Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Milujeme dobré masoVečeře od řezníka: plný stůl vybraných masových lahůdek
Milujeme dobré masoVaření s masemJak nakoupit maso v řeznictví krok za krokem: Jak a na co se zeptat?Které dotazy jsou v řeznictví na místě? Osobnosti gastronomieZákulisíNaše maso má gin s příchutí špeku od Garage22Jak se vyrabí gin Špek a křen v palírně Garage22 pro řeznictví Naše maso?Co se děje v gastruSvatba v Našem maseMísto svatebních koláčků uherák, místo oltáře výloha řeznictví. V Našem mase včera zazněl jeden pohádkový příběh a dvě …Milujeme dobré masoZe života řezníkůOsobnosti gastronomieJak František Kšána k Ambiente přišelRozhovor o řeznické kariéře, osvětě na pultech řeznictví a taky o partičce bláznů, kteří se rozhodli prodávat nejlepší …Práce v gastruPrachy nejsou motivace. Lidi se musí do práce těšit!O nedostatku personálu v gastronomii, náborech a vedení týmu s Radkem Chaloupkou, kuchařem a šéfem Našeho masa. Milujeme dobré masoGastro výletyZe života řezníkůNa výletě za Dariem Cecchinim: Kam v Itálii vyrazit za dobrým masem?Na tržnici, do trattorií, ale hlavně za řeznickou legendou do Panzana!Milujeme dobré masoKam v PrazeZe života řezníkůŘezník František Kšána radí: Kam pro nejlepší maso v Praze?Víme, kde masožravci najdou ráj.Co se děje v gastruMáte hlad? Maso, pečivo a oblíbená jídla z Ambiente koupíte na Rohlík.czV online supermarketu Rohlík najdete novou záložku Ambiente.Práce v gastruPo studiích psychologie za řeznický pultJeště před rokem se staral o syrské uprchlíky, teď prodává v Našem mase. Vždycky je čas na změnu kariéry. Osobnosti gastronomieRadek Chaloupka: S chovateli už si tykám Nově šéfuje Našemu masu a patří k lidem, kteří se zasloužili o to, že prodáváme české hovězí a vepřové. caretcaret
Milujeme dobré masoVaření s masemJak nakoupit maso v řeznictví krok za krokem: Jak a na co se zeptat?Které dotazy jsou v řeznictví na místě?
Osobnosti gastronomieZákulisíNaše maso má gin s příchutí špeku od Garage22Jak se vyrabí gin Špek a křen v palírně Garage22 pro řeznictví Naše maso?
Co se děje v gastruSvatba v Našem maseMísto svatebních koláčků uherák, místo oltáře výloha řeznictví. V Našem mase včera zazněl jeden pohádkový příběh a dvě …
Milujeme dobré masoZe života řezníkůOsobnosti gastronomieJak František Kšána k Ambiente přišelRozhovor o řeznické kariéře, osvětě na pultech řeznictví a taky o partičce bláznů, kteří se rozhodli prodávat nejlepší …
Práce v gastruPrachy nejsou motivace. Lidi se musí do práce těšit!O nedostatku personálu v gastronomii, náborech a vedení týmu s Radkem Chaloupkou, kuchařem a šéfem Našeho masa.
Milujeme dobré masoGastro výletyZe života řezníkůNa výletě za Dariem Cecchinim: Kam v Itálii vyrazit za dobrým masem?Na tržnici, do trattorií, ale hlavně za řeznickou legendou do Panzana!
Milujeme dobré masoKam v PrazeZe života řezníkůŘezník František Kšána radí: Kam pro nejlepší maso v Praze?Víme, kde masožravci najdou ráj.
Co se děje v gastruMáte hlad? Maso, pečivo a oblíbená jídla z Ambiente koupíte na Rohlík.czV online supermarketu Rohlík najdete novou záložku Ambiente.
Práce v gastruPo studiích psychologie za řeznický pultJeště před rokem se staral o syrské uprchlíky, teď prodává v Našem mase. Vždycky je čas na změnu kariéry.
