Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Pečlivě ošetřené pivoJak se vybírají piva pro Pult?
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceLetní pivní styly, které vás osvěží i překvapíChuť po tropickém ovoci i skořici. Tereza Pospíšilová z Pultu vybrala sedm pivních stylů, které vás během léta osvěží.Milujeme dobré masoPečlivě ošetřené pivoPivní průvodceGrilováníJaké pivo se hodí k masu, rybě i zelenině? Tipy na párování k letnímu grilováníGrilovačka a pivo? Máme pro vás tipy od Terezy z Pultu, jaké pivo vybrat ke grilovanému masu, rybám i zelenině, aby …Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaZlatá pípa se vrací do Pultu. V soutěži výčepních zvítězila Magda HoppováSedmý ročník Zlaté pípy, pivní soutěže Ambiente, má vítěze! Titul nejlepší výčepní a 100 tisíc korun získala Magda …Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKyseláče na léto podle výčepní Terky PospíšilovéTipy na sour ale, které vás (nejen) v létě zaručeně osvěží.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceSládek, výčepní i štamgast. Kdo pro hosty vybíral nová piva v Pultu?Narozeniny pivního baru Pult s sebou přináší také obměnu čtyř ležáků, které po následující rok doplní na čepu tradiční …Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKam v PrazeKam v Praze pro lahvová piva? Pražské pivotéky, ze kterých nebudete chtít odejít s prázdnou. Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceCo se děje v gastruNa jedno, nebo rovnou na šest? V Pultu vybrali nové ležáky na následující rokPivní bar Pult slaví třetí narozeniny a spolu s tím obměňuje nabídku ležáků.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceNealko piva jsou v kurzu! Tyhle musíte zkusitOchutnat jsme je zašli do Pultu V Celnici! Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceDegustovat a učit se. Pivní zážitky, které potěší nejen pivařeDárky, kterými potěšíte po celý rok.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceVíte, co pijete? Jak rozklíčovat pivní zkratkyABV, IBU, EMP. WTF? Naučte se číst pivní etikety i tabule v hospodách.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceCo se děje v gastruPult, nový podnik Ambiente, nabízí šest pečlivě ošetřených ležáků z jednoho vyčepuŠest ležáků, jeden výčep. V pražské ulici V Celnici otevřelo Ambiente neobvyklý pivní koncept s názvem Pult. Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaVítejte v Pultu! Vytváříme výčep pro 21. století, říká o podniku Lukáš Svoboda Rozhovor s výčepním a sládkem Lukášem Svobodou – o novém pojetí tradice v pivním baru Pult, o českém ležáku i slepé …caretcaret
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceLetní pivní styly, které vás osvěží i překvapíChuť po tropickém ovoci i skořici. Tereza Pospíšilová z Pultu vybrala sedm pivních stylů, které vás během léta osvěží.
Milujeme dobré masoPečlivě ošetřené pivoPivní průvodceGrilováníJaké pivo se hodí k masu, rybě i zelenině? Tipy na párování k letnímu grilováníGrilovačka a pivo? Máme pro vás tipy od Terezy z Pultu, jaké pivo vybrat ke grilovanému masu, rybám i zelenině, aby …
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaZlatá pípa se vrací do Pultu. V soutěži výčepních zvítězila Magda HoppováSedmý ročník Zlaté pípy, pivní soutěže Ambiente, má vítěze! Titul nejlepší výčepní a 100 tisíc korun získala Magda …
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKyseláče na léto podle výčepní Terky PospíšilovéTipy na sour ale, které vás (nejen) v létě zaručeně osvěží.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceSládek, výčepní i štamgast. Kdo pro hosty vybíral nová piva v Pultu?Narozeniny pivního baru Pult s sebou přináší také obměnu čtyř ležáků, které po následující rok doplní na čepu tradiční …
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKam v PrazeKam v Praze pro lahvová piva? Pražské pivotéky, ze kterých nebudete chtít odejít s prázdnou.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceCo se děje v gastruNa jedno, nebo rovnou na šest? V Pultu vybrali nové ležáky na následující rokPivní bar Pult slaví třetí narozeniny a spolu s tím obměňuje nabídku ležáků.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceNealko piva jsou v kurzu! Tyhle musíte zkusitOchutnat jsme je zašli do Pultu V Celnici!
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceDegustovat a učit se. Pivní zážitky, které potěší nejen pivařeDárky, kterými potěšíte po celý rok.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceVíte, co pijete? Jak rozklíčovat pivní zkratkyABV, IBU, EMP. WTF? Naučte se číst pivní etikety i tabule v hospodách.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceCo se děje v gastruPult, nový podnik Ambiente, nabízí šest pečlivě ošetřených ležáků z jednoho vyčepuŠest ležáků, jeden výčep. V pražské ulici V Celnici otevřelo Ambiente neobvyklý pivní koncept s názvem Pult.
