Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Milujeme dobré masoJak osmažit kapra na výbornou? Proč použít sádlo a jak rybu ochutit
BarUltimátní recept na vaječný likér. Se špetkou kardamomu bude ještě lepšíVánoční klasika, která potěší i jako dárek!VínoSvařák se nevaří! Jak ho připravují sommelieři a barmani?Tajemství skvělého svařáku? Sommelieři radí, jak ho správně zahřát, dochutit a servírovat bez ztráty aroma a chuti.Co se děje v gastruDárky z Ambiente: Vezměte rodinu na slavnostní oběd, darujte sladké z Myšáka nebo se naučte péct chlebaJedlé dárky i lahodné zážitky nakoupíte v restauracích Ambiente.BarVoňavé, hřejivé a s kapkou alkoholu. Vánoční koktejly třikrát jinakJak si namíchat předvánoční atmosféru? Máme pro vás recepty z Karlína, Brna i Londýna. Co se děje v gastruDarujte zážitek v Ambiente! Vyrazte na večeři k řezníkovi, užijte si degustační menu nebo běžte na nákupyObdarujte své blízké nezapomenutelným zážitkem.Co se děje v gastruOběd pro dalšího: Pomozte lidem, kteří jsou v těžké životní situaciNejdůležitější informace k Obědu pro dalšího.Moje místaLucie Janečková: Vánoční procházka po slavných pražských pivnicích a hospodáchPořádně orosená trasa podle hlavní výčepní Lokálu!VínoVíno dobré, všechno dobré aneb Štědrovečerní párování Vybrali jsme pro vás ta pravá vína ke kaprovi se salátem, k cukroví i k rozbalování dárků. Kam v PrazePředvánoční tipy z Ambiente: Kam vzít své blízké nebo kolegy na slavnostní obědZpomalte a užijte si společný čas před svátky! Pro inspiraciZásoby i nákup na poslední chvíli. Vybavte se na Vánoce s Ambiente Průvodce podniky Ambiente, který vám pomůže vybavit spíž i domácí bar.Nadrobno z UMuMilujeme dobré masoStředoevropská kuchyněRyby a mořské plodyKe kořenům české kuchyně: Jak chutná kapr načerno a odkdy se ryba smaží v trojobalu?Jakou tradici mají sladkovodní ryby v naší kuchyni?Pro inspiraciCo dělat, když se přejíte? 3 tipy, jak předejít žlučníkovému záchvatuKdyž to s jídlem trochu přeženete…caretcaret
BarUltimátní recept na vaječný likér. Se špetkou kardamomu bude ještě lepšíVánoční klasika, která potěší i jako dárek!
VínoSvařák se nevaří! Jak ho připravují sommelieři a barmani?Tajemství skvělého svařáku? Sommelieři radí, jak ho správně zahřát, dochutit a servírovat bez ztráty aroma a chuti.
Co se děje v gastruDárky z Ambiente: Vezměte rodinu na slavnostní oběd, darujte sladké z Myšáka nebo se naučte péct chlebaJedlé dárky i lahodné zážitky nakoupíte v restauracích Ambiente.
BarVoňavé, hřejivé a s kapkou alkoholu. Vánoční koktejly třikrát jinakJak si namíchat předvánoční atmosféru? Máme pro vás recepty z Karlína, Brna i Londýna.
Co se děje v gastruDarujte zážitek v Ambiente! Vyrazte na večeři k řezníkovi, užijte si degustační menu nebo běžte na nákupyObdarujte své blízké nezapomenutelným zážitkem.
Co se děje v gastruOběd pro dalšího: Pomozte lidem, kteří jsou v těžké životní situaciNejdůležitější informace k Obědu pro dalšího.
Moje místaLucie Janečková: Vánoční procházka po slavných pražských pivnicích a hospodáchPořádně orosená trasa podle hlavní výčepní Lokálu!
VínoVíno dobré, všechno dobré aneb Štědrovečerní párování Vybrali jsme pro vás ta pravá vína ke kaprovi se salátem, k cukroví i k rozbalování dárků.
Kam v PrazePředvánoční tipy z Ambiente: Kam vzít své blízké nebo kolegy na slavnostní obědZpomalte a užijte si společný čas před svátky!