Osobnosti gastronomieRadek Chaloupka: S chovateli už si tykám Nově šéfuje Našemu masu a patří k lidem, kteří se zasloužili o to, že prodáváme české hovězí a vepřové.
Nadrobno z UMuVzděláváme seVýlet za chovateli Masozlúky: „Pomalu učíme Čechy jíst jehněčí maso.”Udělali jsme si výlet na Valašsko a našli místo plné respektu ke zvířatům a přirozeného běhu jejich života. Pojďte se s …Milujeme dobré masoUzeninyVelký přehled různých druhů párků. Od frankfurtských až po ty NašePárky přijdou vždycky k chuti. Které ale zvolit? Vídeňské, debrecínské, nebo ty Naše, které v Amase vyrábíme podle …Milujeme dobré masoZe života řezníkůMaso s rodokmenem. Odkud odebírají maso Amaso a Naše maso?Každý kousek masa, který koupíte v Našem mase, má jasný původ. Zveme vás na prohlídku farem! Milujeme dobré masoUzeninyŠpekáček, buřt, nebo vuřt? Řezník aby se v tom vyznal!Špekáček, buřt, nebo vuřt? Řezník aby se v tom vyznal!Nadrobno z UMuMilujeme dobré masoZe života řezníkůVzděláváme seWagyuCesta japonského wagyu z Tottori do řeznictví Naše masoJak se tam dostalo a na co se můžete těšit? Milujeme dobré masoTelecíZe života řezníků100 řízků na stole aneb Cesta Ambiente za telecím masem té nejvyšší kvalityJak řezníci z Amasa hledali dokonalé mléčné telecíMilujeme dobré masoUzeninyMaso, sůl a čas aneb Jak se připravuje slavná Pražská šunkaČtyři týdny čekání na tu pravou šunku z přeštíka!Milujeme dobré masoZe života řezníkůDlouhodobá spolupráce a znalost původu masa. Seznamte se s chovateli Našeho masa Odkud pochází maso, které prodávají řezníci v pražské Dlouhé 39?Milujeme dobré masoUzeninyVaření s masemVyvážený poměr tučného a libového masa: Jak se vyrábí párky z Našeho masa?Nahlédněte s námi do zákulisí výroby Našeho párku. Milujeme dobré masoVepřové z přeštíkaPřeštický vepř: Co byste měli vědět o přeštíkovi?Kdo má to nejlahodnější, nejkřehčí a nejšťavnatější maso? Jednoznačně přeštík! Milujeme dobré masoUzeninyVánoční vinná salsiccia z Našeho masa. Proč byste ji měli zkusit?Zkuste na Vánoce něco nového!caretcaret
Nadrobno z UMuVzděláváme seVýlet za chovateli Masozlúky: „Pomalu učíme Čechy jíst jehněčí maso.”Udělali jsme si výlet na Valašsko a našli místo plné respektu ke zvířatům a přirozeného běhu jejich života. Pojďte se s …
Milujeme dobré masoUzeninyVelký přehled různých druhů párků. Od frankfurtských až po ty NašePárky přijdou vždycky k chuti. Které ale zvolit? Vídeňské, debrecínské, nebo ty Naše, které v Amase vyrábíme podle …
Milujeme dobré masoZe života řezníkůMaso s rodokmenem. Odkud odebírají maso Amaso a Naše maso?Každý kousek masa, který koupíte v Našem mase, má jasný původ. Zveme vás na prohlídku farem!
Milujeme dobré masoUzeninyŠpekáček, buřt, nebo vuřt? Řezník aby se v tom vyznal!Špekáček, buřt, nebo vuřt? Řezník aby se v tom vyznal!
Nadrobno z UMuMilujeme dobré masoZe života řezníkůVzděláváme seWagyuCesta japonského wagyu z Tottori do řeznictví Naše masoJak se tam dostalo a na co se můžete těšit?
