Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Když muž se ženou snídá aneb Co jste možná nevěděli o Café Savoy
Pro inspiraciZnáte ikonická jídla Café Savoy?Jak Savoy ke šnekům a vídeňskému řízku přišel.Milujeme dobré masoDrůbežV hlavní roli drůbež: Jak kuchaři pracují s kuřetem, kachnou a kohoutem?Od kuřecího řízku po kachní speciality. Zjistěte, jak v Café Savoy nebo Bufetu vaří s masem od firmy Gurmánská drůbež.Osobnosti gastronomieCo o své práci říká Martin Čáslavka, šéfkuchař Café Savoy?Kdo ho naučil vařit a jak ho změnil fine dining?Co se děje v gastruCafé Savoy slaví 20. narozeninyPopulární kavárna v centru slaví významné jubileum.ZákulisíCafé Savoy zdobí designové lustry vytvořené z plastových lahvíLegendární kavárna na pražském Újezdě se pyšní novým osvětlením. Jak vznikly lustry na míru Café Savoy? Hospodská historiePodcast Co dům dalCo dům dal: Legenda o Wiener Schnitzelu, fenomén jménem Savoy a vánoční šneciCo prozradí druhý díl historického podcastu Ambiente?ZákulisíJasný plán s nejistým koncem. Jak probíhala instalace dvoumetrových lustrů v Café Savoy?Převoz šestnáctiramenných lustrů se musel pečlivě naplánovat a logisticky vymyslet. Nepřítelem číslo jedna se nakonec …Co se děje v gastruCafé Savoy: od bohaté snídaně po romantickou večeři Neorenesanční strop, rakousko-uherská kuchyně a úslužní číšníci. Seznamte se s Café Savoy!Hospodská historieNávrat k české kuchyni aneb Začátky Café SavoyVěděli jste, jak Ambiente ke Café Savoy přišlo? ZákulisíKřišťál, který se zbláznilStropy prvorepublikové kavárny Café Savoy jen pár kroků od Národního divadla teď zdobí tři šestnáctiramenné lustry.VínoJak si objednat víno: Praktický návod pro začátečníky i pokročiléNa co se ptá host a na co sommelier?Kam v PrazeNaslano i nasladko. Objednejte si snídani do práce, která vám i kolegům zlepší ránoSnídaně do kanceláře na pár kliknutícaretcaret
Milujeme dobré masoDrůbežV hlavní roli drůbež: Jak kuchaři pracují s kuřetem, kachnou a kohoutem?Od kuřecího řízku po kachní speciality. Zjistěte, jak v Café Savoy nebo Bufetu vaří s masem od firmy Gurmánská drůbež.
Osobnosti gastronomieCo o své práci říká Martin Čáslavka, šéfkuchař Café Savoy?Kdo ho naučil vařit a jak ho změnil fine dining?
Co se děje v gastruCafé Savoy slaví 20. narozeninyPopulární kavárna v centru slaví významné jubileum.
ZákulisíCafé Savoy zdobí designové lustry vytvořené z plastových lahvíLegendární kavárna na pražském Újezdě se pyšní novým osvětlením. Jak vznikly lustry na míru Café Savoy?
Hospodská historiePodcast Co dům dalCo dům dal: Legenda o Wiener Schnitzelu, fenomén jménem Savoy a vánoční šneciCo prozradí druhý díl historického podcastu Ambiente?
ZákulisíJasný plán s nejistým koncem. Jak probíhala instalace dvoumetrových lustrů v Café Savoy?Převoz šestnáctiramenných lustrů se musel pečlivě naplánovat a logisticky vymyslet. Nepřítelem číslo jedna se nakonec …
Co se děje v gastruCafé Savoy: od bohaté snídaně po romantickou večeři Neorenesanční strop, rakousko-uherská kuchyně a úslužní číšníci. Seznamte se s Café Savoy!
Hospodská historieNávrat k české kuchyni aneb Začátky Café SavoyVěděli jste, jak Ambiente ke Café Savoy přišlo?
ZákulisíKřišťál, který se zbláznilStropy prvorepublikové kavárny Café Savoy jen pár kroků od Národního divadla teď zdobí tři šestnáctiramenné lustry.
