Jídlo a radostTento magazín tvoří lidé z Ambiente. Čtení pro všechny, kteří mají rádi jídlo, pití a gastronomii.Dárky z Ambiente: Vezměte blízké na slavnostní oběd, pořiďte jedlé dárky nebo poukázky na kurzy vaření
Kam v PrazePředvánoční tipy z Ambiente: Kam vzít své blízké nebo kolegy na slavnostní obědKdyž chcete vzít své blízké před Vánoci na slavnostní jídlo a dobré pití?BarUltimátní recept na vaječný likér. Se špetkou kardamomu bude ještě lepšíVánoční klasika, která potěší i jako dárek! Krémový vaječný likér s kardamomem a vanilkou. Co se děje v gastruDarujte zážitek v Ambiente! Vyrazte na večeři k řezníkovi, užijte si degustační menu nebo běžte na nákupyObdarujte své blízké nezapomenutelným zážitkem.VínoSvařák se nevaří! Jak ho připravují sommelieři a barmani?Tajemství skvělého svařáku? Sommelieři radí, jak ho správně zahřát, dochutit a servírovat bez ztráty aroma a chuti.Pro inspiraciZásoby i nákup na poslední chvíli. Vybavte se na Vánoce s Ambiente Průvodce podniky Ambiente, který vám pomůže vybavit spíž i domácí bar před Vánocic. Kam v PrazeKam s dětmi v Ambiente: do Lokálu na menší porce nebo si užít hračky v Pizza NuovaDěti jsou v Ambiente vítané. Užijte si s nimi Den dětí nebo kterýkoliv jiný den.BarTři vánoční koktejly, které vás zabaví a zahřejí Jak si namíchat předvánoční atmosféru? Máme pro vás recepty z Karlína, Brna i Londýna. Co se děje v gastruOběd pro dalšího: Pomozte lidem, kteří jsou v těžké životní situaciNejdůležitější informace k Obědu pro dalšího. Jak ho koupit a komu tím pomůžete? VínoVíno dobré, všechno dobré aneb Štědrovečerní párování Vybrali jsme pro vás ta pravá vína ke kaprovi se salátem, k cukroví i k rozbalování dárků. Pro inspiraciCo dělat, když se přejíte? 3 tipy, jak předejít žlučníkovému záchvatuKdyž to s jídlem trochu přeženete, je čas žaludku odlehčit. Jak?caretcaret
Kam v PrazePředvánoční tipy z Ambiente: Kam vzít své blízké nebo kolegy na slavnostní obědKdyž chcete vzít své blízké před Vánoci na slavnostní jídlo a dobré pití?
BarUltimátní recept na vaječný likér. Se špetkou kardamomu bude ještě lepšíVánoční klasika, která potěší i jako dárek! Krémový vaječný likér s kardamomem a vanilkou.
Co se děje v gastruDarujte zážitek v Ambiente! Vyrazte na večeři k řezníkovi, užijte si degustační menu nebo běžte na nákupyObdarujte své blízké nezapomenutelným zážitkem.
VínoSvařák se nevaří! Jak ho připravují sommelieři a barmani?Tajemství skvělého svařáku? Sommelieři radí, jak ho správně zahřát, dochutit a servírovat bez ztráty aroma a chuti.
Pro inspiraciZásoby i nákup na poslední chvíli. Vybavte se na Vánoce s Ambiente Průvodce podniky Ambiente, který vám pomůže vybavit spíž i domácí bar před Vánocic.
Kam v PrazeKam s dětmi v Ambiente: do Lokálu na menší porce nebo si užít hračky v Pizza NuovaDěti jsou v Ambiente vítané. Užijte si s nimi Den dětí nebo kterýkoliv jiný den.
BarTři vánoční koktejly, které vás zabaví a zahřejí Jak si namíchat předvánoční atmosféru? Máme pro vás recepty z Karlína, Brna i Londýna.
Co se děje v gastruOběd pro dalšího: Pomozte lidem, kteří jsou v těžké životní situaciNejdůležitější informace k Obědu pro dalšího. Jak ho koupit a komu tím pomůžete?
VínoVíno dobré, všechno dobré aneb Štědrovečerní párování Vybrali jsme pro vás ta pravá vína ke kaprovi se salátem, k cukroví i k rozbalování dárků.
Pro inspiraciCo dělat, když se přejíte? 3 tipy, jak předejít žlučníkovému záchvatuKdyž to s jídlem trochu přeženete, je čas žaludku odlehčit. Jak?
