Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Nejdřív umění, potom jídlo. Kam vyrazit po návštěvě galerie?
Osobnosti gastronomieJak se za osm let proměnila Kuchyň? Rozhovor s šéfkuchařem Markem JanouchemŠéfkuchař Marek Janouch vede restauraci Kuchyň od prvního dne. Rozhovor o české kuchyni, hostech i posunu restaurace.Milujeme dobré masoKam v PrazeZvěřinaKam v Praze na zvěřinu? Tipy na nejlepší restauraceDostali jste chuť na zvěřinu? Máme pro vás přehled pražských restaurací, kde se právě teď servírují poctivé pokrmy z …VínoOsobnosti gastronomieSommelier Lukáš z Kuchyně: K řízkům třeba šampaňskéRozhovor s hlavním sommelierem Kuchyně na Hradě.Kam v PrazeProcházka za dobrým jídlem? Vyrazte z Malé Strany Vlašskou ulicí až na Hrad do KuchyněNedělní procházka Prahou? Zkuste trasu z Malé Strany až na Hrad. Nebo to vezmete z kopce?Práce v gastru„Rozdíl mezi dobrou a nejlepší hospodou dělá tým.“Rozhovor s generálním manažerem Tomášem Hrušovským – o pohostinství a zkušenostech z Londýna, ale také o pádu a …caretcaret
Osobnosti gastronomieJak se za osm let proměnila Kuchyň? Rozhovor s šéfkuchařem Markem JanouchemŠéfkuchař Marek Janouch vede restauraci Kuchyň od prvního dne. Rozhovor o české kuchyni, hostech i posunu restaurace.
Milujeme dobré masoKam v PrazeZvěřinaKam v Praze na zvěřinu? Tipy na nejlepší restauraceDostali jste chuť na zvěřinu? Máme pro vás přehled pražských restaurací, kde se právě teď servírují poctivé pokrmy z …
VínoOsobnosti gastronomieSommelier Lukáš z Kuchyně: K řízkům třeba šampaňskéRozhovor s hlavním sommelierem Kuchyně na Hradě.
Kam v PrazeProcházka za dobrým jídlem? Vyrazte z Malé Strany Vlašskou ulicí až na Hrad do KuchyněNedělní procházka Prahou? Zkuste trasu z Malé Strany až na Hrad. Nebo to vezmete z kopce?
Práce v gastru„Rozdíl mezi dobrou a nejlepší hospodou dělá tým.“Rozhovor s generálním manažerem Tomášem Hrušovským – o pohostinství a zkušenostech z Londýna, ale také o pádu a …
Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiLahodná paštika z kuřecích jater z KuchyněPaštika z kuřecích jater: snadný recept z Kuchyně na jemnou domácí paštiku, ideální s pečivem i jako předkrm.ReceptyDochucováníFenomén koprovka! Jak ji dokážou vychutit šéfkuchaři?Jaký postup dodržují šéfkuchaři nad hrncem koprové omáčky? Návod na milovanou českou klasiku nám objasnili v Kuchyni, U …ReceptyRecept na kynutý ovocný knedlík z hradní KuchyněChutná ještě líp, než vypadá! Jak kynou ovocné knedlíky v Kuchyni na Hradě? Milujeme dobré masoReceptyZvěřinaŠípková omáčka z Kuchyně. Jak ji připravit?Legendární šípková omáčka v podání šéfkuchaře Marka Janoucha z restaurace Kuchyň. S dančím a knedlíkem.Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemHovězí veverka na víně podle šéfkuchaře KuchyněUvařte si ji stejně jako na plotně v Kuchyni. Dlouze tažená hovězí veverka na víně s cibulkami a bramborovými plackami.Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemKlasika k nedělnímu obědu: Znojemská pečeně z KuchyněS horou okurek navrch!Milujeme dobré masoVepřovéRecepty s masemJako od babičky. Připravte vepřový řízek na sádle a s kostí podle receptu z Kuchyně Jak si doma připravit krásně šťavnatý řízek s křupavou strouhankou?Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiLahodná paštika z kuřecích jater z KuchyněPaštika z kuřecích jater: snadný recept z Kuchyně na jemnou domácí paštiku, ideální s pečivem i jako předkrm.caretcaret
Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiLahodná paštika z kuřecích jater z KuchyněPaštika z kuřecích jater: snadný recept z Kuchyně na jemnou domácí paštiku, ideální s pečivem i jako předkrm.
ReceptyDochucováníFenomén koprovka! Jak ji dokážou vychutit šéfkuchaři?Jaký postup dodržují šéfkuchaři nad hrncem koprové omáčky? Návod na milovanou českou klasiku nám objasnili v Kuchyni, U …
ReceptyRecept na kynutý ovocný knedlík z hradní KuchyněChutná ještě líp, než vypadá! Jak kynou ovocné knedlíky v Kuchyni na Hradě?