VínoJak si objednat víno: Praktický návod pro začátečníky i pokročiléNa co se ptá host a na co sommelier?
Kam v PrazeNaslano i nasladko. Objednejte si snídani do práce, která vám i kolegům zlepší ránoSnídaně do kanceláře na pár kliknutí
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemTatarák à la parisienne podle receptu Café SavoyJak si doma připravíte jedno z erbovních jídel Café Savoy? ReceptySladké pečeníVypečená záležitost! Recept na ořechovou bábovku z Café SavoyPečou ji tu každé ráno – s vlašskými oříšky, čokoládou a notnou dávkou prvorepublikové atmosféry. Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyVánoční specialita: Vyzkoušejte rybí polévku z Café SavoyNetradiční verze rybí polévky, která patří na štědrovečerní tabuli. A na menu v Café Savoy.MoukaJahodové knedlíky z Café Savoy - proč jsou mourovaté?Ovocné knedlíky ze Savoye změnily barvu – a recepturu. Do těsta se nově míchá krupice z červené pšenice. Proč? Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemDrůbežZahřeje a zasytí. Připravte si dvojitý vývar z Café SavoyUvařte si doma vývar, který vás zvedne ze židle!ReceptyUltimátní recept na ovocné knedlíky z Café SavoyOvocné letní knedlíky sypané tvarohem a polité máslem.ReceptyBramborový salát třikrát jinak. Takhle ho dělají v Lokále, v Kuchyni a v Café SavoyNa chlebíčky, ke kaprovi a řízkům, k snídani i jako příloha vedle smažáku. Tři recepty na tradiční salát. Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiJátrové knedlíčky z Café Savoy: Pár ingrediencí, a oblíbená příloha do polévky je na světě!Recept na doplněk vývaru jsme získali přímo od šéfkuchaře Martina Čáslavky. Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemV hlavní roli telecí: Jak připravit vídeňský řízek podle Café Savoy?8 rad šéfkuchaře Café Savoy, jak na pravý Wiener schnitzel. Milujeme dobré masoRecepty s masemDrůbežKonfitovaná kachní stehna se zelím a knedlíkem z Café SavoyBěžně si na „velkou českou klasiku“ netroufáte? Podle podrobného receptu z Café Savoy to zvládnete s přehledem, …ReceptyFrancouzská ikona jménem croque monsieurS čím se v Café Savoy zapéká šťavnatý sendvič croque monsieur? Recepty Čtyři recepty na vajíčkovou pomazánkuRecepty na vajíčkovou pomazánku podle Esky, Myšáka a Café Savoy.caretcaret
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemTatarák à la parisienne podle receptu Café SavoyJak si doma připravíte jedno z erbovních jídel Café Savoy?
ReceptySladké pečeníVypečená záležitost! Recept na ořechovou bábovku z Café SavoyPečou ji tu každé ráno – s vlašskými oříšky, čokoládou a notnou dávkou prvorepublikové atmosféry.
Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyVánoční specialita: Vyzkoušejte rybí polévku z Café SavoyNetradiční verze rybí polévky, která patří na štědrovečerní tabuli. A na menu v Café Savoy.
MoukaJahodové knedlíky z Café Savoy - proč jsou mourovaté?Ovocné knedlíky ze Savoye změnily barvu – a recepturu. Do těsta se nově míchá krupice z červené pšenice. Proč?
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemDrůbežZahřeje a zasytí. Připravte si dvojitý vývar z Café SavoyUvařte si doma vývar, který vás zvedne ze židle!
ReceptyUltimátní recept na ovocné knedlíky z Café SavoyOvocné letní knedlíky sypané tvarohem a polité máslem.
ReceptyBramborový salát třikrát jinak. Takhle ho dělají v Lokále, v Kuchyni a v Café SavoyNa chlebíčky, ke kaprovi a řízkům, k snídani i jako příloha vedle smažáku. Tři recepty na tradiční salát.
Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiJátrové knedlíčky z Café Savoy: Pár ingrediencí, a oblíbená příloha do polévky je na světě!Recept na doplněk vývaru jsme získali přímo od šéfkuchaře Martina Čáslavky.
Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemV hlavní roli telecí: Jak připravit vídeňský řízek podle Café Savoy?8 rad šéfkuchaře Café Savoy, jak na pravý Wiener schnitzel.
Milujeme dobré masoRecepty s masemDrůbežKonfitovaná kachní stehna se zelím a knedlíkem z Café SavoyBěžně si na „velkou českou klasiku“ netroufáte? Podle podrobného receptu z Café Savoy to zvládnete s přehledem, …
ReceptyFrancouzská ikona jménem croque monsieurS čím se v Café Savoy zapéká šťavnatý sendvič croque monsieur?
Recepty Čtyři recepty na vajíčkovou pomazánkuRecepty na vajíčkovou pomazánku podle Esky, Myšáka a Café Savoy.
NNVzděláváme seZ půdy až na talíř! Jaké myšlenky zněly na sympoziu Soil to Soul v Curychu?Poznatky z akce Soil to Soul ve švýcarském Curychu. Nejen o půdě, která ovlivňuje dějiny lidstva a stravování. MMCo se děje v gastruZe života řezníkůDen řezníků letos poprvé v Holešovické tržniciV neděli 30. listopadu se v Holešovické tržnici koná Den řezníků. NNVzděláváme seStředoevropská kuchyněKe kořenům české kuchyně: Brambory od předkrmu po dezertObjevte, jak chutná česká tradice! Degustační menu „Ke kořenům“ vzdává hold bramborám – od polévky po dezert. ReceptySurovinyHistorie bramborového salátu a tipy, jak ho vylepšitJak moc odvážní jsou šéfkuchaři, když jde o český bramborový salát? A jaký je ten tradiční? MMRecepty s masemVnitřnostiHovězí srdce: jak s ním v kuchyni pracovat?Jak v kuchyni správně připravit srdce a kde ho v Ambiente ochutnat? Jednoduchý recept na srdce na slanině. ZákulisíIlustrátor Michal Bačák je novým autorem kapra pro AmbienteIlustrátor Michal Bačák vytvořil pro Ambiente kapra v invertované perokresbě. Inspirovala ho asijská poetika i kinetismus. Co se děje v gastruAmbiente má novou ilustraci kapra od Michala BačákaOd 15. listopadu navíc koupíte dárkové karty do Ambiente s bonusem. MMVaření s masemMedailonky z vepřové panenky podle kuchařů z LokáluUvařte si doma rychlovku z jemné vepřové partie. Na přípravu vám stačí pár minut.
NNVzděláváme seZ půdy až na talíř! Jaké myšlenky zněly na sympoziu Soil to Soul v Curychu?Poznatky z akce Soil to Soul ve švýcarském Curychu. Nejen o půdě, která ovlivňuje dějiny lidstva a stravování.
MMCo se děje v gastruZe života řezníkůDen řezníků letos poprvé v Holešovické tržniciV neděli 30. listopadu se v Holešovické tržnici koná Den řezníků.
NNVzděláváme seStředoevropská kuchyněKe kořenům české kuchyně: Brambory od předkrmu po dezertObjevte, jak chutná česká tradice! Degustační menu „Ke kořenům“ vzdává hold bramborám – od polévky po dezert.
ReceptySurovinyHistorie bramborového salátu a tipy, jak ho vylepšitJak moc odvážní jsou šéfkuchaři, když jde o český bramborový salát? A jaký je ten tradiční?
MMRecepty s masemVnitřnostiHovězí srdce: jak s ním v kuchyni pracovat?Jak v kuchyni správně připravit srdce a kde ho v Ambiente ochutnat? Jednoduchý recept na srdce na slanině.
ZákulisíIlustrátor Michal Bačák je novým autorem kapra pro AmbienteIlustrátor Michal Bačák vytvořil pro Ambiente kapra v invertované perokresbě. Inspirovala ho asijská poetika i kinetismus.
Co se děje v gastruAmbiente má novou ilustraci kapra od Michala BačákaOd 15. listopadu navíc koupíte dárkové karty do Ambiente s bonusem.
MMVaření s masemMedailonky z vepřové panenky podle kuchařů z LokáluUvařte si doma rychlovku z jemné vepřové partie. Na přípravu vám stačí pár minut.