Sladké pečeníKam v PrazeVánočka, rohlíčky i linecké. Kam letos vyrazit pro vánoční cukroví?Seznam cukráren a pekáren, který se hodí, když nestíháte před Vánoci péct. Pro inspiraciTeorie, tipy a trikyRodinný oběd na stole: servírování krok za krokemKdo nabírá polévku jako první? A jak poskládat příbory? Sepsali jsme pro vás jednoduché tipy, jak si v klidu užít …Sladké pečeníTeorie, tipy a triky7 tipů, jak skladovat vánoční cukroví, aby vydrželo co nejdéleV chladu, nebo při pokojové teplotě? Ve spíži, na balkoně, nebo raději v lednici? S krémem, nebo bez náplně? Pro inspiraciPodle pravidel a přitom prakticky. Jak prostřít vánoční stůl?Štědrovečerní večeře se blíží. Oslňte rodinu krásně prostřeným stolem!Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKam v PrazeKam v Praze pro lahvová piva? Pražské pivotéky, ze kterých nebudete chtít odejít s prázdnou. Pro inspiraciDoma jako v restauraci aneb Jak se stát dobrým hostitelem?Rady a tipy, jak dobře pohostit kamarády či rodinu, a ještě si to užít!VínoKam v PrazeVíno s sebou? V těchto pražských vinotékách vás překvapí pestrým výběrem i kvalitouPotřebujete lahev dobrého vína? Račte vstoupit do těchto vyhlášených vinoték.Milujeme dobré masoTeorie, tipy a trikyVaření s masemJak nakoupit maso v řeznictví krok za krokem: Jak a na co se zeptat?Které dotazy jsou v řeznictví na místě? A s čím vám pomůžou řeznící?Kam v PrazeKam pro kouzelné a vintage vánoční dekorace? Poradí výtvarnice Markéta KrčkováStylové a unikátní kousky seženete online i v antiku. Ozdobte nejen vánoční tabuli vintage kousky. Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceJak mít doma pečlivě ošetřené pivo? Pomůže vám čistá houba, Malá šenkýřka a jednoduché tipy zkušných výčepních.BarUž jste ochutnali vaječňák z Lokálu? Tady je recept Lokál rozšiřuje řadu vlastních alkoholů o sezonní novinku.Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceTeorie, tipy a trikyZpestřete si štědrovečerní hostinu pivním párováním. Jaké pivo se hodí k řízkům a cukroví?Kdy jindy povýšit obyčejné jídlo na gurmánský zážitek než o Vánocích? Dokonce se kvůli tomu ani nemusíte vzdát svého …caretcaret
Sladké pečeníKam v PrazeVánočka, rohlíčky i linecké. Kam letos vyrazit pro vánoční cukroví?Seznam cukráren a pekáren, který se hodí, když nestíháte před Vánoci péct.
Pro inspiraciTeorie, tipy a trikyRodinný oběd na stole: servírování krok za krokemKdo nabírá polévku jako první? A jak poskládat příbory? Sepsali jsme pro vás jednoduché tipy, jak si v klidu užít …
Sladké pečeníTeorie, tipy a triky7 tipů, jak skladovat vánoční cukroví, aby vydrželo co nejdéleV chladu, nebo při pokojové teplotě? Ve spíži, na balkoně, nebo raději v lednici? S krémem, nebo bez náplně?
Pro inspiraciPodle pravidel a přitom prakticky. Jak prostřít vánoční stůl?Štědrovečerní večeře se blíží. Oslňte rodinu krásně prostřeným stolem!
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceKam v PrazeKam v Praze pro lahvová piva? Pražské pivotéky, ze kterých nebudete chtít odejít s prázdnou.
Pro inspiraciDoma jako v restauraci aneb Jak se stát dobrým hostitelem?Rady a tipy, jak dobře pohostit kamarády či rodinu, a ještě si to užít!
VínoKam v PrazeVíno s sebou? V těchto pražských vinotékách vás překvapí pestrým výběrem i kvalitouPotřebujete lahev dobrého vína? Račte vstoupit do těchto vyhlášených vinoték.
Milujeme dobré masoTeorie, tipy a trikyVaření s masemJak nakoupit maso v řeznictví krok za krokem: Jak a na co se zeptat?Které dotazy jsou v řeznictví na místě? A s čím vám pomůžou řeznící?
Kam v PrazeKam pro kouzelné a vintage vánoční dekorace? Poradí výtvarnice Markéta KrčkováStylové a unikátní kousky seženete online i v antiku. Ozdobte nejen vánoční tabuli vintage kousky.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceJak mít doma pečlivě ošetřené pivo? Pomůže vám čistá houba, Malá šenkýřka a jednoduché tipy zkušných výčepních.
BarUž jste ochutnali vaječňák z Lokálu? Tady je recept Lokál rozšiřuje řadu vlastních alkoholů o sezonní novinku.
