Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Pečlivě ošetřené pivoJak se vybírají piva pro Pult?
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaZlatá pípa se vrací do Pultu. V soutěži výčepních zvítězila Magda HoppováSedmý ročník Zlaté pípy, pivní soutěže Ambiente, má vítěze! Titul nejlepší výčepní a 100 tisíc korun získala Magda …Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceCo se děje v gastruPult, nový podnik Ambiente, nabízí šest pečlivě ošetřených ležáků z jednoho vyčepuŠest ležáků, jeden výčep. V pražské ulici V Celnici otevřelo Ambiente neobvyklý pivní koncept s názvem Pult. Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceSládek, výčepní i štamgast. Kdo pro hosty vybíral nová piva v Pultu?Narozeniny pivního baru Pult s sebou přináší také obměnu čtyř ležáků, které po následující rok doplní na čepu tradiční …Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKam v PrazeKam v Praze pro lahvová piva? Pražské pivotéky, ze kterých nebudete chtít odejít s prázdnou. Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceCo se děje v gastruNa jedno, nebo rovnou na šest? V Pultu vybrali nové ležáky na následující rokPivní bar Pult slaví třetí narozeniny a spolu s tím obměňuje nabídku ležáků.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceNealko piva jsou v kurzu! Tyhle musíte zkusitOchutnat jsme je zašli do Pultu V Celnici! Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceDegustovat a učit se. Pivní zážitky, které potěší nejen pivařeDárky, kterými potěšíte po celý rok.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceVíte, co pijete? Jak rozklíčovat pivní zkratkyABV, IBU, EMP. WTF? Naučte se číst pivní etikety i tabule v hospodách.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKyseláče na léto podle výčepní Terky PospíšilovéTipy na sour ale, které vás (nejen) v létě zaručeně osvěží.Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaVítejte v Pultu! Vytváříme výčep pro 21. století, říká o podniku Lukáš Svoboda Rozhovor s výčepním a sládkem Lukášem Svobodou – o novém pojetí tradice v pivním baru Pult, o českém ležáku i slepé …caretcaret
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaZlatá pípa se vrací do Pultu. V soutěži výčepních zvítězila Magda HoppováSedmý ročník Zlaté pípy, pivní soutěže Ambiente, má vítěze! Titul nejlepší výčepní a 100 tisíc korun získala Magda …
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceCo se děje v gastruPult, nový podnik Ambiente, nabízí šest pečlivě ošetřených ležáků z jednoho vyčepuŠest ležáků, jeden výčep. V pražské ulici V Celnici otevřelo Ambiente neobvyklý pivní koncept s názvem Pult.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceSládek, výčepní i štamgast. Kdo pro hosty vybíral nová piva v Pultu?Narozeniny pivního baru Pult s sebou přináší také obměnu čtyř ležáků, které po následující rok doplní na čepu tradiční …
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKam v PrazeKam v Praze pro lahvová piva? Pražské pivotéky, ze kterých nebudete chtít odejít s prázdnou.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceCo se děje v gastruNa jedno, nebo rovnou na šest? V Pultu vybrali nové ležáky na následující rokPivní bar Pult slaví třetí narozeniny a spolu s tím obměňuje nabídku ležáků.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceNealko piva jsou v kurzu! Tyhle musíte zkusitOchutnat jsme je zašli do Pultu V Celnici!
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceDegustovat a učit se. Pivní zážitky, které potěší nejen pivařeDárky, kterými potěšíte po celý rok.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceVíte, co pijete? Jak rozklíčovat pivní zkratkyABV, IBU, EMP. WTF? Naučte se číst pivní etikety i tabule v hospodách.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKyseláče na léto podle výčepní Terky PospíšilovéTipy na sour ale, které vás (nejen) v létě zaručeně osvěží.
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaVítejte v Pultu! Vytváříme výčep pro 21. století, říká o podniku Lukáš Svoboda Rozhovor s výčepním a sládkem Lukášem Svobodou – o novém pojetí tradice v pivním baru Pult, o českém ležáku i slepé …
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaVýčepní Tereza Pospíšilová: Holky za výčep patří!Přečtěte si rozhovor s vítězkou Zlaté pípy a generální manažerkou Pultu. Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaOsobnosti gastronomieMagda Hoppová z Pultu: Nepřestat objevovat a vzdělávat seRozhovor s Magdou Hoppovou – výčepní z pivního baru Pult.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceChroust: malý pivovar s velkým potenciálem, který zaujal i degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePivovar Permon: odvážné speciály i ležák, který nadchl degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoBarHoldujete pivu, nebo vínu? Wild Creatures Jitky Ilčíkové chutnají po obojímO vyzrálém pivu a jeho vaření v kraji vína.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceÚnětický pivovar: z dávných kronik až na výčep PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.Pečlivě ošetřené pivoZákulisíO čepování pivaJak se designuje pivní bar pozdního odpoledne?Rozhovor s architektem Michalem Froňkem o vytváření prostoru i atmosféry nového pivního baru Pult. Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePorta Coeli: jediný klášterní ležák na Moravě i na výčepu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.caretcaret
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaVýčepní Tereza Pospíšilová: Holky za výčep patří!Přečtěte si rozhovor s vítězkou Zlaté pípy a generální manažerkou Pultu.