Pro inspiraciZásoby i nákup na poslední chvíli. Vybavte se na Vánoce s Ambiente Průvodce podniky Ambiente, který vám pomůže vybavit spíž i domácí bar.
Nadrobno z UMuMilujeme dobré masoStředoevropská kuchyněRyby a mořské plodyKe kořenům české kuchyně: Jak chutná kapr načerno a odkdy se ryba smaží v trojobalu?Jakou tradici mají sladkovodní ryby v naší kuchyni?
Pro inspiraciCo dělat, když se přejíte? 3 tipy, jak předejít žlučníkovému záchvatuKdyž to s jídlem trochu přeženete…
Sladké pečeníKam v PrazeVánočka, rohlíčky i linecké. Kam letos vyrazit pro vánoční cukroví?Seznam míst, který se hodí, když nestíháte péct.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceJak mít doma pečlivě ošetřené pivo?Pomůže vám čistá houba, Malá šenkýřka a jednoduché tipy zkušných výčepních.Pro inspiraciPodle pravidel a přitom prakticky. Jak prostřít vánoční stůl?Štědrovečerní večeře se blíží. Oslňte rodinu krásně prostřeným stolem!Sladké pečení7 tipů, jak skladovat vánoční cukroví, aby vydrželo co nejdéleV chladu, nebo při pokojové teplotě? Ve spíži, na balkoně, nebo raději v lednici? S krémem, nebo bez náplně? VínoKam v PrazeVíno s sebou? V těchto pražských vinotékách vás překvapí pestrým výběrem i kvalitouPotřebujete lahev dobrého vína? Račte vstoupit do těchto vyhlášených vinoték.Pro inspiraciDoma jako v restauraci aneb Jak se stát dobrým hostitelem?Rady a tipy, jak dobře pohostit kamarády či rodinu, a ještě si to užít!Milujeme dobré masoTeorie, tipy a trikyVaření s masemJak nakoupit maso v řeznictví krok za krokem: Jak a na co se zeptat?Které dotazy jsou v řeznictví na místě? Kam v PrazeKam pro kouzelné a vintage vánoční dekorace? Poradí výtvarnice Markéta KrčkováStylové a unikátní kousky seženete online i v antiku.BarUž jste ochutnali vaječňák z Lokálu? Tady je recept Lokál rozšiřuje řadu vlastních alkoholů o sezonní novinku.Pro inspiraciNechte ji plavat nebo nalepte místo etikety na lahev. Jak originálně darovat dárkovou kartu?Zážitek potěší a originální věnování hned dvojnásob.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceTeorie, tipy a trikyZpestřete si štědrovečerní hostinu pivním párováním. Jaké pivo se hodí k řízkům a cukroví?Kdy jindy povýšit obyčejné jídlo na gurmánský zážitek než o Vánocích? Dokonce se kvůli tomu ani nemusíte vzdát svého …caretcaret
Sladké pečeníKam v PrazeVánočka, rohlíčky i linecké. Kam letos vyrazit pro vánoční cukroví?Seznam míst, který se hodí, když nestíháte péct.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceJak mít doma pečlivě ošetřené pivo?Pomůže vám čistá houba, Malá šenkýřka a jednoduché tipy zkušných výčepních.
Pro inspiraciPodle pravidel a přitom prakticky. Jak prostřít vánoční stůl?Štědrovečerní večeře se blíží. Oslňte rodinu krásně prostřeným stolem!
Sladké pečení7 tipů, jak skladovat vánoční cukroví, aby vydrželo co nejdéleV chladu, nebo při pokojové teplotě? Ve spíži, na balkoně, nebo raději v lednici? S krémem, nebo bez náplně?
VínoKam v PrazeVíno s sebou? V těchto pražských vinotékách vás překvapí pestrým výběrem i kvalitouPotřebujete lahev dobrého vína? Račte vstoupit do těchto vyhlášených vinoték.
Pro inspiraciDoma jako v restauraci aneb Jak se stát dobrým hostitelem?Rady a tipy, jak dobře pohostit kamarády či rodinu, a ještě si to užít!
Milujeme dobré masoTeorie, tipy a trikyVaření s masemJak nakoupit maso v řeznictví krok za krokem: Jak a na co se zeptat?Které dotazy jsou v řeznictví na místě?