Pečlivě ošetřené pivoPivní průvodceTeorie, tipy a trikyZpestřete si štědrovečerní hostinu pivním párováním. Jaké pivo se hodí k řízkům a cukroví?Kdy jindy povýšit obyčejné jídlo na gurmánský zážitek než o Vánocích? Dokonce se kvůli tomu ani nemusíte vzdát svého …
ReceptySladké pečeníNetradičně tradiční linecké cukroví. Zkuste přidat kakao nebo mákTrojitý recept na linecké cukroví.ReceptySladké pečeníVánočka podle receptu Lukáše Pohla z cukrárny MyšákNaučte se plést poctivou vánočku a oslaďte si čekání na Ježíška. ReceptyVypečené Vánoce: 10 tipů na cukroví podle profíkůPředvánoční porce tipů, se kterými se podaří každá várka cukroví! Sladké pečeníTipy od cukrářů: Jak upéct vanilkové rohlíčky?7 rad, aby se vydařila každá várka milovaného vánočního cukroví!Sladké pečeníRetro cukroví z Myšáka: Pražská koule s arašídy Návyková záležitost, která dosladí sváteční atmosféru. Jak se pečou legendární pražské koule v cukrárně Myšák? ReceptySladké pečení7 tipů od cukrářů – jak na čokoládovou polevu?Jak na dokonalou čokoládovou polevu? Cukráři radí, jak ji správně rozpustit, temperovat a nanést na dorty a dezerty.ReceptySladké pečeníRecept na vánočku podle pekařů z karlínské EskyVyzkoušejte recept na zapletenou vánoční tradici. Takhle ji pletou profíci. ReceptySladké pečeníJak na rychlou čokoládovou polevu? Zkuste recept z cukrárny MyšákRychlý recept na polevu, kterou ozdobíte cukroví i dorty.ReceptySladké pečeníKakaové linecké cukroví s krémem z vaječného likéru. Zkuste recept z MyšákaVánoční klasika v čokoládové verzi s lahodnou náplní.ReceptyVanilkové rohlíčky z PastacafféKdybyste náááhodou neměli vlastní recept, tak tenhle je vážně skvělý! ReceptySladké pečeníNechce se vám péct cukroví? Připravte si nepečená vosí hnízda s vaječným likéremRecept na oblíbené cukroví, které nevyžaduje pečenícaretcaret
ReceptySladké pečeníNetradičně tradiční linecké cukroví. Zkuste přidat kakao nebo mákTrojitý recept na linecké cukroví.
ReceptySladké pečeníVánočka podle receptu Lukáše Pohla z cukrárny MyšákNaučte se plést poctivou vánočku a oslaďte si čekání na Ježíška.
ReceptyVypečené Vánoce: 10 tipů na cukroví podle profíkůPředvánoční porce tipů, se kterými se podaří každá várka cukroví!
Sladké pečeníTipy od cukrářů: Jak upéct vanilkové rohlíčky?7 rad, aby se vydařila každá várka milovaného vánočního cukroví!
Sladké pečeníRetro cukroví z Myšáka: Pražská koule s arašídy Návyková záležitost, která dosladí sváteční atmosféru. Jak se pečou legendární pražské koule v cukrárně Myšák?
ReceptySladké pečení7 tipů od cukrářů – jak na čokoládovou polevu?Jak na dokonalou čokoládovou polevu? Cukráři radí, jak ji správně rozpustit, temperovat a nanést na dorty a dezerty.
ReceptySladké pečeníRecept na vánočku podle pekařů z karlínské EskyVyzkoušejte recept na zapletenou vánoční tradici. Takhle ji pletou profíci.
ReceptySladké pečeníJak na rychlou čokoládovou polevu? Zkuste recept z cukrárny MyšákRychlý recept na polevu, kterou ozdobíte cukroví i dorty.
ReceptySladké pečeníKakaové linecké cukroví s krémem z vaječného likéru. Zkuste recept z MyšákaVánoční klasika v čokoládové verzi s lahodnou náplní.
ReceptyVanilkové rohlíčky z PastacafféKdybyste náááhodou neměli vlastní recept, tak tenhle je vážně skvělý!
