Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Pizza diavola podle restaurace Pizza Nuova
ReceptyPesto ze špenátu a piniových semínek z restaurace Pizza NuovaPřipravte si oblíbené zelené pesto – potřebujete na to jen pár základních surovin.ReceptyTěstoviny inspirované tvarem půlměsíce. Recept na mezzaluni z Pizzy NuovaČerstvá pasta, rajčata San Marzano, mozzarella fior di latte a bazalka – nic víc, nic míň.Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemItalská klasika jinak. Jak připravit carpaccio se žampiony z Pizzy Nuova?Tenoučké a báječně ochucené. Takhle si ho připravíte doma!ReceptySlané pečeníTak akorát vypečená. Takhle se peče pizza v NuověLehká, chuťově vyvážená a plná kvalitních surovin – přesně taková by měla být neapolská pizza. Jak na ni?ReceptyRecept na jednoduchou panna cottu s malinamiJe svěží, lehká a plná Itálie. S naší panna cottou podle receptu z Pizzy Nuova se dotknete nebe. ReceptyV hlavní roli špagety Ambiente! Recept na jednoduchou dobrotuPřipravte si špagety podle Ambiente! Jednoduchý, ale dokonale vyladěný recept, který si zamilujete.SurovinyServírujeme italskou burratu z ŘíčanReportáž z rodinné sýrárny v Říčanech, která zásobuje Pasta Frescu i Pizza Nuovu.caretcaret
ReceptyPesto ze špenátu a piniových semínek z restaurace Pizza NuovaPřipravte si oblíbené zelené pesto – potřebujete na to jen pár základních surovin.
ReceptyTěstoviny inspirované tvarem půlměsíce. Recept na mezzaluni z Pizzy NuovaČerstvá pasta, rajčata San Marzano, mozzarella fior di latte a bazalka – nic víc, nic míň.
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemItalská klasika jinak. Jak připravit carpaccio se žampiony z Pizzy Nuova?Tenoučké a báječně ochucené. Takhle si ho připravíte doma!
ReceptySlané pečeníTak akorát vypečená. Takhle se peče pizza v NuověLehká, chuťově vyvážená a plná kvalitních surovin – přesně taková by měla být neapolská pizza. Jak na ni?
ReceptyRecept na jednoduchou panna cottu s malinamiJe svěží, lehká a plná Itálie. S naší panna cottou podle receptu z Pizzy Nuova se dotknete nebe.
ReceptyV hlavní roli špagety Ambiente! Recept na jednoduchou dobrotuPřipravte si špagety podle Ambiente! Jednoduchý, ale dokonale vyladěný recept, který si zamilujete.
SurovinyServírujeme italskou burratu z ŘíčanReportáž z rodinné sýrárny v Říčanech, která zásobuje Pasta Frescu i Pizza Nuovu.
Osobnosti gastronomieŠéfpizzař Pizzy Nuova: Při práci s pizzou je důležitá konzistentní kvalita a vnímavostJak se Láďa Švec vypracoval na šéfpizzaře Pizzy Nuovy, která se umístila mezi 30 nejlepšími pizzeriemi Evropy? Teorie, tipy a trikyDřevo, oheň, ruce – 8 zajímavostí o peci na pizzuJak a čím se zatápí v peci na neapolskou pizzu? Ohřáli jsme se po boku pizzaiola, který mistrně ovládá recept.Co se děje v gastruPizza Nuova je mezi 50 nejlepšími pizzeriemi Evropy!Pizza Nuova byla vyhlášena 49. nejlepší pizzerií v Evropě – tohle ocenění je pro pizzaře něco jako michelinská hvězda.ChlebaJeho rodina peče chleba už 300 let a jeho rukama prošly i bochníky z Pane NuovoKdo velí peci v Pane Nuovo? Jasně, že opravdový Ital! Slané pečeníMoukaLehké těsto a nadýchané okraje: Z jaké mouky se peče pravá neapolská pizza?V Pizze Nuova se denně zpracuje okolo sedmdesáti kilo mouky – jaké? Slané pečeníNejtěžších je prvních 10 tisíc pizz, říká Ondřej Lufinka z Pizzy NuovaCo je na téhle práci tak náročné – a proč jsou důležitá léta praxe?Co se děje v gastruItalská pekárna Pane Nuovo: Co tu nakoupíte?V přízemí restaurace Pizzy Nuova je pekárna s italským chlebem a kávou. Práce v gastruOsobnosti gastronomieMarek Landsinger z Pizzy Nuova: Do lidí musíte investovatJaké to je šéfovat obrovské pizzerii v centru Prahy?caretcaret
Osobnosti gastronomieŠéfpizzař Pizzy Nuova: Při práci s pizzou je důležitá konzistentní kvalita a vnímavostJak se Láďa Švec vypracoval na šéfpizzaře Pizzy Nuovy, která se umístila mezi 30 nejlepšími pizzeriemi Evropy?
