Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.22 let v jedné restauraci: Jak si to užít?
Co se děje v gastru10 věcí, které jste (ne)slyšeli o Pastě FrescaV Pastě Fresca v Celetné se vaří už čtvrt století! Jakou cestu ušel nejdéle fungující podnik Ambiente? Čemu se říkalo …Co se děje v gastruZačátky Pasty Fresca: Karel Kuřátko a bar HappinessKdyž se otevřela Pasta Fresca, hosté byli zklamaní. Od Ambiente čekali osvědčená kuřecí křídla! Práce v gastruZ placu z Celetné na valnou hromadu vlastního podniku. Jak se z číšníka v Ambiente stane majitel?Kdo jsou lidé, kteří vlastní restaurace Ambiente? Seznamte se s nimi! Hospodská historieHistorky z Celetné, nejstaršího podniku AmbienteO šicích strojích na place, dortu z lógru a ztracených teniskáchSurovinyServírujeme italskou burratu z ŘíčanReportáž z rodinné sýrárny v Říčanech, která zásobuje Pasta Frescu i Pizza Nuovu.caretcaret
Co se děje v gastru10 věcí, které jste (ne)slyšeli o Pastě FrescaV Pastě Fresca v Celetné se vaří už čtvrt století! Jakou cestu ušel nejdéle fungující podnik Ambiente? Čemu se říkalo …
Co se děje v gastruZačátky Pasty Fresca: Karel Kuřátko a bar HappinessKdyž se otevřela Pasta Fresca, hosté byli zklamaní. Od Ambiente čekali osvědčená kuřecí křídla!
Práce v gastruZ placu z Celetné na valnou hromadu vlastního podniku. Jak se z číšníka v Ambiente stane majitel?Kdo jsou lidé, kteří vlastní restaurace Ambiente? Seznamte se s nimi!
Hospodská historieHistorky z Celetné, nejstaršího podniku AmbienteO šicích strojích na place, dortu z lógru a ztracených teniskách
SurovinyServírujeme italskou burratu z ŘíčanReportáž z rodinné sýrárny v Říčanech, která zásobuje Pasta Frescu i Pizza Nuovu.
ReceptyItalské tiramisu podle Pasty FrescaChcete si doma připravit pravé italské tiramisu? Šéfkuchař Pasty Fresca nám prozradil recept na mistrovské dílo s …ReceptySpaghetti alla chitarra amatriciana z Pasty Fresca: Rychlé a skvělé jídloPoctivý recept z italského města Amatrice.ReceptyBurrata s paprikovou panzanellou z Pasty FrescaJak připravit tradiční italský sýr burrata se salátem panzanella?ReceptySlané pečeníVůně Itálie: Rozmarýnová focaccia z Pasty FrescaJak rychle kyne a čím má vonět pravá focaccia? Co se děje v gastruJak se sbírají lanýže pro Pastu FrescaJaká houba je celému světu nejdražší? Bílý z Piemonte! ReceptySezonní recept: Čerstvé tagliatelle s liškamiVýtečný způsob, jak oslavit houbovou sezonu a poctít italskou pšenici. Dejte vařit vodu na tagliatelle z Pasty Fresca! ReceptyRigatoni s rajčaty a stracciatellou – uvařte si doma pravou Itálii!Vyzkoušejte těstoviny s rajčaty a stracciatellou – snadný recept na dokonalé italské jídlo.Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemTelecí saltimbocca: klasický recept z Pasty FrescaItalská klasika s omáčkou z vína Marsala!ReceptySurovinyPomodori secchi aneb Sušená rajčata podle šéfkuchařůVyzkoušejte recept na domácí sušená rajčata. Máme návod přímo od šéfkuchařů.Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemVitello tonnato aneb telecí roastbeef s tuňákovou pastouRecept na předkrm z telecího masa podle kuchařů z italské restaurace Pasta Fresca.caretcaret
ReceptyItalské tiramisu podle Pasty FrescaChcete si doma připravit pravé italské tiramisu? Šéfkuchař Pasty Fresca nám prozradil recept na mistrovské dílo s …
ReceptySpaghetti alla chitarra amatriciana z Pasty Fresca: Rychlé a skvělé jídloPoctivý recept z italského města Amatrice.
ReceptyBurrata s paprikovou panzanellou z Pasty FrescaJak připravit tradiční italský sýr burrata se salátem panzanella?
ReceptySlané pečeníVůně Itálie: Rozmarýnová focaccia z Pasty FrescaJak rychle kyne a čím má vonět pravá focaccia?
Co se děje v gastruJak se sbírají lanýže pro Pastu FrescaJaká houba je celému světu nejdražší? Bílý z Piemonte!
ReceptySezonní recept: Čerstvé tagliatelle s liškamiVýtečný způsob, jak oslavit houbovou sezonu a poctít italskou pšenici. Dejte vařit vodu na tagliatelle z Pasty Fresca!