ReceptySladké pečeníNechce se vám péct cukroví? Připravte si nepečená vosí hnízda s vaječným likéremRecept na oblíbené cukroví, které nevyžaduje pečení
Milujeme dobré masoTeorie, tipy a trikyRyby a mořské plodyFiletujte jako šéfkuchař. Tipy a triky, jak vykostit vánočního kapraŘíkáte si, že se filetování kapra letos radši vyhnete? S naším videonávodem to zvládnete raz dva!Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyJak osmažit kapra na výbornou? Proč použít sádlo a jak rybu ochutitBojíte se, že vám olej bude zase prskat? Nevíte, jak dlouho maso z každé strany smažit? ReceptyBramborový salát třikrát jinak. Takhle ho dělají v Lokále, v Kuchyni a v Café SavoyNa chlebíčky, ke kaprovi a řízkům, k snídani i jako příloha vedle smažáku. Tři recepty na tradiční salát. ReceptyOdlehčené Vánoce. Tipy na královskou hostinu, ze které vás nerozbolí žaludekPokud vás už omrzelo jíst na Štědrý večer stále stejná jídla, zkuste to letos jinak a svým nejbližším naservírujte …Teorie, tipy a triky9 kroků, jak na dokonalý trojobalKřupavý řízek jako z restaurace? Zjistěte, jak zvládnout trojobal krok za krokem a čemu se vyhnout pro perfektní …ReceptySurovinyHistorie bramborového salátu a tipy, jak ho vylepšitJak moc odvážní jsou šéfkuchaři, když jde o český bramborový salát? A jaký je ten tradiční? ReceptyŠneci jako součást sváteční tabule: proč je vyzkoušet zrovna na VánoceVánoce, ten pravý čas nakoupit šneky a připravit si je podle tipů šéfkuchařů!Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyVánoční kapr jinak než v trojobalu. Zkuste jednoduchý recept od KalendůMarinování, uzení, pečení… Vánoce jsou ten správný čas na experimenty. Připravte si kapra podle receptu od Kalendů. Milujeme dobré masoVepřovéTelecíVaření s masemCo připravit na štědrý večer místo ryby: poradíme vám, jaké maso vybrat, aby byla večeře šťavnatá a křupaváDejte letos šanci jinému masu než kuřecímu prsu! Uvařte štědrovečerní zážitek i pro ty, kdo nejí ryby.Milujeme dobré masoVaření s masemUzeninyVoní jako Vánoce a připomíná Slunce. Kde se vzala vinná klobása a jak ji nejlépe připravit?Recept a omáčka z historie.Milujeme dobré masoSurovinyVaření s masemTriky šéfkuchařů na vánoční večeři – od kapra po salátRybí polévka se šafránem, telecí řízek v panko strouhance, kapr s křenem a slaninou. Co a jak vaří šéfkuchaři o …Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyVánoční specialita: Vyzkoušejte rybí polévku z Café SavoyNetradiční verze rybí polévky, která patří na štědrovečerní tabuli. A na menu v Café Savoy.Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemV hlavní roli telecí: Jak připravit vídeňský řízek podle Café Savoy?8 rad šéfkuchaře Café Savoy, jak na pravý Wiener schnitzel. Milujeme dobré masoUzeninyVánoční vinná salsiccia z Našeho masa. Proč byste ji měli zkusit?Alternativa vinné klobásy, která o Vánocích potěší všechny u stolu.Nadrobno z UMuMilujeme dobré masoStředoevropská kuchyněRyby a mořské plodyKe kořenům české kuchyně: Jak chutná kapr načerno a odkdy se ryba smaží v trojobalu?Jakou tradici mají sladkovodní ryby v české kuchyni a na jaký způsob kterou připravit?caretcaret
Milujeme dobré masoTeorie, tipy a trikyRyby a mořské plodyFiletujte jako šéfkuchař. Tipy a triky, jak vykostit vánočního kapraŘíkáte si, že se filetování kapra letos radši vyhnete? S naším videonávodem to zvládnete raz dva!
Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyJak osmažit kapra na výbornou? Proč použít sádlo a jak rybu ochutitBojíte se, že vám olej bude zase prskat? Nevíte, jak dlouho maso z každé strany smažit?
ReceptyBramborový salát třikrát jinak. Takhle ho dělají v Lokále, v Kuchyni a v Café SavoyNa chlebíčky, ke kaprovi a řízkům, k snídani i jako příloha vedle smažáku. Tři recepty na tradiční salát.
ReceptyOdlehčené Vánoce. Tipy na královskou hostinu, ze které vás nerozbolí žaludekPokud vás už omrzelo jíst na Štědrý večer stále stejná jídla, zkuste to letos jinak a svým nejbližším naservírujte …
Teorie, tipy a triky9 kroků, jak na dokonalý trojobalKřupavý řízek jako z restaurace? Zjistěte, jak zvládnout trojobal krok za krokem a čemu se vyhnout pro perfektní …
ReceptySurovinyHistorie bramborového salátu a tipy, jak ho vylepšitJak moc odvážní jsou šéfkuchaři, když jde o český bramborový salát? A jaký je ten tradiční?