Kam v PrazeKam pro kouzelné a vintage vánoční dekorace? Poradí výtvarnice Markéta KrčkováStylové a unikátní kousky seženete online i v antiku.
BarUž jste ochutnali vaječňák z Lokálu? Tady je recept Lokál rozšiřuje řadu vlastních alkoholů o sezonní novinku.
Pro inspiraciNechte ji plavat nebo nalepte místo etikety na lahev. Jak originálně darovat dárkovou kartu?Zážitek potěší a originální věnování hned dvojnásob.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceTeorie, tipy a trikyZpestřete si štědrovečerní hostinu pivním párováním. Jaké pivo se hodí k řízkům a cukroví?Kdy jindy povýšit obyčejné jídlo na gurmánský zážitek než o Vánocích? Dokonce se kvůli tomu ani nemusíte vzdát svého …
ReceptySladké pečeníNetradičně tradiční linecké cukroví. Zkuste přidat kakao nebo mákTrojitý recept na linecké cukroví.ReceptySladké pečeníVánočka podle receptu Lukáše Pohla z cukrárny MyšákOslaďte si čekání na Ježíška.ReceptyVypečené Vánoce: 10 tipů na cukroví podle profíkůPředvánoční porce tipů, se kterými se podaří každá várka cukroví! Sladké pečeníTipy od cukrářů: Jak upéct vanilkové rohlíčky?Aby se vydařila každá várka milovaného vánočního cukroví!Sladké pečeníRetro cukroví z Myšáka: Pražská koule s arašídy Návyková záležitost, která dosladí sváteční atmosféru. Jak se pečou legendární pražské koule v cukrárně Myšák? ReceptySladké pečení7 tipů od cukrářů – jak na čokoládovou polevu?Jak na dokonalou čokoládovou polevu? Cukráři radí, jak ji správně rozpustit, temperovat a nanést na dorty a dezerty.ReceptySladké pečeníRecept na vánočku podle pekařů z karlínské EskyVyzkoušejte tento recept na zapletenou vánoční tradici.ReceptySladké pečeníJak na rychlou čokoládovou polevu? Zkuste recept z cukrárny MyšákRychlý recept na polevu, kterou ozdobíte cukroví i dorty.ReceptySladké pečeníKakaové linecké cukroví s krémem z vaječného likéru. Zkuste recept z MyšákaVánoční klasika v čokoládové verzi s lahodnou náplní.ReceptyVanilkové rohlíčky z PastacafféKdybyste náááhodou neměli vlastní recept, tak tenhle je vážně skvělý! ReceptySladké pečeníNechce se vám péct cukroví? Připravte si nepečená vosí hnízda s vaječným likéremRecept na oblíbené cukroví, které nevyžaduje pečenícaretcaret
ReceptySladké pečeníNetradičně tradiční linecké cukroví. Zkuste přidat kakao nebo mákTrojitý recept na linecké cukroví.
ReceptyVypečené Vánoce: 10 tipů na cukroví podle profíkůPředvánoční porce tipů, se kterými se podaří každá várka cukroví!
Sladké pečeníTipy od cukrářů: Jak upéct vanilkové rohlíčky?Aby se vydařila každá várka milovaného vánočního cukroví!
Sladké pečeníRetro cukroví z Myšáka: Pražská koule s arašídy Návyková záležitost, která dosladí sváteční atmosféru. Jak se pečou legendární pražské koule v cukrárně Myšák?
ReceptySladké pečení7 tipů od cukrářů – jak na čokoládovou polevu?Jak na dokonalou čokoládovou polevu? Cukráři radí, jak ji správně rozpustit, temperovat a nanést na dorty a dezerty.
ReceptySladké pečeníRecept na vánočku podle pekařů z karlínské EskyVyzkoušejte tento recept na zapletenou vánoční tradici.
ReceptySladké pečeníJak na rychlou čokoládovou polevu? Zkuste recept z cukrárny MyšákRychlý recept na polevu, kterou ozdobíte cukroví i dorty.
ReceptySladké pečeníKakaové linecké cukroví s krémem z vaječného likéru. Zkuste recept z MyšákaVánoční klasika v čokoládové verzi s lahodnou náplní.