Milujeme dobré masoTelecíZe života řezníků100 řízků na stole aneb Cesta Ambiente za telecím masem té nejvyšší kvalityJak řezníci z Amasa hledali dokonalé mléčné telecí
Milujeme dobré masoUzeninyMaso, sůl a čas aneb Jak se připravuje slavná Pražská šunkaČtyři týdny čekání na tu pravou šunku z přeštíka!
Milujeme dobré masoZe života řezníkůDlouhodobá spolupráce a znalost původu masa. Seznamte se s chovateli Našeho masa Odkud pochází maso, které prodávají řezníci v pražské Dlouhé 39?
Milujeme dobré masoUzeninyVaření s masemVyvážený poměr tučného a libového masa: Jak se vyrábí párky z Našeho masa?Nahlédněte s námi do zákulisí výroby Našeho párku.
Milujeme dobré masoVepřové z přeštíkaPřeštický vepř: Co byste měli vědět o přeštíkovi?Kdo má to nejlahodnější, nejkřehčí a nejšťavnatější maso? Jednoznačně přeštík!
Milujeme dobré masoUzeninyVánoční vinná salsiccia z Našeho masa. Proč byste ji měli zkusit?Zkuste na Vánoce něco nového!
Milujeme dobré masoUzeninyRecepty s masemPřipravte si camping salát podle Našeho masaRetro salát podle receptury z řeznictví Naše maso.Milujeme dobré masoHovězí z čestruRecepty s masemTatarák z Našeho masa Namíchejte si ho doma!Milujeme dobré masoUzeninyVaření s masemVoní jako Vánoce a připomíná Slunce. Kde se vzala vinná klobása a jak ji nejlépe připravit?Recept a omáčka z historie.Milujeme dobré masoVepřové z přeštíkaRecepty s masemDo burgeru nebo jen tak k chlebu. Jak připravit trhané vepřové z Našeho masaLetní recept na trhané vepřové a tipy od kuchařů, kteří nedají dopustit na protučnělé maso přeštického prasete.Milujeme dobré masoVnitřnostiRecepty s masemJátrová paštika z Našeho masa. Chcete recept?Připravte si doma pravou řeznickou paštiku. Milujeme dobré masoRecepty s masemTipy na svačiny provoněné masem – a hotové za pár minutSvačiny pro všechny masožravce.Milujeme dobré masoWagyuRecepty s masemLuxusní, a přitom snadná záležitost: Připravte si hamburger z wagyuPozvedněte přípravu hamburgerů na novou úroveň.Milujeme dobré masoHovězí z čestruRecepty s masemRychlá svačina, která zasytí. Připravte si sendvič s pastrami z Našeho masaIdeální svačina i rychlý oběd do ruky!Milujeme dobré masoRecepty s masemRecept na škvarkovou pomazánku z Našeho masa, kterou připravíte za pár minutLepší škvarkovou pomazánku jste ještě neochutnali!Milujeme dobré masoVepřové z přeštíkaRecepty s masemIkonický recept na trhané maso z Našeho masa, který zvládne připravit každýDlouhé pečení a pak krátké trhání!Milujeme dobré masoVepřové z přeštíkaHovězí z čestruRecepty s masemSekaná z Našeho masa se hodí k obědu i jako svačina na výletRodinný recept řezníka Jirky MichalaMilujeme dobré masoHovězí z čestruRecepty s masemKe svačině i k večeři. Připravte si sendvič s hovězím hrudím z Našeho masaPomalu pečené maso a čerstvý, křupavý chleba? Téhle dvojici to bude klapat vždycky!Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiNejen zabijačková klasika. Připravte si tlačenku podle receptu z Našeho masaOcet, cibule a tlačenka – dokonalá trojka, která má místo na stole zaručené.Milujeme dobré masoHovězí z čestruRecepty s masemRůžový, měkký a hotový za pár minut: Připravte rostbíf podle Našeho masaKlíč k úspěchu? Teploměr!Milujeme dobré masoHovězí z čestruRecepty s masemPikantní krk na paprice z Našeho masaDoma si ho teď můžete užít stejně jako na stojáka v řeznictví!Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemJemný a šťavnatý. Připravte si doma telecí hamburgerZnáte mléčné telecí? Vyzkoušejte, jak chutná z grilu!Milujeme dobré masoRecepty s masemDomácí burger krok za krokem: nematlat, nehňahňat a solit až nakonecŠéf Našeho masa radí, jak si připravit skvělý burger. Krok za krokem. Milujeme dobré masoVepřové z přeštíkaRecepty s masemSendvič s Pražskou šunkou z Našeho masaRecept na šťavnatou svačinu na cesty i do prácecaretcaret
Milujeme dobré masoUzeninyRecepty s masemPřipravte si camping salát podle Našeho masaRetro salát podle receptury z řeznictví Naše maso.