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaOsobnosti gastronomieMagda Hoppová z Pultu: Nepřestat objevovat a vzdělávat seRozhovor s Magdou Hoppovou – výčepní z pivního baru Pult.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceChroust: malý pivovar s velkým potenciálem, který zaujal i degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePivovar Permon: odvážné speciály i ležák, který nadchl degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoBarHoldujete pivu, nebo vínu? Wild Creatures Jitky Ilčíkové chutnají po obojímO vyzrálém pivu a jeho vaření v kraji vína.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceÚnětický pivovar: z dávných kronik až na výčep PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
Pečlivě ošetřené pivoZákulisíO čepování pivaJak se designuje pivní bar pozdního odpoledne?Rozhovor s architektem Michalem Froňkem o vytváření prostoru i atmosféry nového pivního baru Pult.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePorta Coeli: jediný klášterní ležák na Moravě i na výčepu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
ReceptyItalské tiramisu podle Pasty FrescaChcete si doma připravit pravé italské tiramisu? Šéfkuchař Pasty Fresca nám prozradil recept na mistrovské dílo s mascarpone. Recepty17 receptů na lehká a výživná jídla nejen na létoCo vařit, když je horko? Recepty na lehká jídla plná chuti, zeleniny a sezonních surovin. MMHovězíGrilováníGrilování hovězího masa: jak na steaky a burgeryJak na hovězí maso, aby bylo perfektně propečené, šťavnaté a plné chuti? Objevte tipy od řezníků z Našeho masa a vychutnejte si doma ty nejlepší steaky a speciality z grilu. MMReceptyRecepty s masemVyzkoušejte osvěžující a jednoduché letní předkrmy z Pizzy NuovyLetní předkrmy z Pizzy Nuovy: recept na rajčatovou bruschettu se stracciatellou a hovězí carpaccio s majonézou. MPMPPivní průvodceRecepty s masemPivo v kuchyni. Jakou roli hraje a do kterých pokrmů se hodí?Recept na buřty na pivu i na kotletu s pivní omáčkou a k tomu tipy, jak vařit s pivem – sladká i slaná jídla. KávaGastro výlety13 českých pražíren a místa, kde jejich kávu ochutnatČeské pražírny a jejich káva v kavárnách. Kde ochutnat kávu Chroast a kam pro zrnka od Father’s? ReceptySurovinyBrambory od A do Z. Do jakých jídel patří typ C a kolik odrůd brambor v Česku pěstujeme?Přehled typů, odrůd a nejrůznějších úprav brambor. Znáte rozdíl mezi knedlíkem a nokem? NNReceptySladké pečeníStředoevropská kuchyněVláčný a nadýchaný třešňovec podle kreativního šéfkuchaře Daniela Juráše Bublaninu už znáte. Vyzkoušejte třešňovec – jednodušší a rychlejší tradiční český moučník
ReceptyItalské tiramisu podle Pasty FrescaChcete si doma připravit pravé italské tiramisu? Šéfkuchař Pasty Fresca nám prozradil recept na mistrovské dílo s mascarpone.
Recepty17 receptů na lehká a výživná jídla nejen na létoCo vařit, když je horko? Recepty na lehká jídla plná chuti, zeleniny a sezonních surovin.
MMHovězíGrilováníGrilování hovězího masa: jak na steaky a burgeryJak na hovězí maso, aby bylo perfektně propečené, šťavnaté a plné chuti? Objevte tipy od řezníků z Našeho masa a vychutnejte si doma ty nejlepší steaky a speciality z grilu.
MMReceptyRecepty s masemVyzkoušejte osvěžující a jednoduché letní předkrmy z Pizzy NuovyLetní předkrmy z Pizzy Nuovy: recept na rajčatovou bruschettu se stracciatellou a hovězí carpaccio s majonézou.
MPMPPivní průvodceRecepty s masemPivo v kuchyni. Jakou roli hraje a do kterých pokrmů se hodí?Recept na buřty na pivu i na kotletu s pivní omáčkou a k tomu tipy, jak vařit s pivem – sladká i slaná jídla.
KávaGastro výlety13 českých pražíren a místa, kde jejich kávu ochutnatČeské pražírny a jejich káva v kavárnách. Kde ochutnat kávu Chroast a kam pro zrnka od Father’s?
ReceptySurovinyBrambory od A do Z. Do jakých jídel patří typ C a kolik odrůd brambor v Česku pěstujeme?Přehled typů, odrůd a nejrůznějších úprav brambor. Znáte rozdíl mezi knedlíkem a nokem?
NNReceptySladké pečeníStředoevropská kuchyněVláčný a nadýchaný třešňovec podle kreativního šéfkuchaře Daniela Juráše Bublaninu už znáte. Vyzkoušejte třešňovec – jednodušší a rychlejší tradiční český moučník