ReceptyVanilkové rohlíčky z PastacafféKdybyste náááhodou neměli vlastní recept, tak tenhle je vážně skvělý!
ReceptySladké pečeníNechce se vám péct cukroví? Připravte si nepečená vosí hnízda s vaječným likéremRecept na oblíbené cukroví, které nevyžaduje pečení
Milujeme dobré masoTeorie, tipy a trikyRyby a mořské plodyFiletujte jako šéfkuchař. Tipy a triky, jak vykostit vánočního kapraŘíkáte si, že se filetování radši vyhnete? S naším videonávodem to zvládnete raz dva!Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyJak osmažit kapra na výbornou? Proč použít sádlo a jak rybu ochutitBojíte se, že vám olej bude zase prskat? Nevíte, jak dlouho maso z každé strany smažit? Ukážeme vám, jak na to!ReceptyBramborový salát třikrát jinak. Takhle ho dělají v Lokále, v Kuchyni a v Café SavoyNa chlebíčky, ke kaprovi a řízkům, k snídani i jako příloha vedle smažáku.ReceptyOdlehčené Vánoce. Tipy na královskou hostinu, ze které vás nerozbolí žaludekPokud vás už omrzelo jíst na Štědrý večer stále stejná jídla, zkuste to letos jinak a svým nejbližším naservírujte …Teorie, tipy a triky9 kroků, jak na dokonalý trojobalKřupavý řízek jako z restaurace? Zjistěte, jak zvládnout trojobal krok za krokem a čemu se vyhnout pro perfektní …ReceptySurovinyHistorie bramborového salátu a tipy, jak ho vylepšitJak moc odvážní jsou šéfkuchaři, když jde o český bramborový salát? A jaký je ten tradiční? ReceptyŠneci jako součást sváteční tabule: proč je vyzkoušet zrovna na VánoceTen pravý čas nakoupit šneky a připravit si je podle tipů šéfkuchařů!Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyVánoční kapr jinak než v trojobalu. Zkuste jednoduchý recept od KalendůMarinování, uzení, pečení… Vánoce jsou ten správný čas na experimenty!Milujeme dobré masoVepřovéTelecíVaření s masemCo připravit na štědrý večer místo ryby: poradíme vám, jaké maso vybrat, aby byla večeře šťavnatá a křupaváDejte letos šanci jinému masu než kuřecímu prsu!Milujeme dobré masoVaření s masemUzeninyVoní jako Vánoce a připomíná Slunce. Kde se vzala vinná klobása a jak ji nejlépe připravit?Recept a omáčka z historie.Milujeme dobré masoSurovinyVaření s masemTriky šéfkuchařů na vánoční večeři – od kapra po salátRybí polévka se šafránem, telecí řízek v panko strouhance, kapr s křenem a slaninou… Co (a jak) vaří šéfkuchaři o …Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyVánoční specialita: Vyzkoušejte rybí polévku z Café SavoyNetradiční verze rybí polévky, která patří na štědrovečerní tabuli. A na menu v Café Savoy!Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemV hlavní roli telecí: Jak připravit vídeňský řízek podle Café Savoy?Rady šéfkuchaře Café Savoy!Milujeme dobré masoUzeninyVánoční vinná salsiccia z Našeho masa. Proč byste ji měli zkusit?Zkuste na Vánoce něco nového!caretcaret
Milujeme dobré masoTeorie, tipy a trikyRyby a mořské plodyFiletujte jako šéfkuchař. Tipy a triky, jak vykostit vánočního kapraŘíkáte si, že se filetování radši vyhnete? S naším videonávodem to zvládnete raz dva!
Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyJak osmažit kapra na výbornou? Proč použít sádlo a jak rybu ochutitBojíte se, že vám olej bude zase prskat? Nevíte, jak dlouho maso z každé strany smažit? Ukážeme vám, jak na to!
ReceptyBramborový salát třikrát jinak. Takhle ho dělají v Lokále, v Kuchyni a v Café SavoyNa chlebíčky, ke kaprovi a řízkům, k snídani i jako příloha vedle smažáku.
