Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Přejídání povoleno! Kde vás na Tučný čtvrtek pohostí porcí navíc?
Pro inspiraciCo dělat, když se přejíte? 3 tipy, jak předejít žlučníkovému záchvatuKdyž to s jídlem trochu přeženete, je čas žaludku odlehčit. Jak?DochucováníTuk jako šestá chuť. Co umí a jak se vyznat v různých druzích? Jak se na tuk dívá věda a proč by měl být součástí každého jídla?BarDáme pancla? Lokál představuje vlastní zelenou a hruškoviciV Lokálech neustále patrájí po co nejlepších surovinách, aby je mohli nabídnout svým hostům. Po nakládaných okurkách či …ReceptyMasopustní koblihy podle cukrářky z Pizzy NuovaJak si usmažit, naplnit a vychutnat tradiční koblihy? Co se děje v gastruNealkoČervená, která vás nezastaví. Lokál vyvinul vlastní nealko panákLokál představuje Červenou – nealkoholický panák pro všechny, kdo nechtějí pít, ale ani přijít o své hospodské rituály.ReceptySmažák podle šéfkuchařůDali byste si smažák jako z Lokálu? Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceZaměřeno na pivní styly: český ležák a jeho druhyČím se vyznačuje a jaké zástupce v Česku máme?caretcaret
Pro inspiraciCo dělat, když se přejíte? 3 tipy, jak předejít žlučníkovému záchvatuKdyž to s jídlem trochu přeženete, je čas žaludku odlehčit. Jak?
DochucováníTuk jako šestá chuť. Co umí a jak se vyznat v různých druzích? Jak se na tuk dívá věda a proč by měl být součástí každého jídla?
BarDáme pancla? Lokál představuje vlastní zelenou a hruškoviciV Lokálech neustále patrájí po co nejlepších surovinách, aby je mohli nabídnout svým hostům. Po nakládaných okurkách či …
ReceptyMasopustní koblihy podle cukrářky z Pizzy NuovaJak si usmažit, naplnit a vychutnat tradiční koblihy?
Co se děje v gastruNealkoČervená, která vás nezastaví. Lokál vyvinul vlastní nealko panákLokál představuje Červenou – nealkoholický panák pro všechny, kdo nechtějí pít, ale ani přijít o své hospodské rituály.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceZaměřeno na pivní styly: český ležák a jeho druhyČím se vyznačuje a jaké zástupce v Česku máme?
Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiTradiční zabijačkové recepty: zkuste prdelačku, prejt i škvarkovku Snadné recepty na nejlepší zabijačkové pochoutky. Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiNejen zabijačková klasika. Připravte si tlačenku podle receptu z Našeho masaOcet, cibule a tlačenka – dokonalá trojka, která má místo na stole zaručené.Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemGuláš jako z Lokálu? Uvařte si ho z hovězí kližky s maďarskou paprikouVíme, že nejlepší dělá vaše babička, ale dejte šanci i verzi od šéfkuchaře Lokálů!Milujeme dobré masoRecepty s masemUzeninyPro děti i dospělé! Domácí hot dog je rychlý a zamilují si ho všechny generacePřipravíte ho dřív, než stihnete říct slovo párek.Milujeme dobré masoRecepty s masemDrůbežSmažené kuře v housce z BufetuZvenčí křupe, uvnitř se rozplývá jako máslo! Smažené kuře v housce – jak se připravuje highlight karlínského Bufetu? Milujeme dobré masoVepřovéRecepty s masemIkonický recept na trhané maso z Našeho masa, který zvládne připravit každýDlouhé pečení a pak krátké trhání!Milujeme dobré masoVepřovéRecepty s masemPečený bůček z Kantýny s křupavou kůrčičkou. Servírujte s vejmrdouJak na křupavou kůrčičku? Kuchaři z Kantýny poradí.Milujeme dobré masoRecepty s masemRecept na škvarkovou pomazánku z Našeho masa, kterou připravíte za pár minutLepší škvarkovou pomazánku jste ještě neochutnali!Milujeme dobré masoVepřovéVaření s masemJak si doma udělat škvarky: Je to jednoduché a levnéNesmějí chybět na žádné zabijačce, ale můžete si je vyškvařit i doma!caretcaret
Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiTradiční zabijačkové recepty: zkuste prdelačku, prejt i škvarkovku Snadné recepty na nejlepší zabijačkové pochoutky.
Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiNejen zabijačková klasika. Připravte si tlačenku podle receptu z Našeho masaOcet, cibule a tlačenka – dokonalá trojka, která má místo na stole zaručené.
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemGuláš jako z Lokálu? Uvařte si ho z hovězí kližky s maďarskou paprikouVíme, že nejlepší dělá vaše babička, ale dejte šanci i verzi od šéfkuchaře Lokálů!
Milujeme dobré masoRecepty s masemUzeninyPro děti i dospělé! Domácí hot dog je rychlý a zamilují si ho všechny generacePřipravíte ho dřív, než stihnete říct slovo párek.
Milujeme dobré masoRecepty s masemDrůbežSmažené kuře v housce z BufetuZvenčí křupe, uvnitř se rozplývá jako máslo! Smažené kuře v housce – jak se připravuje highlight karlínského Bufetu?
Milujeme dobré masoVepřovéRecepty s masemIkonický recept na trhané maso z Našeho masa, který zvládne připravit každýDlouhé pečení a pak krátké trhání!
Milujeme dobré masoVepřovéRecepty s masemPečený bůček z Kantýny s křupavou kůrčičkou. Servírujte s vejmrdouJak na křupavou kůrčičku? Kuchaři z Kantýny poradí.