ReceptyŠneci jako součást sváteční tabule: proč je vyzkoušet zrovna na VánoceVánoce, ten pravý čas nakoupit šneky a připravit si je podle tipů šéfkuchařů!
Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyVánoční kapr jinak než v trojobalu. Zkuste jednoduchý recept od KalendůMarinování, uzení, pečení… Vánoce jsou ten správný čas na experimenty. Připravte si kapra podle receptu od Kalendů.
Milujeme dobré masoVepřovéTelecíVaření s masemCo připravit na štědrý večer místo ryby: poradíme vám, jaké maso vybrat, aby byla večeře šťavnatá a křupaváDejte letos šanci jinému masu než kuřecímu prsu! Uvařte štědrovečerní zážitek i pro ty, kdo nejí ryby.
Milujeme dobré masoVaření s masemUzeninyVoní jako Vánoce a připomíná Slunce. Kde se vzala vinná klobása a jak ji nejlépe připravit?Recept a omáčka z historie.
Milujeme dobré masoSurovinyVaření s masemTriky šéfkuchařů na vánoční večeři – od kapra po salátRybí polévka se šafránem, telecí řízek v panko strouhance, kapr s křenem a slaninou. Co a jak vaří šéfkuchaři o …
Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodyVánoční specialita: Vyzkoušejte rybí polévku z Café SavoyNetradiční verze rybí polévky, která patří na štědrovečerní tabuli. A na menu v Café Savoy.
Milujeme dobré masoTelecíRecepty s masemV hlavní roli telecí: Jak připravit vídeňský řízek podle Café Savoy?8 rad šéfkuchaře Café Savoy, jak na pravý Wiener schnitzel.
Milujeme dobré masoUzeninyVánoční vinná salsiccia z Našeho masa. Proč byste ji měli zkusit?Alternativa vinné klobásy, která o Vánocích potěší všechny u stolu.
Nadrobno z UMuMilujeme dobré masoStředoevropská kuchyněRyby a mořské plodyKe kořenům české kuchyně: Jak chutná kapr načerno a odkdy se ryba smaží v trojobalu?Jakou tradici mají sladkovodní ryby v české kuchyni a na jaký způsob kterou připravit?
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemDokonalý steak na pánvi v devíti krocíchKdyž je období grilovaček daleko, rozpalte pánev. Jak si připravit perfektní steak v domácích podmínkách?Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiJátrové knedlíčky z Café Savoy: Pár ingrediencí, a oblíbená příloha do polévky je na světě!Recept na doplněk vývaru jsme získali přímo od šéfkuchaře Martina Čáslavky. Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemSvíčková omáčka podle Michala Houšky z Lokálu U Bílé kuželkyPrvní dáma českých omáček! Jaký recept na svíčkovou dodržují kuchaři v Lokále U Bílé kuželky? Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodySváteční kapr od Kalendů. Recept, který si zamilujeteOchutnejte kapra tak, jak ho servírují kuchaři U Kalendů! Milujeme dobré masoVaření s masemUzeninyAž ke kosti Pražské šunky: Použijete ji na vývar, zelňačku i šunkoflekyKupte si celou Pražskou šunku a spotřebujte ji do posledního kousíčku. Šéfkuchař Našeho masa vám ukáže jak.Milujeme dobré masoVaření s masem10 tipů, jak připravit šťavnatou pečeniRady, jak správně upéct kus masa v celku, od šéfkuchaře Čestru!Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemNedělní oběd pro milovníky masa: Vysoká roštěná pečená v celkuMajstrštyk pro slavnostní příležitosti!Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemZáklad české kuchyně. Jak na poctivý hovězí vývar podle LokáluPolívka je grunt – a u vývaru to platí dvojnásob. Připravte si silný kuřecí nebo hovězí vývar podle tipů z kuchyní …Milujeme dobré masoRecepty s masemJehněčíPečené jehněčí kolínko podle kreativního šéfkuchaře AmbienteUž víte, co budete vařit o svátcích? Upečte si jehněčí s tymiánem a česnekem. Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemHovězí veverka na víně podle šéfkuchaře KuchyněUvařte si ji stejně jako na plotně v Kuchyni. Dlouze tažená hovězí veverka na víně s cibulkami a bramborovými plackami.caretcaret
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemDokonalý steak na pánvi v devíti krocíchKdyž je období grilovaček daleko, rozpalte pánev. Jak si připravit perfektní steak v domácích podmínkách?
Milujeme dobré masoRecepty s masemVnitřnostiJátrové knedlíčky z Café Savoy: Pár ingrediencí, a oblíbená příloha do polévky je na světě!Recept na doplněk vývaru jsme získali přímo od šéfkuchaře Martina Čáslavky.