Milujeme dobré masoUzeninyVaření s masemVoní jako Vánoce a připomíná Slunce. Kde se vzala vinná klobása a jak ji nejlépe připravit?Recept a omáčka z historie.
Milujeme dobré masoVepřové z přeštíkaRecepty s masemDo burgeru nebo jen tak k chlebu. Jak připravit trhané vepřové z Našeho masaLetní recept na trhané vepřové a tipy od kuchařů, kteří nedají dopustit na protučnělé maso přeštického prasete.
Milujeme dobré masoVnitřnostiRecepty s masemJátrová paštika z Našeho masa. Chcete recept?Připravte si doma pravou řeznickou paštiku.
Milujeme dobré masoRecepty s masemTipy na svačiny provoněné masem – a hotové za pár minutSvačiny pro všechny masožravce.
Milujeme dobré masoWagyuRecepty s masemLuxusní, a přitom snadná záležitost: Připravte si hamburger z wagyuPozvedněte přípravu hamburgerů na novou úroveň.
Milujeme dobré masoHovězí z čestruRecepty s masemRychlá svačina, která zasytí. Připravte si sendvič s pastrami z Našeho masaIdeální svačina i rychlý oběd do ruky!
Milujeme dobré masoRecepty s masemRecept na škvarkovou pomazánku z Našeho masa, kterou připravíte za pár minutLepší škvarkovou pomazánku jste ještě neochutnali!
Milujeme dobré masoVepřové z přeštíkaRecepty s masemIkonický recept na trhané maso z Našeho masa, který zvládne připravit každýDlouhé pečení a pak krátké trhání!
Milujeme dobré masoVepřové z přeštíkaHovězí z čestruRecepty s masemSekaná z Našeho masa se hodí k obědu i jako svačina na výletRodinný recept řezníka Jirky Michala
Milujeme dobré masoHovězí z čestruRecepty s masemKe svačině i k večeři. Připravte si sendvič s hovězím hrudím z Našeho masaPomalu pečené maso a čerstvý, křupavý chleba? Téhle dvojici to bude klapat vždycky!
Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiNejen zabijačková klasika. Připravte si tlačenku podle receptu z Našeho masaOcet, cibule a tlačenka – dokonalá trojka, která má místo na stole zaručené.
Milujeme dobré masoHovězí z čestruRecepty s masemRůžový, měkký a hotový za pár minut: Připravte rostbíf podle Našeho masaKlíč k úspěchu? Teploměr!
Milujeme dobré masoHovězí z čestruRecepty s masemPikantní krk na paprice z Našeho masaDoma si ho teď můžete užít stejně jako na stojáka v řeznictví!
Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemJemný a šťavnatý. Připravte si doma telecí hamburgerZnáte mléčné telecí? Vyzkoušejte, jak chutná z grilu!
Milujeme dobré masoRecepty s masemDomácí burger krok za krokem: nematlat, nehňahňat a solit až nakonecŠéf Našeho masa radí, jak si připravit skvělý burger. Krok za krokem.