ReceptyRigatoni s rajčaty a stracciatellou – uvařte si doma pravou Itálii!Vyzkoušejte těstoviny s rajčaty a stracciatellou – snadný recept na dokonalé italské jídlo.
Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemTelecí saltimbocca: klasický recept z Pasty FrescaItalská klasika s omáčkou z vína Marsala!
ReceptySurovinyPomodori secchi aneb Sušená rajčata podle šéfkuchařůVyzkoušejte recept na domácí sušená rajčata. Máme návod přímo od šéfkuchařů.
Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemVitello tonnato aneb telecí roastbeef s tuňákovou pastouRecept na předkrm z telecího masa podle kuchařů z italské restaurace Pasta Fresca.
Co se děje v gastruZákulisíBrasileiro Slovanský dům v novém. Co přinesla rekonstrukce?Podívejte se, jak vypadá Brasileiro Slovanský dům po rekonstrukci podle návrhu studia Qarta. Kam v PrazeKam v Praze vyrazit na svatomartinskou husu? V Ambiente ochutnáte českou klasiku i v netradičním podáníVánoční obžerství už čeká za dveřmi, a tak je nejvyšší čas začít trénovat. Svatomartinské hody jsou skvělá příležitost! MMHovězíRecepty s masemRigatoni s plátky svíčkové jako vydatný oběd nebo večeře z PastacafféPřipravte si doma čerstvé těstoviny s hovězí svíčkovou a rozmarýnem – recept na jídlo s hvězdou Ambiente. MMTeorie, tipy a trikyDrůbežVelký husí speciál: Tipy, jak upéct husu doma, a recept na zelí i knedlíkyPřipravte se na svatomartinské hody. Jak upéct husu, uvařit knedlíky a zelí a upéct lokše podle Ambiente? Co se děje v gastruZákulisíJe to hospoda v tom nejlepším smyslu, říká autorka knihy o La Degustation Bohême BourgeoiseO michelinské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise vznikla kniha. Jaká je? NNReceptySladké pečeníStředoevropská kuchyněKynutá bábovka s makovou náplní. Tradiční dezert trochu jinakObjevte zapomenutý recept z Kuchařky naší vesnice: kynutá bábovka s bílým mákem. Nadýchané těsto, jemná náplň a návrat k tradici. MMKam v PrazeZvěřinaKam v Praze na zvěřinu? Tipy na nejlepší restauraceDostali jste chuť na zvěřinu? Máme pro vás přehled pražských restaurací, kde se právě teď servírují poctivé pokrmy z lesa. Co se děje v gastruŠtangl představuje nové podzimní menuRestaurace Štangl představuje podzimní menu plné sezónních chutí a nově i zkrácenou tříchodovou variantu.
Co se děje v gastruZákulisíBrasileiro Slovanský dům v novém. Co přinesla rekonstrukce?Podívejte se, jak vypadá Brasileiro Slovanský dům po rekonstrukci podle návrhu studia Qarta.
Kam v PrazeKam v Praze vyrazit na svatomartinskou husu? V Ambiente ochutnáte českou klasiku i v netradičním podáníVánoční obžerství už čeká za dveřmi, a tak je nejvyšší čas začít trénovat. Svatomartinské hody jsou skvělá příležitost!
MMHovězíRecepty s masemRigatoni s plátky svíčkové jako vydatný oběd nebo večeře z PastacafféPřipravte si doma čerstvé těstoviny s hovězí svíčkovou a rozmarýnem – recept na jídlo s hvězdou Ambiente.
MMTeorie, tipy a trikyDrůbežVelký husí speciál: Tipy, jak upéct husu doma, a recept na zelí i knedlíkyPřipravte se na svatomartinské hody. Jak upéct husu, uvařit knedlíky a zelí a upéct lokše podle Ambiente?
Co se děje v gastruZákulisíJe to hospoda v tom nejlepším smyslu, říká autorka knihy o La Degustation Bohême BourgeoiseO michelinské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise vznikla kniha. Jaká je?
NNReceptySladké pečeníStředoevropská kuchyněKynutá bábovka s makovou náplní. Tradiční dezert trochu jinakObjevte zapomenutý recept z Kuchařky naší vesnice: kynutá bábovka s bílým mákem. Nadýchané těsto, jemná náplň a návrat k tradici.
MMKam v PrazeZvěřinaKam v Praze na zvěřinu? Tipy na nejlepší restauraceDostali jste chuť na zvěřinu? Máme pro vás přehled pražských restaurací, kde se právě teď servírují poctivé pokrmy z lesa.
Co se děje v gastruŠtangl představuje nové podzimní menuRestaurace Štangl představuje podzimní menu plné sezónních chutí a nově i zkrácenou tříchodovou variantu.