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemSvíčková omáčka podle Michala Houšky z Lokálu U Bílé kuželkyPrvní dáma českých omáček! Jaký recept na svíčkovou dodržují kuchaři v Lokále U Bílé kuželky?
Milujeme dobré masoReceptyRyby a mořské plodySváteční kapr od Kalendů. Recept, který si zamilujeteOchutnejte kapra tak, jak ho servírují kuchaři U Kalendů!
Milujeme dobré masoVaření s masemUzeninyAž ke kosti Pražské šunky: Použijete ji na vývar, zelňačku i šunkoflekyKupte si celou Pražskou šunku a spotřebujte ji do posledního kousíčku. Šéfkuchař Našeho masa vám ukáže jak.
Milujeme dobré masoVaření s masem10 tipů, jak připravit šťavnatou pečeniRady, jak správně upéct kus masa v celku, od šéfkuchaře Čestru!
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemNedělní oběd pro milovníky masa: Vysoká roštěná pečená v celkuMajstrštyk pro slavnostní příležitosti!
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemZáklad české kuchyně. Jak na poctivý hovězí vývar podle LokáluPolívka je grunt – a u vývaru to platí dvojnásob. Připravte si silný kuřecí nebo hovězí vývar podle tipů z kuchyní …
Milujeme dobré masoRecepty s masemJehněčíPečené jehněčí kolínko podle kreativního šéfkuchaře AmbienteUž víte, co budete vařit o svátcích? Upečte si jehněčí s tymiánem a česnekem.
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemHovězí veverka na víně podle šéfkuchaře KuchyněUvařte si ji stejně jako na plotně v Kuchyni. Dlouze tažená hovězí veverka na víně s cibulkami a bramborovými plackami.
Pro inspiraciDolce vita! Vánoční dárky pro milovníky sladkéhoAdventní kalendář mají snědený už na Mikuláše? Víme, jakými sladkými dárky potěšit blízké na Vánoce. Pro inspiraciDárky do obálky: Všechny pořídíte online nebo v centru PrahyNení poukaz jako poukaz! Tipy na dárky se špetkou fantazie a příslibem nevšedního zážitku. Všechny navíc pořídíte …Pro inspiraciRadostné i jedlé dárky pro ty, kteří jsou v kuchyni jako domaTipy na vánoční dárky pro profíky a všechny, kteří si rádi vychutnávají dobré jídlo se vším všudy. I u sporáku. Pro inspiraci10 tipů na dárky pro pivaře. Od školy čepování po pivní boxZaručené tipy na dárky pro pivaře a milovníky všech možných pivních stylů. Pošlete je na pivní túru nebo den se sládkem.KávaPro inspiraciVínoVánoční dárky pro milovníky nejen naturálních vín a výběrové kávyCo darovat milovníkům kávy a vína? Máme tipy od baristů a sommelierů.Pečlivě ošetřené pivoPro inspiraciPivní průvodceMetr piv i tour de výčep: 9 tipů, čím u stromečku potěšit štamgasty z LokálůVíte o někom, kdo je v Lokále jako doma? Pak jsou tyhle tipy na dárky určeny právě vám.Kam v PrazePo stopách dárků pro náročné. Potěšte je českým designem nebo poukazem do restauraceČeský design, malé i velké radosti a dobré jídlo. Dárky pro fanoušky jídla s dobrým vkusem.Pro inspiraciTipy na dárky pro masaře: pošlete je na kurz steaků, večeři nebo nakupte vychytávky do kuchyněČím letos obdarovat masaře a milovníky šťavnatých klobás? Zeptali jsme se řezníků z Ambiente.Pečlivě ošetřené pivoPro inspiraciPivní průvodceDárky pro pivaře aneb Nejen tekuté balíčky pod stromečekČím dalším krom piva můžete obdarovat pivaře?Pro inspiraciCo koupit dědovi a babičce k Vánocům? Jídlem nezarmoutíte, ba naopak!Jídlo je vděčným dárkem – potěšíte jím každého člena rodiny, stačí správně vybrat. Darujte gastronomický zážitek, …caretcaret
Pro inspiraciDolce vita! Vánoční dárky pro milovníky sladkéhoAdventní kalendář mají snědený už na Mikuláše? Víme, jakými sladkými dárky potěšit blízké na Vánoce.
Pro inspiraciDárky do obálky: Všechny pořídíte online nebo v centru PrahyNení poukaz jako poukaz! Tipy na dárky se špetkou fantazie a příslibem nevšedního zážitku. Všechny navíc pořídíte …
Pro inspiraciRadostné i jedlé dárky pro ty, kteří jsou v kuchyni jako domaTipy na vánoční dárky pro profíky a všechny, kteří si rádi vychutnávají dobré jídlo se vším všudy. I u sporáku.