ReceptyOdlehčené Vánoce. Tipy na královskou hostinu, ze které vás nerozbolí žaludekPokud vás už omrzelo jíst na Štědrý večer stále stejná jídla, zkuste to letos jinak a svým nejbližším naservírujte …
Teorie, tipy a triky9 kroků, jak na dokonalý trojobalKřupavý řízek jako z restaurace? Zjistěte, jak zvládnout trojobal krok za krokem a čemu se vyhnout pro perfektní …
ReceptySurovinyHistorie bramborového salátu a tipy, jak ho vylepšitJak moc odvážní jsou šéfkuchaři, když jde o český bramborový salát? A jaký je ten tradiční?
ReceptyŠneci jako součást sváteční tabule: proč je vyzkoušet zrovna na VánoceTen pravý čas nakoupit šneky a připravit si je podle tipů šéfkuchařů!
Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyVánoční kapr jinak než v trojobalu. Zkuste jednoduchý recept od KalendůMarinování, uzení, pečení… Vánoce jsou ten správný čas na experimenty!
Milujeme dobré masoVepřovéTelecíVaření s masemCo připravit na štědrý večer místo ryby: poradíme vám, jaké maso vybrat, aby byla večeře šťavnatá a křupaváDejte letos šanci jinému masu než kuřecímu prsu!
Milujeme dobré masoVaření s masemUzeninyVoní jako Vánoce a připomíná Slunce. Kde se vzala vinná klobása a jak ji nejlépe připravit?Recept a omáčka z historie.
Milujeme dobré masoSurovinyVaření s masemTriky šéfkuchařů na vánoční večeři – od kapra po salátRybí polévka se šafránem, telecí řízek v panko strouhance, kapr s křenem a slaninou… Co (a jak) vaří šéfkuchaři o …
Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyVánoční specialita: Vyzkoušejte rybí polévku z Café SavoyNetradiční verze rybí polévky, která patří na štědrovečerní tabuli. A na menu v Café Savoy!
Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemV hlavní roli telecí: Jak připravit vídeňský řízek podle Café Savoy?Rady šéfkuchaře Café Savoy!
Milujeme dobré masoUzeninyVánoční vinná salsiccia z Našeho masa. Proč byste ji měli zkusit?Zkuste na Vánoce něco nového!
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemDokonalý steak na pánvi v devíti krocíchObdobí grilovaček je daleko – rozpalte pánev!Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiJátrové knedlíčky z Café Savoy: Pár ingrediencí, a oblíbená příloha do polévky je na světě!Recept jsme získali přímo od šéfkuchaře Martina Čáslavky!Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemSvíčková omáčka podle Michala Houšky z Lokálu U Bílé kuželkyPrvní dáma českých omáček! Jaký recept na svíčkovou dodržují kuchaři v Lokále U Bílé kuželky? Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodySváteční kapr od Kalendů. Recept, který si zamilujeteOchutnejte kapra tak, jak ho servírují kuchaři U Kalendů! Milujeme dobré masoVaření s masemUzeninyAž ke kosti Pražské šunky: Použijete ji na vývar, zelňačku i šunkoflekyKupte si celou Pražskou šunku a spotřebujte ji do posledního kousíčku! Šéfkuchař Našeho masa vám ukáže jak.Milujeme dobré masoVaření s masem10 tipů, jak připravit šťavnatou pečeniRady, jak správně upéct kus masa v celku, od šéfkuchaře Čestru!Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemNedělní oběd pro milovníky masa: Vysoká roštěná pečená v celkuMajstrštyk pro slavnostní příležitosti!Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemZáklad české kuchyně. Jak na poctivý hovězí vývar podle LokáluPolívka je grunt – a u vývaru to platí dvojnásob!Milujeme dobré masoRecepty s masemJehněčíPečené jehněčí kolínko podle kreativního šéfkuchaře AmbienteUž víte, co budete vařit o svátcích?Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemHovězí veverka na víně podle šéfkuchaře KuchyněUvařte si ji stejně jako na plotně v Kuchyni!caretcaret
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemDokonalý steak na pánvi v devíti krocíchObdobí grilovaček je daleko – rozpalte pánev!
Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiJátrové knedlíčky z Café Savoy: Pár ingrediencí, a oblíbená příloha do polévky je na světě!Recept jsme získali přímo od šéfkuchaře Martina Čáslavky!