Milujeme dobré masoVepřové z přeštíkaRecepty s masemSendvič s Pražskou šunkou z Našeho masaRecept na šťavnatou svačinu na cesty i do práce
MMGrilováníVepřové z přeštíkaHovězí z čestruPrůvodce grilováním: Které klobásy grilovat a proč?Jaké klobásy jsou nejlepší na gril? Objevte přeštické klobásy, špekáčky i italskou salsicciu. Tipy na grilování a výběr uzenin od řezníků z Našeho masa. Co se děje v gastruSekaná: letní novinky z gastronomieNově otevřené podniky v Praze, letní festivaly a novinky z Ambiente. Moje místaViktorie Sapoušková a její oblíbená gastro místa v PrazeKam v Praze na skvělé jídlo? Viktorie Sapoušková doporučuje své oblíbené podniky od snídaně po sushi. Sladké pečeníReceptyKřupavé loupáky z EskyPřipravte si doma křupavé loupáky podle receptu z Esky – nadýchané, jemně nasládlé a ideální k snídani či svačině. NNVzděláváme seOsobnosti gastronomieMichelinský šéfkuchař Jan Hartwig na besedě v PrazeAmbiente zve na jedinečnou besedu s Janem Hartwigem – legendou německé gastronomie a zakladatelem mnichovské restaurace JAN. Hospodská historieKapky z historie Lokálů: Hazardní doupě Pod DivadlemPonořte se do bouřlivé historie Lokálu Pod Divadlem v Plzni – od hazardu a falešných kolků až po první vegetariánskou jídelnu. MMReceptyRyby a mořské plodySvěží salát s uzeným lososem z PastacafféUzený losos a pořádná porce zeleniny. Připravte si oblíbený salát z italské restaurace Pastacaffé. PPO čepování pivaZlatá pípa se vrací do Pultu. V soutěži výčepních zvítězila Magda HoppováSedmý ročník Zlaté pípy, pivní soutěže Ambiente, má vítěze! Titul nejlepší výčepní a 100 tisíc korun získala Magda Hoppová.
MMGrilováníVepřové z přeštíkaHovězí z čestruPrůvodce grilováním: Které klobásy grilovat a proč?Jaké klobásy jsou nejlepší na gril? Objevte přeštické klobásy, špekáčky i italskou salsicciu. Tipy na grilování a výběr uzenin od řezníků z Našeho masa.
Co se děje v gastruSekaná: letní novinky z gastronomieNově otevřené podniky v Praze, letní festivaly a novinky z Ambiente.
Moje místaViktorie Sapoušková a její oblíbená gastro místa v PrazeKam v Praze na skvělé jídlo? Viktorie Sapoušková doporučuje své oblíbené podniky od snídaně po sushi.
Sladké pečeníReceptyKřupavé loupáky z EskyPřipravte si doma křupavé loupáky podle receptu z Esky – nadýchané, jemně nasládlé a ideální k snídani či svačině.
NNVzděláváme seOsobnosti gastronomieMichelinský šéfkuchař Jan Hartwig na besedě v PrazeAmbiente zve na jedinečnou besedu s Janem Hartwigem – legendou německé gastronomie a zakladatelem mnichovské restaurace JAN.
Hospodská historieKapky z historie Lokálů: Hazardní doupě Pod DivadlemPonořte se do bouřlivé historie Lokálu Pod Divadlem v Plzni – od hazardu a falešných kolků až po první vegetariánskou jídelnu.
MMReceptyRyby a mořské plodySvěží salát s uzeným lososem z PastacafféUzený losos a pořádná porce zeleniny. Připravte si oblíbený salát z italské restaurace Pastacaffé.
PPO čepování pivaZlatá pípa se vrací do Pultu. V soutěži výčepních zvítězila Magda HoppováSedmý ročník Zlaté pípy, pivní soutěže Ambiente, má vítěze! Titul nejlepší výčepní a 100 tisíc korun získala Magda Hoppová.