Pro inspiraci10 tipů na dárky pro pivaře. Od školy čepování po pivní boxZaručené tipy na dárky pro pivaře a milovníky všech možných pivních stylů. Pošlete je na pivní túru nebo den se sládkem.
KávaPro inspiraciVínoVánoční dárky pro milovníky nejen naturálních vín a výběrové kávyCo darovat milovníkům kávy a vína? Máme tipy od baristů a sommelierů.
Pečlivě ošetřené pivoPro inspiraciPivní průvodceMetr piv i tour de výčep: 9 tipů, čím u stromečku potěšit štamgasty z LokálůVíte o někom, kdo je v Lokále jako doma? Pak jsou tyhle tipy na dárky určeny právě vám.
Kam v PrazePo stopách dárků pro náročné. Potěšte je českým designem nebo poukazem do restauraceČeský design, malé i velké radosti a dobré jídlo. Dárky pro fanoušky jídla s dobrým vkusem.
Pro inspiraciTipy na dárky pro masaře: pošlete je na kurz steaků, večeři nebo nakupte vychytávky do kuchyněČím letos obdarovat masaře a milovníky šťavnatých klobás? Zeptali jsme se řezníků z Ambiente.
Pečlivě ošetřené pivoPro inspiraciPivní průvodceDárky pro pivaře aneb Nejen tekuté balíčky pod stromečekČím dalším krom piva můžete obdarovat pivaře?
Pro inspiraciCo koupit dědovi a babičce k Vánocům? Jídlem nezarmoutíte, ba naopak!Jídlo je vděčným dárkem – potěšíte jím každého člena rodiny, stačí správně vybrat. Darujte gastronomický zážitek, …
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemSilvestrovské pohoštění: pusťte se do tataráku, carpaccia nebo rostbífu Masové tutovky i experimenty!Kam v Praze5 podniků, kam si zajít pro chlebíčky. A nejen na silvestra!Legendární lahůdkářství, luxusní bistra i restaurace.BarPřipravte si mandarinkový cordial a z něj vánoční gimlet podle barmana Jardy NovotnéhoRecept na vánoční koktejl, který osvěží nejednu adventní oslavu. Připijte si s vůní mandarinky.ReceptySilvestr bez práce? Připravte pohoštění, které stačí jen servírovatUžijte si poslední večer v roce bez zbytečné práce navíc.NealkoBarSilvestrovský přípitek bez alkoholu: Zkuste recepty od profíků i euforické kofermenty!Jednoduchá mixologie, nula procent alkoholu. Namíchejte si nealkoholické šampaňské podle barmanů ze Štanglu.Milujeme dobré masoReceptyRecepty s masemŠkvarková, vajíčková i salámová. Připravte si silvestrovské pomazánky z AmbienteNamažte jednohubky, než přijdou hosté! Milujeme dobré masoRecepty s masemUzeninyNastrouhat a vyšlehat. Recept na krémový křen k Pražské šunceA kam pro plátky pravé Pražské šunky? Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemTatarák z Našeho masa Namíchejte si doma klasický tatarák podle řeznictví Naše maso.Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemSilvestrovský večírek i novoroční oběd. Tyhle recepty musíte zkusitPusťte se do slavnostních receptů, na které přes rok nemáte čas!Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemChce to čas, ale skvělý rostbíf je na světě. Jak ho dělají v Kuchyni na Hradě?Jednoduchý recept, ke kterému budete potřebovat hlavně dvě zásadní ingredience – dobré maso a teploměr. Takhle pečou …VínoBar10 pravidel správného přípitku Víte, kdy si ve společnosti přiťuknout a kdy ne? Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemJak vzniklo carpaccio a jak ho připravit podle receptu z KantýnyJak vzniklo italské carpaccio a s čím chutná jemné maso nejlépe?caretcaret
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemSilvestrovské pohoštění: pusťte se do tataráku, carpaccia nebo rostbífu Masové tutovky i experimenty!
Kam v Praze5 podniků, kam si zajít pro chlebíčky. A nejen na silvestra!Legendární lahůdkářství, luxusní bistra i restaurace.
BarPřipravte si mandarinkový cordial a z něj vánoční gimlet podle barmana Jardy NovotnéhoRecept na vánoční koktejl, který osvěží nejednu adventní oslavu. Připijte si s vůní mandarinky.
ReceptySilvestr bez práce? Připravte pohoštění, které stačí jen servírovatUžijte si poslední večer v roce bez zbytečné práce navíc.
NealkoBarSilvestrovský přípitek bez alkoholu: Zkuste recepty od profíků i euforické kofermenty!Jednoduchá mixologie, nula procent alkoholu. Namíchejte si nealkoholické šampaňské podle barmanů ze Štanglu.
