máme pro vás přehled pražských restaurací, kde se právě teď servírují poctivé pokrmy z lesa. Co se děje v gastruŠtangl představuje nové podzimní menuRestaurace Štangl představuje podzimní menu plné sezónních chutí a nově i zkrácenou tříchodovou variantu.
Co se děje v gastruZákulisíBrasileiro Slovanský dům v novém. Co přinesla rekonstrukce?Podívejte se, jak vypadá Brasileiro Slovanský dům po rekonstrukci podle návrhu studia Qarta.
Kam v PrazeKam v Praze vyrazit na svatomartinskou husu? V Ambiente ochutnáte českou klasiku i v netradičním podáníVánoční obžerství už čeká za dveřmi, a tak je nejvyšší čas začít trénovat. Svatomartinské hody jsou skvělá příležitost!
MMHovězíRecepty s masemRigatoni s plátky svíčkové jako vydatný oběd nebo večeře z PastacafféPřipravte si doma čerstvé těstoviny s hovězí svíčkovou a rozmarýnem – recept na jídlo s hvězdou Ambiente.
MMTeorie, tipy a trikyDrůbežVelký husí speciál: Tipy, jak upéct husu doma, a recept na zelí i knedlíkyPřipravte se na svatomartinské hody. Jak upéct husu, uvařit knedlíky a zelí a upéct lokše podle Ambiente?
Co se děje v gastruZákulisíJe to hospoda v tom nejlepším smyslu, říká autorka knihy o La Degustation Bohême BourgeoiseO michelinské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise vznikla kniha. Jaká je?
NNReceptySladké pečeníStředoevropská kuchyněKynutá bábovka s makovou náplní. Tradiční dezert trochu jinakObjevte zapomenutý recept z Kuchařky naší vesnice: kynutá bábovka s bílým mákem. Nadýchané těsto, jemná náplň a návrat k tradici.
MMKam v PrazeZvěřinaKam v Praze na zvěřinu? Tipy na nejlepší restauraceDostali jste chuť na zvěřinu? Máme pro vás přehled pražských restaurací, kde se právě teď servírují poctivé pokrmy z lesa.
Co se děje v gastruŠtangl představuje nové podzimní menuRestaurace Štangl představuje podzimní menu plné sezónních chutí a nově i zkrácenou tříchodovou variantu.