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemSvíčková omáčka podle Michala Houšky z Lokálu U Bílé kuželkyPrvní dáma českých omáček! Jaký recept na svíčkovou dodržují kuchaři v Lokále U Bílé kuželky?
Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodySváteční kapr od Kalendů. Recept, který si zamilujeteOchutnejte kapra tak, jak ho servírují kuchaři U Kalendů!
Milujeme dobré masoVaření s masemUzeninyAž ke kosti Pražské šunky: Použijete ji na vývar, zelňačku i šunkoflekyKupte si celou Pražskou šunku a spotřebujte ji do posledního kousíčku! Šéfkuchař Našeho masa vám ukáže jak.
Milujeme dobré masoVaření s masem10 tipů, jak připravit šťavnatou pečeniRady, jak správně upéct kus masa v celku, od šéfkuchaře Čestru!
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemNedělní oběd pro milovníky masa: Vysoká roštěná pečená v celkuMajstrštyk pro slavnostní příležitosti!
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemZáklad české kuchyně. Jak na poctivý hovězí vývar podle LokáluPolívka je grunt – a u vývaru to platí dvojnásob!
Milujeme dobré masoRecepty s masemJehněčíPečené jehněčí kolínko podle kreativního šéfkuchaře AmbienteUž víte, co budete vařit o svátcích?
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemHovězí veverka na víně podle šéfkuchaře KuchyněUvařte si ji stejně jako na plotně v Kuchyni!
Pro inspiraciDolce vita! Vánoční dárky pro milovníky sladkéhoAdventní kalendář mají snědený už na Mikuláše? Víme, co dál!Pro inspiraciDárky do obálky: Všechny pořídíte online nebo v centru PrahyNení poukaz jako poukaz! Naše tipy na dárky neznačí nedostatek fantazie, ale naopak příslib nevšedního zážitku. Všechny …Pro inspiraciRadostné i jedlé dárky pro ty, kteří jsou v kuchyni jako domaTipy na vánoční dárky pro profíky a všechny, kteří si rádi vychutnávají dobré jídlo se vším všudy.Pro inspiraci10 tipů na dárky pro pivaře. Od školy čepování po pivní boxMáte v rodině nebo mezi blízkými milovníky piva a zapálené pivaře? Udělejte jim ty pravé, pečlivě ošetřené Vánoce! KávaPro inspiraciVínoVánoční dárky pro milovníky nejen naturálních vín a výběrové kávyPečlivě ošetřené pivoPro inspiraciPivní průvodceMetr piv i tour de výčep: 9 tipů, čím u stromečku potěšit štamgasty z LokálůVíte o někom, kdo je v Lokále jako doma? Pak jsou tyhle tipy na dárky určeny právě vám.Kam v PrazePo stopách dárků pro náročné. Potěšte je českým designem nebo poukazem do restauraceČeský design, malé i velké radosti a dobré jídlo. Pro inspiraciTipy na dárky pro masaře: pošlete je na kurz steaků, večeři nebo nakupte vychytávky do kuchyněVšechno pořídíte online tak rychle, že ani nestihnete obrátit steak na pánvi!Pečlivě ošetřené pivoPro inspiraciPivní průvodceDárky pro pivaře aneb Nejen tekuté balíčky pod stromečekČím dalším krom piva můžete obdarovat pivaře?Pro inspiraciCo koupit dědovi a babičce k Vánocům? Jídlem nezarmoutíte, ba naopak!Jídlo je vděčným dárkem – potěšíte jím každého člena rodiny, stačí správně vybrat. Navíc nemusí jít o vyloženě „jedlé“ …caretcaret
Pro inspiraciDolce vita! Vánoční dárky pro milovníky sladkéhoAdventní kalendář mají snědený už na Mikuláše? Víme, co dál!
Pro inspiraciDárky do obálky: Všechny pořídíte online nebo v centru PrahyNení poukaz jako poukaz! Naše tipy na dárky neznačí nedostatek fantazie, ale naopak příslib nevšedního zážitku. Všechny …
Pro inspiraciRadostné i jedlé dárky pro ty, kteří jsou v kuchyni jako domaTipy na vánoční dárky pro profíky a všechny, kteří si rádi vychutnávají dobré jídlo se vším všudy.