Milujeme dobré masoReceptyRecepty s masemŠkvarková, vajíčková i salámová. Připravte si silvestrovské pomazánky z AmbienteNamažte jednohubky, než přijdou hosté!
Milujeme dobré masoRecepty s masemUzeninyNastrouhat a vyšlehat. Recept na krémový křen k Pražské šunceA kam pro plátky pravé Pražské šunky?
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemTatarák z Našeho masa Namíchejte si doma klasický tatarák podle řeznictví Naše maso.
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemSilvestrovský večírek i novoroční oběd. Tyhle recepty musíte zkusitPusťte se do slavnostních receptů, na které přes rok nemáte čas!
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemChce to čas, ale skvělý rostbíf je na světě. Jak ho dělají v Kuchyni na Hradě?Jednoduchý recept, ke kterému budete potřebovat hlavně dvě zásadní ingredience – dobré maso a teploměr. Takhle pečou …
Milujeme dobré masoHovězíRecepty s masemJak vzniklo carpaccio a jak ho připravit podle receptu z KantýnyJak vzniklo italské carpaccio a s čím chutná jemné maso nejlépe?
ReceptySurovinyHistorie bramborového salátu a tipy, jak ho vylepšitJak moc odvážní jsou šéfkuchaři, když jde o český bramborový salát? A jaký je ten tradiční? ZákulisíIlustrátor Michal Bačák je novým autorem kapra pro AmbienteIlustrátor Michal Bačák vytvořil pro Ambiente kapra v invertované perokresbě. Inspirovala ho asijská poetika i kinetismus. Co se děje v gastruAmbiente má novou ilustraci kapra od Michala BačákaOd 15. listopadu navíc koupíte dárkové karty do Ambiente s bonusem. Osobnosti gastronomieJak se za osm let proměnila Kuchyň? Rozhovor s šéfkuchařem Markem JanouchemŠéfkuchař Marek Janouch vede restauraci Kuchyň od prvního dne. Rozhovor o české kuchyni, hostech i posunu restaurace. ReceptyBrazilský dezert creme de papaya. Osvěžující, krémový a mezi hosty oblíbenýVanilková zmrzlina, čerstvá papája a crème de cassis – tři ingredience, jeden dokonalý dezert. Co se děje v gastruEska slaví 10. narozeniny. Jak změnila Ambiente?Jak změnila pekárna Eska pohled kuchařů i strávníků na gastronomii? Osobnosti gastronomieŠéfpekař Jarda Kozdělka o Esce: Každý den mě na pekařině něco překvapíJak se změnila pekárna Eska za 10 let fungování a čím je lákavá práce pekaře? Sladké pečeníKam v PrazeVánočka, rohlíčky i linecké. Kam letos vyrazit pro vánoční cukroví?Seznam cukráren a pekáren, který se hodí, když nestíháte před Vánoci péct.
ReceptySurovinyHistorie bramborového salátu a tipy, jak ho vylepšitJak moc odvážní jsou šéfkuchaři, když jde o český bramborový salát? A jaký je ten tradiční?
ZákulisíIlustrátor Michal Bačák je novým autorem kapra pro AmbienteIlustrátor Michal Bačák vytvořil pro Ambiente kapra v invertované perokresbě. Inspirovala ho asijská poetika i kinetismus.
Co se děje v gastruAmbiente má novou ilustraci kapra od Michala BačákaOd 15. listopadu navíc koupíte dárkové karty do Ambiente s bonusem.
Osobnosti gastronomieJak se za osm let proměnila Kuchyň? Rozhovor s šéfkuchařem Markem JanouchemŠéfkuchař Marek Janouch vede restauraci Kuchyň od prvního dne. Rozhovor o české kuchyni, hostech i posunu restaurace.
ReceptyBrazilský dezert creme de papaya. Osvěžující, krémový a mezi hosty oblíbenýVanilková zmrzlina, čerstvá papája a crème de cassis – tři ingredience, jeden dokonalý dezert.
Co se děje v gastruEska slaví 10. narozeniny. Jak změnila Ambiente?Jak změnila pekárna Eska pohled kuchařů i strávníků na gastronomii?
Osobnosti gastronomieŠéfpekař Jarda Kozdělka o Esce: Každý den mě na pekařině něco překvapíJak se změnila pekárna Eska za 10 let fungování a čím je lákavá práce pekaře?
Sladké pečeníKam v PrazeVánočka, rohlíčky i linecké. Kam letos vyrazit pro vánoční cukroví?Seznam cukráren a pekáren, který se hodí, když nestíháte před Vánoci péct.