Teorie, tipy a trikyDřevo, oheň, ruce – 8 zajímavostí o peci na pizzuJak a čím se zatápí v peci na neapolskou pizzu? Ohřáli jsme se po boku pizzaiola, který mistrně ovládá recept.
Co se děje v gastruPizza Nuova je mezi 50 nejlepšími pizzeriemi Evropy!Pizza Nuova byla vyhlášena 49. nejlepší pizzerií v Evropě – tohle ocenění je pro pizzaře něco jako michelinská hvězda.
ChlebaJeho rodina peče chleba už 300 let a jeho rukama prošly i bochníky z Pane NuovoKdo velí peci v Pane Nuovo? Jasně, že opravdový Ital!
Slané pečeníMoukaLehké těsto a nadýchané okraje: Z jaké mouky se peče pravá neapolská pizza?V Pizze Nuova se denně zpracuje okolo sedmdesáti kilo mouky – jaké?
Slané pečeníNejtěžších je prvních 10 tisíc pizz, říká Ondřej Lufinka z Pizzy NuovaCo je na téhle práci tak náročné – a proč jsou důležitá léta praxe?
Co se děje v gastruItalská pekárna Pane Nuovo: Co tu nakoupíte?V přízemí restaurace Pizzy Nuova je pekárna s italským chlebem a kávou.
Práce v gastruOsobnosti gastronomieMarek Landsinger z Pizzy Nuova: Do lidí musíte investovatJaké to je šéfovat obrovské pizzerii v centru Prahy?
Co se děje v gastruV Holešovické tržnici otevřela pobočka cukrárny MyšákV pražské Holešovické tržnici v Hale 27 otevřela svou druhou provozovnu cukrárna Myšák. NMNMReceptyStředoevropská kuchyněRyby a mořské plodyVyzkoušejte kapra načerno podle kreativního šéfkuchaře AmbienteKapr načerno si znovu říká o pozornost — tradiční, voňavý a překvapivě moderní. MMVaření s masemKteré partie přijdou vhod o Vánocích? 5 tipů od šéfřezníka Našeho masaMaso na řízky, svíčková i vinná klobása. Šéfřezník Našeho masa radí, které maso využijete na vánoční svátky. ZákulisíOsobnosti gastronomieLucie Janečková z Institutu PIVO o nových půllitrech pro Lokály a AmbienteOd nápadu po testování: Lucie Janečková z Institutu PIVO přibližuje vývoj nových pivních půllitrů pro Lokály a Ambiente. NNReceptyStředoevropská kuchyněVánoce postaru! Chrudimské buchty, houbovec a pokroutkyLidové recepty na jídla, která ctí chuť českých Vánoc. Kam v PrazeGastro výletyMichelinské restaurace v Česku: Adresy, které byste měli znátAktuální seznam michelinských restaurací v Česku – kde zažijete špičkovou gastronomii? MMRecepty s masemVaření s masemVelký průvodce vánočními řízkyVepřový, telecí, anebo kuřecí řízek? Poradíme, v jakém případě je lepší maso smažit než péct v troubě a jak na dokonalý trojobal. ReceptyPřipravte si jednoduchý bramborový salát s okurkami z Ambiente a hořčicí z LokáluRecept na tradiční bramborový salát. Připravte si klasiku podle kreativního šéfkuchaře.
Co se děje v gastruV Holešovické tržnici otevřela pobočka cukrárny MyšákV pražské Holešovické tržnici v Hale 27 otevřela svou druhou provozovnu cukrárna Myšák.
NMNMReceptyStředoevropská kuchyněRyby a mořské plodyVyzkoušejte kapra načerno podle kreativního šéfkuchaře AmbienteKapr načerno si znovu říká o pozornost — tradiční, voňavý a překvapivě moderní.
MMVaření s masemKteré partie přijdou vhod o Vánocích? 5 tipů od šéfřezníka Našeho masaMaso na řízky, svíčková i vinná klobása. Šéfřezník Našeho masa radí, které maso využijete na vánoční svátky.
ZákulisíOsobnosti gastronomieLucie Janečková z Institutu PIVO o nových půllitrech pro Lokály a AmbienteOd nápadu po testování: Lucie Janečková z Institutu PIVO přibližuje vývoj nových pivních půllitrů pro Lokály a Ambiente.
NNReceptyStředoevropská kuchyněVánoce postaru! Chrudimské buchty, houbovec a pokroutkyLidové recepty na jídla, která ctí chuť českých Vánoc.
Kam v PrazeGastro výletyMichelinské restaurace v Česku: Adresy, které byste měli znátAktuální seznam michelinských restaurací v Česku – kde zažijete špičkovou gastronomii?
MMRecepty s masemVaření s masemVelký průvodce vánočními řízkyVepřový, telecí, anebo kuřecí řízek? Poradíme, v jakém případě je lepší maso smažit než péct v troubě a jak na dokonalý trojobal.
ReceptyPřipravte si jednoduchý bramborový salát s okurkami z Ambiente a hořčicí z LokáluRecept na tradiční bramborový salát. Připravte si klasiku podle kreativního šéfkuchaře.