Pro inspiraci10 tipů na dárky pro pivaře. Od školy čepování po pivní boxMáte v rodině nebo mezi blízkými milovníky piva a zapálené pivaře? Udělejte jim ty pravé, pečlivě ošetřené Vánoce!
Pečlivě ošetřené pivoPro inspiraciPivní průvodceMetr piv i tour de výčep: 9 tipů, čím u stromečku potěšit štamgasty z LokálůVíte o někom, kdo je v Lokále jako doma? Pak jsou tyhle tipy na dárky určeny právě vám.
Kam v PrazePo stopách dárků pro náročné. Potěšte je českým designem nebo poukazem do restauraceČeský design, malé i velké radosti a dobré jídlo.
Pro inspiraciTipy na dárky pro masaře: pošlete je na kurz steaků, večeři nebo nakupte vychytávky do kuchyněVšechno pořídíte online tak rychle, že ani nestihnete obrátit steak na pánvi!
Pečlivě ošetřené pivoPro inspiraciPivní průvodceDárky pro pivaře aneb Nejen tekuté balíčky pod stromečekČím dalším krom piva můžete obdarovat pivaře?
Pro inspiraciCo koupit dědovi a babičce k Vánocům? Jídlem nezarmoutíte, ba naopak!Jídlo je vděčným dárkem – potěšíte jím každého člena rodiny, stačí správně vybrat. Navíc nemusí jít o vyloženě „jedlé“ …
BarPřipravte si mandarinkový cordial a z něj vánoční gimlet podle barmana Jardy NovotnéhoRecept na koktejl, který osvěží nejednu adventní oslavu.NealkoBarSilvestrovský přípitek bez alkoholu: Zkuste recepty od profíků i euforické kofermenty!Jednoduchá mixologie, nula procent alkoholu. Milujeme dobré masoReceptyRecepty s masemŠkvarková, vajíčková i salámová. Připravte si silvestrovské pomazánky z AmbienteNamažte jednohubky, než přijdou hosté! Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemSilvestrovské pohoštění: pusťte se do tataráku, carpaccia nebo rostbífu Masové tutovky i experimenty!Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemTatarák z Našeho masa Namíchejte si ho doma!Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemSilvestrovský večírek i novoroční oběd. Tyhle recepty musíte zkusitPusťte se do slavnostních receptů, na které přes rok nemáte čas!Kam v Praze5 podniků, kam si zajít pro chlebíčky. A nejen na silvestra!Legendární lahůdkářství, luxusní bistra i restaurace.Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemChce to čas, ale skvělý rostbíf je na světě. Jak ho dělají v Kuchyni na Hradě?Jednoduchý recept, ke kterému budete potřebovat hlavně dvě zásadní ingredience – dobré maso a teploměr!VínoBarPřípitek a ťukání. Znáte nejdůležitější pravidla?Víte, kdy si ve společnosti přiťuknout a kdy ne? Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemJak vzniklo carpaccio a jak ho připravit podle receptu z KantýnyCo má italský malíř společného s tenkými plátky syrové svíčkové?Milujeme dobré masoRecepty s masemUzeninyNastrouhat a vyšlehat. Recept na krémový křen k Pražské šunceA kam pro plátky pravé Pražské šunky?caretcaret
BarPřipravte si mandarinkový cordial a z něj vánoční gimlet podle barmana Jardy NovotnéhoRecept na koktejl, který osvěží nejednu adventní oslavu.
NealkoBarSilvestrovský přípitek bez alkoholu: Zkuste recepty od profíků i euforické kofermenty!Jednoduchá mixologie, nula procent alkoholu.
Milujeme dobré masoReceptyRecepty s masemŠkvarková, vajíčková i salámová. Připravte si silvestrovské pomazánky z AmbienteNamažte jednohubky, než přijdou hosté!
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemSilvestrovské pohoštění: pusťte se do tataráku, carpaccia nebo rostbífu Masové tutovky i experimenty!
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemSilvestrovský večírek i novoroční oběd. Tyhle recepty musíte zkusitPusťte se do slavnostních receptů, na které přes rok nemáte čas!
Kam v Praze5 podniků, kam si zajít pro chlebíčky. A nejen na silvestra!Legendární lahůdkářství, luxusní bistra i restaurace.