Milujeme dobré masoRecepty s masemRecept na škvarkovou pomazánku z Našeho masa, kterou připravíte za pár minutLepší škvarkovou pomazánku jste ještě neochutnali!
Milujeme dobré masoVepřovéVaření s masemJak si doma udělat škvarky: Je to jednoduché a levnéNesmějí chybět na žádné zabijačce, ale můžete si je vyškvařit i doma!
ReceptySladké pečeníBuchtičky se šodó z MyšákaDalší recept, který probouzí emoce – a nutí vyjíst talíř do poslední lžičky! ReceptySladké pečeníBuchty s chlebovým kváskem z pekárny EskaRecept na vypečenou radost z karlínské Esky. S chlebovým kvasem a vaší oblíbenou náplní.ReceptySladké pečeníVětrníky, nebo věnečky? Vyzkoušejte odpalované těsto z MyšákaJak se odpaluje těsto na větrníky i věnečky pod rukama cukrářů z Myšáka?ReceptySladké pečeníVyhlášený drobenkový koláč z PastacafféDobré věci nemusí být složité! Přesvědčí vás o tom recept z Pastacaffé. ReceptySladké pečeníUpečte si doma vyhlášené kremrole z Esky s bílkovým krémemTradiční česká pochoutka podle receptury z karlínské pekárny.caretcaret
ReceptySladké pečeníBuchtičky se šodó z MyšákaDalší recept, který probouzí emoce – a nutí vyjíst talíř do poslední lžičky!
ReceptySladké pečeníBuchty s chlebovým kváskem z pekárny EskaRecept na vypečenou radost z karlínské Esky. S chlebovým kvasem a vaší oblíbenou náplní.
ReceptySladké pečeníVětrníky, nebo věnečky? Vyzkoušejte odpalované těsto z MyšákaJak se odpaluje těsto na větrníky i věnečky pod rukama cukrářů z Myšáka?
ReceptySladké pečeníVyhlášený drobenkový koláč z PastacafféDobré věci nemusí být složité! Přesvědčí vás o tom recept z Pastacaffé.
ReceptySladké pečeníUpečte si doma vyhlášené kremrole z Esky s bílkovým krémemTradiční česká pochoutka podle receptury z karlínské pekárny.
ReceptySladké pečeníGranola 4x jinak. Upečte si doma snídani na celý týdenRecepty a praktické tipy na přípravu domácí granoly. Gastro výletyV Paříži s šéfkuchařem: bary, bistra a obchody, které stojí za návštěvuHledáte kulinářské poklady Francie? Šéfkuchař Ambiente Daniel Juráš vám poradí, kam v Paříži zajít za jídlem, pitím i inspirací. PPPivní průvodceCo se děje v gastruDegustační rada rozhodla. Na čepu Pultu se objeví čtyři nové ležákyKteré ležáky ochutnáte v pivním baru Pult? Rozhodovala o nich degustační rada. NNCo se děje v gastruVzděláváme seŠéfkuchař Sebastian Frank přijede do Prahy povídat o zelenině a tradicíchMichelinský šéfkuchař Sebastian Frank na besedě představí svůj přístup, v němž zelenina hraje hlavní roli ve fine diningu. Co se děje v gastruAmbiente novinky: Co jsme servírovali v září?Září v Ambiente: rekonstrukce Brasileira Slovanský dům, narozeniny Burger Service i představení knihy La Degustation. NNStředoevropská kuchyněSurovinyŘíjen v kuchyni: šípková a křenová omáčka, bramboráky a zavařeniny na zimuSuroviny, recepty a sezonní tipy od kuchařů na měsíc říjen. MMHovězíPoznáváme partie hovězího masa: kližkaHovězí kližka je ideálním masem pro přípravu guláše, ragú i vývaru. Ptejte se po ní v řeznictví Naše maso! Co se děje v gastruNovinky z gastro scény. Kam na kávu, sendvič a smažené kuře?Nově otevřené podniky v Praze, degustace, pop-upy, podcasty a rozhovory.
ReceptySladké pečeníGranola 4x jinak. Upečte si doma snídani na celý týdenRecepty a praktické tipy na přípravu domácí granoly.
Gastro výletyV Paříži s šéfkuchařem: bary, bistra a obchody, které stojí za návštěvuHledáte kulinářské poklady Francie? Šéfkuchař Ambiente Daniel Juráš vám poradí, kam v Paříži zajít za jídlem, pitím i inspirací.
PPPivní průvodceCo se děje v gastruDegustační rada rozhodla. Na čepu Pultu se objeví čtyři nové ležákyKteré ležáky ochutnáte v pivním baru Pult? Rozhodovala o nich degustační rada.
NNCo se děje v gastruVzděláváme seŠéfkuchař Sebastian Frank přijede do Prahy povídat o zelenině a tradicíchMichelinský šéfkuchař Sebastian Frank na besedě představí svůj přístup, v němž zelenina hraje hlavní roli ve fine diningu.
Co se děje v gastruAmbiente novinky: Co jsme servírovali v září?Září v Ambiente: rekonstrukce Brasileira Slovanský dům, narozeniny Burger Service i představení knihy La Degustation.
NNStředoevropská kuchyněSurovinyŘíjen v kuchyni: šípková a křenová omáčka, bramboráky a zavařeniny na zimuSuroviny, recepty a sezonní tipy od kuchařů na měsíc říjen.
MMHovězíPoznáváme partie hovězího masa: kližkaHovězí kližka je ideálním masem pro přípravu guláše, ragú i vývaru. Ptejte se po ní v řeznictví Naše maso!
Co se děje v gastruNovinky z gastro scény. Kam na kávu, sendvič a smažené kuře?Nově otevřené podniky v Praze, degustace, pop-upy, podcasty a rozhovory.