Milujeme dobré masoReceptyZvěřinaŠípková omáčka z Kuchyně. Jak ji připravit?Legendární šípková omáčka v podání šéfkuchaře Marka Janoucha z restaurace Kuchyň. S dančím a knedlíkem.
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemHovězí veverka na víně podle šéfkuchaře KuchyněUvařte si ji stejně jako na plotně v Kuchyni. Dlouze tažená hovězí veverka na víně s cibulkami a bramborovými plackami.
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemKlasika k nedělnímu obědu: Znojemská pečeně z KuchyněS horou okurek navrch!
Milujeme dobré masoVepřovéRecepty s masemJako od babičky. Připravte vepřový řízek na sádle a s kostí podle receptu z Kuchyně Jak si doma připravit krásně šťavnatý řízek s křupavou strouhankou?
Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiLahodná paštika z kuřecích jater z KuchyněPaštika z kuřecích jater: snadný recept z Kuchyně na jemnou domácí paštiku, ideální s pečivem i jako předkrm.
NNReceptyStředoevropská kuchyněRaci na smetaně podle tradice české postní kuchyněRaci byli v české kuchyni po staletí postním i slavnostním jídlem MMRecepty s masemDrůbežPečená kachna se zelím z Lokálu U ZavadilůRecept na pečenou kachnu s červeným zelím a jablky. Ověřený postup z Lokálu U Zavadilů. Co se děje v gastruV Holešovické tržnici otevřela pobočka cukrárny MyšákV pražské Holešovické tržnici v Hale 27 otevřela svou druhou provozovnu cukrárna Myšák. NMNMReceptyStředoevropská kuchyněRyby a mořské plodyVyzkoušejte kapra načerno podle kreativního šéfkuchaře AmbienteKapr načerno si znovu říká o pozornost — tradiční, voňavý a překvapivě moderní. MMVaření s masemKteré partie přijdou vhod o Vánocích? 5 tipů od šéfřezníka Našeho masaMaso na řízky, svíčková i vinná klobása. Šéfřezník Našeho masa radí, které maso využijete na vánoční svátky. ZákulisíOsobnosti gastronomieLucie Janečková z Institutu PIVO o nových půllitrech pro Lokály a AmbienteOd nápadu po testování: Lucie Janečková z Institutu PIVO přibližuje vývoj nových pivních půllitrů pro Lokály a Ambiente. NNReceptyStředoevropská kuchyněVánoce postaru! Chrudimské buchty, houbovec a pokroutkyLidové recepty na jídla, která ctí chuť českých Vánoc. Kam v PrazeGastro výletyMichelinské restaurace v Česku: Adresy, které byste měli znátAktuální seznam michelinských restaurací v Česku – kde zažijete špičkovou gastronomii?
NNReceptyStředoevropská kuchyněRaci na smetaně podle tradice české postní kuchyněRaci byli v české kuchyni po staletí postním i slavnostním jídlem
MMRecepty s masemDrůbežPečená kachna se zelím z Lokálu U ZavadilůRecept na pečenou kachnu s červeným zelím a jablky. Ověřený postup z Lokálu U Zavadilů.
Co se děje v gastruV Holešovické tržnici otevřela pobočka cukrárny MyšákV pražské Holešovické tržnici v Hale 27 otevřela svou druhou provozovnu cukrárna Myšák.
NMNMReceptyStředoevropská kuchyněRyby a mořské plodyVyzkoušejte kapra načerno podle kreativního šéfkuchaře AmbienteKapr načerno si znovu říká o pozornost — tradiční, voňavý a překvapivě moderní.
MMVaření s masemKteré partie přijdou vhod o Vánocích? 5 tipů od šéfřezníka Našeho masaMaso na řízky, svíčková i vinná klobása. Šéfřezník Našeho masa radí, které maso využijete na vánoční svátky.
ZákulisíOsobnosti gastronomieLucie Janečková z Institutu PIVO o nových půllitrech pro Lokály a AmbienteOd nápadu po testování: Lucie Janečková z Institutu PIVO přibližuje vývoj nových pivních půllitrů pro Lokály a Ambiente.
NNReceptyStředoevropská kuchyněVánoce postaru! Chrudimské buchty, houbovec a pokroutkyLidové recepty na jídla, která ctí chuť českých Vánoc.
Kam v PrazeGastro výletyMichelinské restaurace v Česku: Adresy, které byste měli znátAktuální seznam michelinských restaurací v Česku – kde zažijete špičkovou gastronomii?