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemChce to čas, ale skvělý rostbíf je na světě. Jak ho dělají v Kuchyni na Hradě?Jednoduchý recept, ke kterému budete potřebovat hlavně dvě zásadní ingredience – dobré maso a teploměr!
VínoBarPřípitek a ťukání. Znáte nejdůležitější pravidla?Víte, kdy si ve společnosti přiťuknout a kdy ne?
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemJak vzniklo carpaccio a jak ho připravit podle receptu z KantýnyCo má italský malíř společného s tenkými plátky syrové svíčkové?
Milujeme dobré masoRecepty s masemUzeninyNastrouhat a vyšlehat. Recept na krémový křen k Pražské šunceA kam pro plátky pravé Pražské šunky?
Práce v gastruPauza pro kuchyň i servis: Nutnost nebo benefit pro zaměstnance?Odpolední pauza pro kuchyň a servis jako nový HR benefit v gastronomii. Jak funguje v restauraci U Kalendů? Osobnosti gastronomieŠéfpizzař Pizzy Nuovy: Při práci s pizzou je důležitá konzistentní kvalita a vnímavostJak se Láďa Švec vypracoval na šéfpizzaře Pizzy Nuovy, která se umístila mezi 30 nejlepšími pizzeriemi Evropy? Pro inspiraciTakhle chutná film aneb Co si dát k festivalovým filmům ve VarechNa jaké filmy zamířit do Varů a jaké jídlo si k nim dát? ReceptyRecept na krémovou rýžovou kaši z PastacafféRecept na sladkou rýžovou kaši s ovocem, která vás zasytí od snídaně až do oběda. Co se děje v gastruČerven v Ambiente: Ocenění Pizza Nuova, akce v Bufetu i vyhlášení Zlaté pípyV Pizza Nuova si dáte 27. nejlepší pizzu v Evropě, dvorek u Bufetu byl plný hostů, máme vítězku zlaté pípy a spoustu inspirace ze světa – to byl červen v Ambiente. Co se děje v gastruSekaná: letní novinky z gastronomieNově otevřené podniky v Praze, letní festivaly a novinky z Ambiente. Moje místaViktorie Sapoušková a její oblíbená gastro místa v PrazeKam v Praze na skvělé jídlo? Viktorie Sapoušková doporučuje své oblíbené podniky od snídaně po sushi. ReceptySladké pečeníKřupavé loupáky z EskyPřipravte si doma křupavé loupáky podle receptu z Esky – nadýchané, jemně nasládlé a ideální k snídani či svačině.
Práce v gastruPauza pro kuchyň i servis: Nutnost nebo benefit pro zaměstnance?Odpolední pauza pro kuchyň a servis jako nový HR benefit v gastronomii. Jak funguje v restauraci U Kalendů?
Osobnosti gastronomieŠéfpizzař Pizzy Nuovy: Při práci s pizzou je důležitá konzistentní kvalita a vnímavostJak se Láďa Švec vypracoval na šéfpizzaře Pizzy Nuovy, která se umístila mezi 30 nejlepšími pizzeriemi Evropy?
Pro inspiraciTakhle chutná film aneb Co si dát k festivalovým filmům ve VarechNa jaké filmy zamířit do Varů a jaké jídlo si k nim dát?
ReceptyRecept na krémovou rýžovou kaši z PastacafféRecept na sladkou rýžovou kaši s ovocem, která vás zasytí od snídaně až do oběda.
Co se děje v gastruČerven v Ambiente: Ocenění Pizza Nuova, akce v Bufetu i vyhlášení Zlaté pípyV Pizza Nuova si dáte 27. nejlepší pizzu v Evropě, dvorek u Bufetu byl plný hostů, máme vítězku zlaté pípy a spoustu inspirace ze světa – to byl červen v Ambiente.
Co se děje v gastruSekaná: letní novinky z gastronomieNově otevřené podniky v Praze, letní festivaly a novinky z Ambiente.
Moje místaViktorie Sapoušková a její oblíbená gastro místa v PrazeKam v Praze na skvělé jídlo? Viktorie Sapoušková doporučuje své oblíbené podniky od snídaně po sushi.
ReceptySladké pečeníKřupavé loupáky z EskyPřipravte si doma křupavé loupáky podle receptu z Esky – nadýchané, jemně nasládlé a ideální k snídani či svačině.