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaVítejte v Pultu! Vytváříme výčep pro 21. století, říká o podniku Lukáš Svoboda Rozhovor s výčepním a sládkem Lukášem Svobodou – o novém pojetí tradice v pivním baru Pult, o českém ležáku i slepé …
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaVýčepní Tereza Pospíšilová: Holky za výčep patří!Přečtěte si rozhovor s vítězkou Zlaté pípy a generální manažerkou Pultu. Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaOsobnosti gastronomieMagda Hoppová z Pultu: Nepřestat objevovat a vzdělávat seRozhovor s Magdou Hoppovou – výčepní z pivního baru Pult.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceChroust: malý pivovar s velkým potenciálem, který zaujal i degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePivovar Permon: odvážné speciály i ležák, který nadchl degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoBarHoldujete pivu, nebo vínu? Wild Creatures Jitky Ilčíkové chutnají po obojímO vyzrálém pivu a jeho vaření v kraji vína.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceÚnětický pivovar: z dávných kronik až na výčep PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.Pečlivě ošetřené pivoZákulisíO čepování pivaJak se designuje pivní bar pozdního odpoledne?Rozhovor s architektem Michalem Froňkem o vytváření prostoru i atmosféry nového pivního baru Pult. Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePorta Coeli: jediný klášterní ležák na Moravě i na výčepu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.caretcaret
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaVýčepní Tereza Pospíšilová: Holky za výčep patří!Přečtěte si rozhovor s vítězkou Zlaté pípy a generální manažerkou Pultu.
Pečlivě ošetřené pivoO čepování pivaOsobnosti gastronomieMagda Hoppová z Pultu: Nepřestat objevovat a vzdělávat seRozhovor s Magdou Hoppovou – výčepní z pivního baru Pult.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceChroust: malý pivovar s velkým potenciálem, který zaujal i degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePivovar Permon: odvážné speciály i ležák, který nadchl degustační radu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
Pečlivě ošetřené pivoJak se vaří pivoBarHoldujete pivu, nebo vínu? Wild Creatures Jitky Ilčíkové chutnají po obojímO vyzrálém pivu a jeho vaření v kraji vína.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceÚnětický pivovar: z dávných kronik až na výčep PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
Pečlivě ošetřené pivoZákulisíO čepování pivaJak se designuje pivní bar pozdního odpoledne?Rozhovor s architektem Michalem Froňkem o vytváření prostoru i atmosféry nového pivního baru Pult.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodcePorta Coeli: jediný klášterní ležák na Moravě i na výčepu PultuPředstavujeme pivovary, jejichž ležáky máte možnost ochutnat na výčepu v Pultu.
MMHovězíZe života řezníkůAmaso nově kromě čestru zpracovává další plemena z českých chovů. Která to jsou?Dodavatelé masa do Ambiente nově pracují také s angusem, charolais a dalšími plemeny. Práce v gastruManažerka směny Míša z plzeňského Lokálu: Zásadní je osobní přístupRozhovor s manažerkou směny z plzeňského Lokálu Pod Divadlem. MMHovězíPoznáváme partie hovězího masa: karabáčekHovězí karabáček – méně známý kus masa mezi kližkou a šálem. Libový, šťavnatý a ideální na guláš i pečení. PPO čepování pivaStartuje osmý ročník soutěže výčepních Ambiente: Kdo letos zabojuje ve Zlaté pípě?V Ambiente startuje osmý ročník soutěže Zlatá pípa. Poznejte sedm výčepních, kteří se utkají nejen v pivním pětiboji. Co se děje v gastruNovinky ve skle: ovocné džemy, hovězí guláš i omáčka AmbienteS časem výletů a cestování Ambiente opět rozšiřuje svou nabídku jídel zavařených do sklenice. Práce v gastru7 tipů, jak organizovat efektivní preshift meetingEfektivní ranní meetingy jsou základem profesionální obsluhy. Důraz na dochvilnost, znalost menu i pozitivní nálada pomáhá budovat silný kolektiv a spokojené hosty. Co se děje v gastru30 let Ambiente: Co jsme zažili od roku 2020 do současnosti?Od Pultu a Kalendů přes UM až po dvě degustační restaurace a Burger Service. K tomu Ambiente rozjíždí maloobchod a nové technologie v provozu. MMReceptyRecepty s masemLahodná paštika z kuřecích jater z KuchyněPaštika z kuřecích jater: snadný recept z Kuchyně na jemnou domácí paštiku, ideální s pečivem i jako předkrm.
MMHovězíZe života řezníkůAmaso nově kromě čestru zpracovává další plemena z českých chovů. Která to jsou?Dodavatelé masa do Ambiente nově pracují také s angusem, charolais a dalšími plemeny.
Práce v gastruManažerka směny Míša z plzeňského Lokálu: Zásadní je osobní přístupRozhovor s manažerkou směny z plzeňského Lokálu Pod Divadlem.
MMHovězíPoznáváme partie hovězího masa: karabáčekHovězí karabáček – méně známý kus masa mezi kližkou a šálem. Libový, šťavnatý a ideální na guláš i pečení.
PPO čepování pivaStartuje osmý ročník soutěže výčepních Ambiente: Kdo letos zabojuje ve Zlaté pípě?V Ambiente startuje osmý ročník soutěže Zlatá pípa. Poznejte sedm výčepních, kteří se utkají nejen v pivním pětiboji.
Co se děje v gastruNovinky ve skle: ovocné džemy, hovězí guláš i omáčka AmbienteS časem výletů a cestování Ambiente opět rozšiřuje svou nabídku jídel zavařených do sklenice.
Práce v gastru7 tipů, jak organizovat efektivní preshift meetingEfektivní ranní meetingy jsou základem profesionální obsluhy. Důraz na dochvilnost, znalost menu i pozitivní nálada pomáhá budovat silný kolektiv a spokojené hosty.
Co se děje v gastru30 let Ambiente: Co jsme zažili od roku 2020 do současnosti?Od Pultu a Kalendů přes UM až po dvě degustační restaurace a Burger Service. K tomu Ambiente rozjíždí maloobchod a nové technologie v provozu.
MMReceptyRecepty s masemLahodná paštika z kuřecích jater z KuchyněPaštika z kuřecích jater: snadný recept z Kuchyně na jemnou domácí paštiku, ideální s pečivem i jako předkrm.